Topic: Denise Tyack

Zoals je hieronder kan lezen zou de rol van Tyack wel eens schromelijk onderschat kunnen zijn.

Suivant certaines informations, il serait intéressant d’approfondir l’enquête concernant les deux victimes du Colruyt de Nivelles (Fourez et Dewit) et d’essayer d’établir s’il n’existerait pas de relation entre ces personnes et d’autres connues dans le contexte des enquêtes actuelles. Suivant ces informations, Fourez et Dewit auraient eu un rendez-vous avec les personnes qui les ont abattus. Suivant les affirmations de Bultot et autres, la liaison entre toutes ces personnes était établie par l’intermédiaire de Denise Tyack, maîtresse de Haemers qui exerçait sa "profession" à Leuw St Pierre.

2

Re: Denise Tyack

Inderdaad. Niet zomaar een gangsterliefje. Niet vergeten dat Tyack goeie banden leek te hebben met de Bonvoisin (die haar zelfs opwachtte aan de gevangenispoort). Ze is ook de levensgezellin van Potier, met wie ze samen de "Bird's Nest Tavern" openhield. Nadien "Brasserie Napoléon" (Wavre, juist naast een Rendez-vous hotel) waar ook de vrouw van Kapllan werkte als dienster. Zou op hetzelfde adres (Avenue Molière 118, Ukkel) gewoond hebben als Maud Sarr (prostituée uit het netwerk Montaricourt van de Roze Balletten).

Ze is een vriendin van Chantal Roefs, eigenares bordeel "L'Institut Bizaar" (Chaussée de Vleurgat; genoemd als plaats van aanranding van de 13-jarige "Cindy" ('95) waarvan Delhuvenne beschuldigd werd, ex-vriend van Bernadette Lepiece uit netwerk Montaricourt) en vriendin van Alain Reck (baas van Radar, één van de alibi's van Nihoul voor de ontvoering van Laetitia Delhez). Ze komt als ex-prostituée bovendien uit Israëlische milieu's (toch vaak genoemd in de Bende-dossiers en al wat er rond hangt).

Re: Denise Tyack

En alweer Sint-Pieters-Leeuw. Samen met Ukkel toch één van de plaatsen die steeds terugkeren in de dossiers.

Re: Denise Tyack

Denise Tyack, een prostituée uit het Israëlische pooiermilieu. De Joodse connectie? Of is dat taboe hier? Zo een blond jongen met blauwe ogen werd misbruikt door een hoer (joodse hoer), en belandt op slecht pad.

Re: Denise Tyack

Dag Aleks Donskij, de blonde jongen met blauwe ogen was inderdaad geen engeltje. Denise Tyack was inderdaad geen engeltje. Heeft niets te maken met andere joden, je hebt overal wel goede en slechte elementen.

Re: Denise Tyack

Aleks Donskij wrote:

Zo een blond jongen met blauwe ogen werd misbruikt door een hoer (joodse hoer), en belandt op slecht pad.

Ik denk niet dat Tyack iets te doen had met het "slechte pad" van Patrick Haemers, zeker in het begin.

7 (edited by dim 12-02-2011 17:45)

Re: Denise Tyack

Was Tyack joodse (ik dacht het niet?) of enkel actief in joodse milieus aan de Louizalaan? In de serie "joodse namen in en rond het bendedossier", alvast keuze ten over: Anne Bouhouche, Mendez, Cryns, Felix Przedborski (en het ganse atlas dossier: Shavit, Salik, Cahen, Deferm, ...), dr. Szombat, Zwirn, Nathan en het losgeld van VDB, Gol, ... (Bouten suggereert zelfs Beijer). Zou er toch Mossad mee gemoeid zijn?

Volgens ex-mossadagent Ostrovsky nam de mossad een gladiostructuur in België over en gaf zo aanleiding tot de Bende. En dan lekeu die zie dat hij voor de mossad werkte. Dwaalspoor of niet? Volgens informant Damsaint was tyack de schakel tussen verscheidene bendefiguren, maar niemand die weet wat de getuigenis van damsaint waard is.

Re: Denise Tyack

geronimo wrote:

Heeft niets te maken met andere joden, je hebt overal wel goede en slechte elementen.

  • Tyack werd afgeschilderd slechts als "de weduwe" van Patrick Haemers, d.w.z. bijna "een slachtoffer" van hem.

  • Tyack werd mild behandelt door "Belgisch" gerecht.

  • Volgens Lombroso of zo, is Patrick Haemers geen crimineel. Een geldkoerier, nietsnut - dat wel, maar zeker geen moordenaar. Zelfs zijn drugsverslaving is ongeloofwaardig: een junkie met 20 jaar ervaring ziet niet zo uit, als Patrick Haemers.

 
Welk motief had Patrick Haemers? Hij had geld genoeg!

Re: Denise Tyack

Aleks Donskij wrote:

maar zeker geen moordenaar

Ik dacht dat niemand twijfelde over het feit dat hij schuldig van moord was. Patrick Haemers heeft het zelf toegegeven (interview in Brazilië).

Aleks Donskij wrote:

Welk motief had Patrick Haemers?

Hij vond het gewoon super spannend, nee?

Aleks Donskij wrote:

Hij had geld genoeg.

Omdat hij geldkoerier was (zwart geld) en heel veel hold-ups gepleegd heeft.

Re: Denise Tyack

dim wrote:

In de serie "joodse namen in en rond het bendedossier", alvast keuze ten over: Anne Bouhouche, Mendez, Cryns, Felix Przedborski (en het ganse atlas dossier: shavit, salik, cahen, deferm, ...), dr szombat, zwirn, nathan en het losgeld van vdb, gol, ... (bouten suggereert zelfs beijer). Zou er toch mossad mee gemoeid zijn?

Kortom: afrekening in het milieu (joodse milieu) van België en Co. Geïnfiltreerd: als minister gol in de Belgische regering, vroeger zelfs als eerste minister (VdB), onderzoeksrechter Jean-Marie Schlicker, Martial Lekeu en zo eindeloos.