Is Jean-Claude Jandrain familie van Jean-Paul Jandrain? Op zijn profiel staat een foto die sprekend op hem gelijkt. Ook met zo'n afrokapsel, wat gelijkend op Jimi Hendrix. Hij staat er afgebeeld als muzikant in podiumoutfit. Hij lijkt te zingen, en er staat ook nog personen op gitaar en drums op. Houdt zich ook bezig met creatie 3D-ontwerpen en maken van meubels uit paletten. Is Jean-Claude nog in leven? Is dit een broer, of eventueel zoon die foto van zijn vader gepost heeft? (Bij zijn beroep staat DJ.)

Een foto van Jean-Claude Jandrain enkele jaren voor zijn overlijden.

http://nsm07.casimages.com/img/2017/12/30//17123009152114738715431649.jpg

Bron: Claude Sunain op het tueries-forum

43

Robotfoto nummer 4/nummer 10 ... zoals ik het heb waargenomen.

44

bely, was die persoon in de frituur (die op Jandrain zou lijken) besnord op het moment dat je hem zag en had hij toen al dan niet een afrokapsel en/of bakkebaarden?

45

dim, letterlijk uit pv van januari 2011:

Persoon 5: atletisch figuur. Imposante figuur, ongeveer 1,85m à 1,90m. Perfect silhouet. Had een lange jas, parka of legerjas. Droeg legerboots met broek in de laarzen. Opvallende bakkebaarden, getrimd. Donker haar, niet zwart.

Ter info: zijn haar was kort geknipt, dus geen afrokapsel.

46

Ok, thx, dus ook geen snor?

47

Geen snor. Bij het einde van het verhoor had ik de indruk dat de speurders de persoon die ik beschreef kennen. Er werden gedetailleerde vragen gesteld o.a. over tatoeages op de arm, verwijfde trekken, ...

48

swansongunsung wrote:

Het eerste deel is alleen een voorpagina van de PV zelf.

PV of brief? Datum? En wie is dan de tweede handtekening?