531

Re: Robert Beijer

In verband met de woonplaats van Beijer stond dit reeds op het forum:

"Het maakt hem razend, elke keer weer. Net als afgelopen dinsdag.

Oorzaak is de passage onderaan het stuk waarin we zijn adres in Pattaya vermeldden. Want de realiteit lijkt een beetje anders dan hoe hij in zijn boek De laatste leugen beschreef hoe hij destijds arm en berooid aankwam in Pattaya.

Een paar dagen rondlopen in Pattaya, en wat rondvragen, leert dat Beijer zich binnen de lokale expatgemeenschap jarenlang uitgaf als ‘Alexy’, een zeer vermogende Russische zakenman. Hij bezit er een groot domein vlakbij de zee en liet er jaren geleden al drie kolossale villa’s op bouwen. Die bevinden zich aan de Phra Tam Nak, Soi 5, zowat het duurste deel van de badstad. Beijer is er de buurman van de Thaise queen mother Sirikit Kitiyakon. Het domein rond haar paleis wordt afgeschermd met bewakingsposten en militaire politie. De witte villa waar Beijer woont is kolossaal, ziet er eerder uit als een ambassade. Navraag bij lokale autoriteiten leert dat hij de gronden heeft gekocht voor 1991, toen de Thaise eigendomswet voor buitenlanders veranderde."

https://bendevannijvel.com/tag/francis-zwarts/

Bron » De Morgen | Douglas De Coninck

Het artikel hier boven klopt als een bus. Komt daarbij dat BB niet de enige Belg is die in de buurt woont of verblijft. Iedereen die zijn ogen en oren  open heeft heeft de foto's van Beijer gezien die circuleerden. Het waren foto's van een "doodzieke" Beijer in trainingsoutfit in en rond zijn villa.

Maar ook heden ten dage wordt het doen en laten van den Bob gevolgd. We mogen niet uitsluiten dat Beijer zelf achter bepaalde gelekte( onjuiste) informatie zit. Daarom heb ik geschreven". Ik heb geen absolute zekerheid maar toch vrij grote zekerheid dat hij terug in Thailand zit."
Voor hetzelfde geld zit hij op dit ogenblik aan de Lago Maggiore.
Beijer is en blijft een meester- schaakspeler, al durft ook hij de bal mis slaan.

532

Re: Robert Beijer

Jaja, het is al goed. Robert Beijer zit terug in Thailand. Zijt ge nu content? En omdat wij niet van plan zijn om onze tijd te blijven verprutsen gaan wij een break inlassen tot wanneer er zich een significant feit voordoet met betrekking tot het onderzoek. Ciao.

Re: Robert Beijer

https://i.postimg.cc/y69Jbxs2/picture-1712142205540.png

Tegenslag blijkt onze hersenen blijvend te kunnen veranderen.