https://i.imgur.com/5EpALMM.jpg

Cocu voldoet totaal niet aan de persoonsbeschrijving van de dader robotfoto nr. 17:

De man op deze robotfoto wordt omschreven als ongeveer veertig jaar oud. Hij was 1,80 m groot, mager, zwarte haren, snor en droeg een muts. De man sprak Frans.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

Eind februari 1997 worden tienduizend affiches verspreid met robotfoto's van een tiental vermeende leden van de Bende van Nijvel. Er kan moeilijk ontkend dat dat, ruim tien jaar na de feiten, rijkelijk laat is. Maar nog iets anders wekt verbazing. Meer dan één denkt in foto nummer zeventien iemand te herkennen waarvan al heel lang wordt gezegd en geschreven dat hij betrokken is bij de Bende-misdaden. Toch is die man nooit een officiële verdachte geweest, ook vandaag niet.

De man van Alberta Acerbi is in 05/2016 overleden met de initialen C.D. Omschrijving komt overeen, enkel de leeftijd niet, beginnende 30 jaar.

Dit gaat waarschijnlijk over Claude Dubois, die ook een eigen topic heeft op dit forum.

Neen, het gaat over de man van Acerbi zoals vermeld op het franstalige forum. Gestorven in Marche-en-Famennes. Zijn gezicht heb ik hier ergens nog op een foto gezien. Google toont je meteen resultaat, kan ook fout zijn...

Insp. Witse de CD waar jij het over hebt was 23 jaar toen de robotfoto nr 17 het feit pleegde waarvan de robotfoto gemaakt werd, waarbij een dader beschreven wordt van ongeveer 40 jaar.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.