1

http://www.bendevannijvel.com/gfx/G13.jpg

Een robotfoto van een persoon die werd gezien door een getuige op de parking van de Delhaize van Aalst. Deze persoon heeft geprobeerd zich te verstoppen op de parking wanneer er een controle was van de rijkswacht, voor de feiten. Deze persoon werd niet door de rijkswacht gecontroleerd.

Beschrijving:

  • 35/40 jaar

  • 1m70 - 1m75

  • atletische lichaamsbouw

  • donker blonde haren

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

Zou dit dan de man kunnen geweest zijn die schijnbaar aanwijzingen gaf aan het overvalcommando op de parking? En diegene die in de Delhaize tussen de schutters liep?

3

Toch een verschil die foto's die ze nu maken en die van toen,van dit soort foto lopen er massa's rond in België alleen al. Hij ziet er op de foto jonger uit dan 35/40. De persoon die deze man gezien heeft zouden ze beter eens onder hypnose plaatsen of een betere foto maken want het is toch een belangrijk  persoon, hij was op de uitkijk en stak zich weg voor de rijkswacht.

4 (edited by HeaDHuNTeR 12-09-2010 23:13)

Renne wrote:

Toch een verschil die foto's die ze nu maken en die van toen, van dit soort foto lopen er massa's rond in België alleen al.

Inderdaad, deze doet mij altijd denken aan de  Amerikaanse acteur Sean Bean. Allemaal zeer vaag en makkelijk om er iemand in te herkennen.

Lacroix? Lijkt op sommige foto's van hem, op andere dan weer niet.

Betere versie van G13:

https://lh3.googleusercontent.com/-fXVq2GvlG6k/VEwm3IUqaKI/AAAAAAAAEW0/C4unc3ptZ_A/s348/G13%2520betere%2520versie.jpg