51

Re: Sudisten

Ook het geschiet en gecross van sudisten op het circuit van Nijvel moeten we vermoedelijk als een vorm van training zien. Het was natuurlijk ook wel de natuurlijke habitat van A.V. (in een video met die laatste op You tube zie je hem trouwens duiken in een zwembad en schieten in een stand).

Re: Sudisten

dim, bij de sudisten of de X-dossiers, was er daar ook niet een link met een para die zei over een supermarkt in Oostende? En was er ook niet een van die, die een traingskamp had gevolgd?

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

53

Re: Sudisten

In het dossier Van Hees was er sprake van een overval van een kazerne in Vielsalm of Oostende (vermoedelijk ging het hier over de zaak Vielsalm eerder dan Oostende). Misschien bedoel je dit, maar dat heeft met de Sudisten niets te maken.

54

Re: Sudisten

Wat de sudisten betreft: indien (!) ze betrokken geweest zijn moet er een schakel met de opdrachtgevers te vinden zijn. Als groep eerder marginale jongeren kunnen ze nooit zelf in de Bende-sferen geraakt zijn tenzij door "inschakeling". Ik dacht hierbij vnl. aan Securitas en/of een rijkswachtlink (via Luc B. en/of Mievis) maar dit opent nieuwe perspectieven. Er is ook sprake van een ex-rijkswachter Michel S. (familie van T.S.? want betrokken bij hetzelfde gefoefel) » archives.lesoir.be

55

Re: Sudisten

Toch vreemd dat twee door procureur Deprêtre geciteerde initialen (TS en WD), in casu: Thierry Senterre en Willy Delpierre, zich beiden in hetzelfde Zuid-Franse pokermilieu bewegen, ongestoord. Vergelijk de trefwoorden: Oostende, Vandeuren.

56

Re: Sudisten

Indien, uiteraard. En indien ze bij de uitvoering betrokken waren, werden ze vermoedelijk ingeschakeld. Die ex-rijkswachter Michel Senterre duikt inderdaad op in de malafide periferie van Thierry Senterre, maar volgens onze Franstalige collega's zijn ze alvast gaan broers. Misschien een oom of zo? Rijkswacht: uiteraard mogelijk, maar zeker ook militaire opdrachtgevers lijken me niet te verwaarlozen.

57

Re: Sudisten

Rijkswacht, leger, SDRA, ... een kleine pas.

58

Re: Sudisten

Weet iemand of Luc Jurion (Courcelles) familie is van ex-voetballer Jef Jurion?

Re: Sudisten

Heeft iemand eigenlijk een idee wie de toppoliticus is die de befaamde uitspraak deed over de sudisten, dat de waarheid binnenkort aan het licht zal komen, of is dit weer een van de zovele niet gefundeerde uitspraken waarvan heel dit dossier wemelt?

60

Re: Sudisten

Het verhaal over de politicus is zo goed als zeker authentiek. Ik kan z'n naam hier niet kwijt maar het is een Franstalige liberaal die al mee gaat sinds de loden jaren en actief deelnam aan anti-linkse think tanks uit de NATO-sfeer.