En wat als leden van "sportschutters verenigingen" mee participeerden aan paramilitaire kampen?! Opletten aub - vooraleer we te snel een mening vormen - we staan hier nog nergens naar mijn mening.

Juist. Maar ik wil nog eens teruggaan naar Pint. Dit zij hij een aantal jaren later:

"Bovenstaande vertelde Pint ook op de Tweede Bendecommissie. Op de vraag van commissielid Olivier Deleuze wat zijn indruk nu na al die jaren achteraf is antwoordde Pint: "Wetende dat er bij ons Beijers, Bouhouchen, Amorys en Lekeus waren, blijf ik deze hypothese in mijn hoofd houden."

Het toeval wil dat deze Pint samen met onze kolonel in het leger zat, en ik heb het over de kolonel aan wie gevraagd werd mee te doen aan hetgeen later de Bende werd genoemd, en dat zij mekaar nog gezien of gesproken hebben. Er was trouwens nog een derde man die samen met deze twee in het leger zat en die we ook via via kennen . Ik acht het niet onmogelijk dat zij over de Bende spraken en dat Pint (zeer waarschijnlijk achteraf) meer te weten gekomen is. In ieder geval zal de man het waarschijnlijk nooit willen bevestigen of bevestigd hebben. Ten eerste omdat zij niet op de hoogte waren van het concrete "draaiboek" en ten tweede omdat ze hun leven niet beu waren.

Het is niet feit A, B of C dat naar de waarheid zal leiden, maar de totaliteit aan zachte informatie gekoppeld aan feiten.

23

Waar ik Bouhouche plaats in gans het gebeuren? Om te beginnen zou hij, samen met Beijer, ontslagen zijn wegens het afluisteren van een meerdere. Wel, het is van oudsher zo dat wat gebeurt binnen de rijkswacht, binnen de rijkswacht blijft. Een gepaste straf zou mutatie naar een godvergeten nest geweest zijn. Maar ze werden uit de rijkswacht gezet! Dus alle banden van verantwoordelijkheid worden doorgesneden door de Generale Staf. Ondertussen beginnen B&B het detective bureau ARI. ARI dat opdrachten vervulde voor de Brusselse BOB en zelfs voor NATO en EU. ARI bezat ook een buiten proporties wapenarsenaal en technische middelen!

Dit alles maakt van Bouhouche de ideale contactpersoon tussen de corrupte rijkswacht top en huurlingen of geheime buitenlandse diensten (Mossad / CIA / DEA). Wetende dat zowel de rijkswacht als de staatsveiligheid op de hoogte waren van de 'whereabouts' van deze huurlingen!

Mijn persoonlijke opinie erover hoor.

Nagel op de kop.

Dank je Leo, ook daar zitten we op dezelfde lijn.

26

LEO wrote:

Onderschat zeker niet de betrokkenheid van buitenlandse regeringen om een lastige natie te beïnvloeden. Het steeds spoorloos verdwijnen na een overval roept bij mij vraagtekens op!

Wat bedoel je met een lastige natie Leo? Ik was niet oud genoeg om volledig te begrijpen wat er eind jaren 70 begin 80 speelde op internationaal vlak. Verwijs je naar anti-raketbetogingen en dergelijke?

27

In Ronquires zou er voor de officiële duik naar de zakken 3 mannen met een Renault R4 opdracht gegeven hebben om te duiken.   Is er sprake van een Renault R 4 in het dossier   En is er een witte Renault R4 verdwenen ?

28

Sorry post hierboven staat verkeerd het moest bij topic vragen staan