Een berichtje uit de marge, over fantasten en valse bommeldingen:

Een 55-jarige man uit Kortenberg riskeert twaalf maanden cel op verdenking van onder andere een valse bommelding en gesjoemel met een overschrijvingsformulier.

Op 6 maart 2014 belde de beklaagde een medewerker van de Vlaamse Infolijn. Volgens het parket zou de man hebben gezegd dat hij een kopstuk was van de Bende van Nijvel en dat hij het justitiepaleis en de Vlaamse overheid wilde laten ontploffen. Gisteren ontkende hij de valse bommelding.

In die periode kampte de man met een alcoholprobleem en had hij financiële problemen. Om wat extra centen te verdienen, ging hij klussen bij een vrouw. In haar woning vond de man een overschrijvingsformulier. Hij vulde het bedrag van 3.722,18 euro in en stapte met het biljet naar de bank. Het bedrog werd ontdekt. Ook zou de man een winkelkar gestolen hebben en zou hij in zijn gemeente afval achtergelaten hebben. Zijn advocaat drong aan op een werkstraf.

2

Staat hier al » Forum

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube