Belangrijk is te weten welke onderwerpen al dan niet bewust worden omzeild en/of geweerd. Ik denk dat de CWB zich vooral daar zal op concentreren en wil te weten komen waarom.

Men kan het vergelijken met een ondervraging van een verdachte. Hoe meer een verdachte bepaalde vragen omzeild en/of ontwijkt hoe geïnteresseerder de speurders in het onderwerp zullen zijn. En laat ons ook de vindingrijkheid van de veldwerkers niet vergeten.

club_le-happy-few wrote:

Zowel bij Bende Haemers als Bende De Staerke geesteszieken in de Bende. Zich van geen kwaad bewust van hun daden. Ze zijn er fier op ... Denise Tyack zou alles opnieuw hetzelfde doen mocht ze haar leven kunnen herbeginnen. Geen scrupules, voelen zich ontastbaar, ...

Dat lijken mij eerder psychopathische kenmerken.

De grote Manitou ziet alles

32

Wat nu?

33

Inderdaad sommige gangsters wanen zich ontastbaar en hebben het gevoel dat alles mag ze moeten juist zien dat ze niet gepakt worden en dat gevoel versterkt en verergerd heel hard als ze in groep opereren of bij een zo gezegde criminele organisatie terecht komen.

Gangsters zijn voor alle duidelijkheid geboren leugenaars je mag er niets van geloven ze ontkennen en liegen dat ze na verloop van tijd zelfs de gebruikelijke lichaamstaal waar je leugens van amateurs aan herkent kunnen normaal houden.

Ik denk dat vele mensen iets weten, maar zolang dit dossier niet is verjaard hun mond houden. Als dit dossier verjaard zullen er volgens mij wel wat meer tongen loskomen.