211

Er gaat geen maand voorbij zonder dat we brieven mails of berichten binnenkrijgen. Achter de schermen en in stilte werkt Mr Vermassen voort. Het is moeilijk zeer moeilijk en tijdrovend om alle fake info van goede te onderscheiden. U kunt niet geloven welke van de pot gerukte verhalen we te horen krijgen. Alles gaat naar de Cel voor verder “onderzoek“ (vermoeden we toch). De communicatie is nihil, en Charleroi lijkt wel een ander land met andere wetten en gangsters. Laat ons zeggen dat we vaak een zucht slagen, we hebben al gevochten, maar de vijand is sterk en machtig, anders was dit hele verhaal al lang verteld.

Goed om te lezen dat er aan uw kant wordt doorgewerkt, waarbij u bij mij de suggestie wekt dat (ook) 'Charleroi' een eufemisme is voor 'sterke en machtige vijand'.

213

Probeer jullie deze scene eens voor te stellen: vader Maurice die de verkrachting filmt van een elfjarig meisje in de kamer van Eric. Probleem, op de foto of film kan men niet zien of het wel degelijk de lul van Eric is. Ondertussen dient ook Laura opnieuw klacht in. In haar zaak tegen Lammers werd deze laatste vrijgesproken door gebrek aan bewijzen. In Servie produceerde Eric honing ... wedden dat zijn vader daar de bijtjes filmde?

214

Vader en zoon Lammers zijn beiden ziekelijke walgelijke figuren. Psychopaten waar niets mee aan te vangen valt. Er wordt het dossier van de bende vaak een psychopaat ter sprake gebracht. Volgens mij moet je niet ver zoeken

Vrijgesproken door het Hof van Beroep van Luik in 2013.

Het Hof achtte het waarschijnlijk dat het ging om een wraakoefening van zijn ex-vriendin.

216

We zullen maar niet neerschrijven wat wij waarschijnlijk achten in verband met het hof. Zowel het civiele als het militaire dat landsverraad blijkbaar niet erg scheen te vinden.

217

We weten ondertussen ook dat de geaardheid van de heren Lammers, zowel justitieel als politiek op een zekere vorm van milde sympathie kon rekenen!

218

» www.rtl.be

219

En nu maar hopen dat deze psychopaat eindelijk de juiste straf krijgt! En dat hij hem dan ook mag uitzitten!

220

Ik hoop dat ze hem ondertussen ook als "ongeneselijk ziek" gaan catalogeren zoals de man die vandaag in de kranten staat. Beiden recidivisten. 0 schuldinzicht. Hij heeft zijn bijnaam (het beest) niet gestolen. En dan te bedenken dat hij dit samen met zijn vader deed die ook op de beschuldigdenbank zit met hem. Beiden ontkennen de feiten. De foto's van de feiten stonden "plots" op de computer van vader Maurice.