31

Dat het om krullend haar gaat, lijkt me belangrijk om weten. Hoe ziet dat soort haar eruit als je ouder wordt? Vaak komt dat soort dik krullend haar toch niet voor, in onze contreien? Uit dit overzicht hier, komt deze foto niet overeen met: NN 6 = NN 24 = G7 = Nr. 18 = P 24?

Voor wat het waard is. Iemand heeft op Facebook de robotfoto 10 als volgt bewerkt. Hij heeft een bril en baard met snor toegevoegd aan de robotfoto. Dan vertoont die foto van de man met een indringende blik plots gelijkenissen met een zekere bekende.

http://nsm07.casimages.com/img/2017/08/07//17080701440214738715205233.jpg

33

Ik weet het... Luc Hennart! big_smile Met die foto's kun je natuurlijk alle kanten uit...

Op het Franstalige forum tueries du Brabant (Chronos):

Et pendant ce temps-là, "tueur", toujours bon pied bon œil alors que certains l'imaginent six pieds sous terre, s’apprête lui, après avoir soufflé l’année dernière ses 64 bougies, à fêter ses 65 ans.

Espérons que cela se fera derrière les barreaux.

https://i11.servimg.com/u/f11/18/39/51/42/ar_ann10.png

35

Wie mag dit nu weer wezen? Iemand een idee?

Als de mededeling van Chronos klopt, zou de killer geboren zijn in 1952. Niet onmogelijk, maar ik word hier ook niet warm van. Zoals Michel terecht heeft gereageerd: indien Chronos de killer heeft geïdentificeerd, moet hij dat meteen doorgeven aan Jumet.

Misschien een van de zogenaamde pistes waar ze niets over kwijt willen? Ook interessant om weten: Chronos heeft deze mededeling onder het topic over de overval op de Colruyt in Nijvel gepost.

37

De verjaardagstaart komt zo te zien alvast van de patisserie Le Moulin du Lac in Edingen (Enghien).

Aubanel: voor zover het relevant is, het is niet Edingen maar Enghien-les-Bains nabij Parijs.

39

Merovinger wrote:

Voor wat het waard is. Iemand heeft op Facebook de robotfoto 10 als volgt bewerkt. Hij heeft een bril en baard met snor toegevoegd aan de robotfoto. Dan vertoont die foto van de man met een indringende blik plots gelijkenissen met een zekere bekende.

Ik vermoed dat je met die "zekere bekende" Frédéric Saucez bedoelt? Maar het is zoals dim zegt; met die tekeningen kun je natuurlijk alle kanten uit...

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

Over de miljoenen pagina's en de namen die de ronde doen: wanneer gaan ze eens doorhebben dat de dader waar de robotfoto nr. 10 van gemaakt is, die men de killer noemt, volgens de getuige van de diefstal Frans zonder accent sprak en de indruk gaf van een opgeleid persoon te zijn.

Ook een andere, die de info vroeg ivm de snijbranders in Eigenbrakel die overeenkomt met de G5 en andere robotfoto's, sprak Frans zonder accent en gaf de indruk van een geschoold persoon te zijn. Hoeveel van de miljoenen pagina's kunnen zo naar de prullenmand? Die getuigen hebben de daders ontmoet waarom wordt daar zo weinig rekening mee gehouden?

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.