81

Re: Wollen mantel

P-51 wrote:

Probeer de broers maar eens te googelen ... of via via (truand, gangster, malfaiteur ...). Vreemd toch dat je quasi niets terugvindt op het internet.

Je googled vanuit Belgie, vanuit Frankrijk en in Franse kranten vind je er meer over.

Re: Wollen mantel

Er is inderdaad heel veel dat nader moet en zeker had kunnen onderzocht worden: de tattoo op de voorarm van'n Sliman, het opvliegende gewelddadige karakter (een echte killer), wapenfreaks, de lange donkere mantel(s), de tijdsperiode, de banden met België (speelholen, nachtclubs al dan niet met minderjarigen aanwezig in de clubs en wie weet andere Belgische criminelen etc.), de levensloop (zware criminelen), de pruiken, de robotfoto's, de stemherkenning, autofreaks (kon je zien op de Facebook-pagina's die snel na een eerste interview en verschijnen in de pers van de heer Adam werden dichtgemetseld/verwijderd, de kennissen en oud speurders in het geboortedorp die hen tot alles in staat achten) etcetera etcetera ...). Die piste is zeker erg geloofwaardig!

83

Re: Wollen mantel

luk paard wrote:

Die piste is zeker erg geloofwaardig!

Ik heb inmiddels het nodige gelezen over deze broers, om het nu "erg geloofwaardig" te noemen vind ik te kort door de bocht. Maar de vraag is nu wel waarom ze niet in het DNA onderzoek betrokken worden (via nageslacht of stoffelijke resten).

Overigens kan het zijn dat men dit wel doet ...

84

Re: Wollen mantel

De reden waarom ze niet in het DNA onderzoek betrokken zijn zal wel zijn redenen hebben zeker! Zo kan iedereen aan de Bende van Nijvel gelinkt worden. De Bende van Nijvel had planning, bescherming, Brains en dwaalsporen.