21

Ach ach, die jaren tachtig toch, toen pornosnorren en bommabrillen hip waren. smile

22

En de Rijkswacht zich moest aanpassen om in het modale profiel te passen ... Machoperiode.

23 (edited by Boemerang 12-04-2011 22:33)

Natuurlijk plaatste ik die combi-foto niet zozeer vanwege de snorren en ook niet omdat ik vind dat ze erg op Bouhouche lijken. Ik vind de tekeningen nogal veel gelijkenis met elkaar hebben. Eentje stamt van het aller-2de bendefeit en de andere van het allerlaatste.

Voor wat betreft de discussie of het een andere dadergroep betrof bij de aanslagen in 1985 (bij de Walen leeft deze discussie iets meer) is dit een punt. De enige concrete verbinding tussen de twee golven zijn de wapens uit het kanaal van Ronquières, die mogelijk expres konden zijn gedumpt met de bedoeling om de losstaande golven te verbinden. Als er echter ook robotfoto's van beide golven met elkaar overeenkomen wijst dat erop dat i.i.g deze dader bij beide golven betrokken was.

24

Foto: restaurant "La vieille Bosnie", vlak bij Place Dailly, Autac » www.vieillebosnie.be

25 (edited by K& 13-04-2011 20:35)

Goed restaurant met stamgasten zoals Dery en Bouhouche & Beijer? Vlakbij het oude hoofdkwartier van het leger en lange tijd nog gebruikt door de vakbonden van de gendarmerie, maar tot wanneer? Autac, autozaak waar de matrixen teruggevonden werden die dienden voor het dupliceren van nummerplaten voor heel Brussel en dus ook door de Bende van Nijvel en door de Bouhouche & Beijer.

Behalve voor de nummerplaat die bij de aanslag in Anderlues werd gebruikt, waar à l'improviste een alibi aanslag werd georganiseerd met een nummerplaat van daar dichtbij (Gouzee?), waar toevallig ook de abdij van Aulnes was waar per toeval ook Dery in een christus-orde actief was, per toeval natuurlijk.

Die foto van Bouhouche in het restaurant zou gemaakt zijn door Martial Lekeu. Hij zou ook gelekt zijn door Lekeu (tot woede van Bouhouche). Het zou de eerste foto van Bouhouche zijn geweest die publiek bekend werd.

Bron: Guy Bouten

27

De man op deze robotfoto wordt omschreven als ongeveer veertig jaar oud. Hij was 1,80 m groot, mager, zwarte haren, snor en droeg een muts. De man sprak Frans.

Volgens getuigen zou het kunnen gaan om Jean-Marie Tinck.

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

Let op de loensende blik.

29

Zijn hier Photoshop-kenners die de bril kunnen wissen van deze tekening?

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube
Ben wrote:

Zijn hier Photoshop-kenners die de bril kunnen wissen van deze tekening?

http://s27.postimg.org/u8zbyfl3n/image.jpg