Mincky wrote:

Ik raak er steeds meer en meer van overtuigd dat er twee soorten bendes/mensen bij waren betrokken, huurlingen en lokale gangsters, politie, ... Ben nu iets aan het lezen, maar ben er nog niet helemaal uit. Misschien zit ik ernaast, misschien niet.

Ik heb redelijk wat bewijzen. Indien je nu nog eens wilt bellen stuur me dan je nummer, ik bel je op want nu moet het snel gaan.

42

Onderzoekbende, mogen we weten hoe de vork in de steel zit? Post het desnoods gewoon volledig anoniem. Ik denk dat hier vele nieuwsgierigen wachten.

Na een maand lang een heleboel pistes te hebben onderzocht na een getuigenis over een Golf die een tiental minuten na de overval gezien werd aan een huis in Bierghes met daarin 3 gemaskerde mannen post ik nu de beknopte info over wat ik te weten ben gekomen om mijn eigen veiligheid hopelijk nog te kunnen garanderen. De avond op de overval in Aalst heeft een getuige gezien toen hij aan het kruispunt in Bierghes stond richting Route de Quenast hoe een donkerkleurige Golf bruusk remmend links naast hem kwam staan hoewel het een eenvaksrijbaantje was in die tijd.

Dat wekte de aandacht van de bestuurder op die zag hoe 3 gemaskerde mannen opgefokt op het stuur klopten en als wilden in de auto tekeer gingen. Of dit door de kick of door de paniek was weet men niet maar wat men wel weet is dat wanneer het licht op groen sprong de Golf in volle vaart doorreed en op de Route de Quenast linksaf een oprit van een huis opreed. De getuige weet niet exact welk huisnummer het was maar wel dat het linksaf was. Hiervoor is hij al 3 maal naar de politie geweest in de jaren 80 90 en 00. Er is nooit iets met de verklaring gebeurt en men vroeg indertijd bij de rijkswacht van Aalst niet eens naar het huis of straat of huisnummer. Daarom ben ik zelf beginnen zoeken en kwam ik uit op een carrossier die sinds 1-7-'83 een tuning/carrosseriebedrijfje is opgestart.

Ik ga hier geen huisnummer schrijven omdat ik dan misschien enkele wetten te buiten ga maar als je weet dat het huis een oneven huisnummer heeft en het een tuning en carrosserie bedrijf is hoef je via Google niet veel te zoeken. De datum van oprichting komt ook dichtbij een misdaad die hier op de site ook beschreven staat waarbij een getunede Saab werd gebruikt. Er zijn nog zovele details maar ik wil nu gewoon dit al meedelen omdat ik vrees dat ik anders gevaar loop.

En indien ik qua huis op het verkeerde spoor zit dan nog heb je de getuigenis die heeft aangetoond dat er in die straat bij de oneven huisnummers een huis moet zijn dat gelinkt kan worden aan de bende. Namen natrekken, bedrijven controleren, ik ben het allemaal een beetje moe en ik wil niet verder in de problemen komen. Veel succes alvast.

44

39?

45

» goudengids.truvo.be

46

Ok, nr. 39 dus. smile

Ik begin zelf steeds opnieuw te twijfelen maar de reactie die ik kreeg toen ik het nummer belde was niet normaal en ja ik weet dat als ze banden hebben met de politie dat ze mij makkelijk vinden. Vandaar dat ik het nu beter vond alles openbaar te maken. En nogmaals indien ik fout ben met de huisnummer wil dat niet zeggen dat de getuigenis niet klopt maar dit was gewoon het meest voor de hand liggende adres en persoon als je niet bevoegd bent in officiële documenten. Zo zou een bevoegde meteen kunnen gaan checken wie er in die huizen woonden in 1985 of wie de huurbaas was want daar heb ik ook vaak aan gedacht als het een safe house was dat men huurde.

48

Ik wil niemand beschuldigen, de indicaties zijn voor mij als buitenstaander te licht, maar ik vind wel dat het niet onaannemelijk lijkt dat een bevriende garage werd uitgekozen om de auto kwijt te raken net na de feiten. Gezien de auto-obsessie van de Bende is het bovendien te verwachten dat er wel ergens een garagist moet aan verbonden zijn. De streek klopt ook: dicht bij de Braine-gemeenten (een ander JD-tuning bedrijf bevind zich in Braine-le-Château), dicht bij Rode (de comfortzone), ...

49 (edited by dim 02-07-2010 09:26)

Heeft dit bedrijf van VW Golf-specialist Jeroen "de dokter" Dik in Nederland er iets mee te maken? De man was maar een tiener in de jaren 80, maar misschien nam hij een plaatselijk bedrijf over?

» www.jdengineering.nl
» www.xs4all.nl (Opgepast: directe link naar een PDF-bestand!)

50 (edited by dim 02-07-2010 09:42)

Het bedrijf in Bierghes heeft ene Julien D. als administrator maar de kans is groot dat er moet gekeken worden naar de vorige eigenaar? » www.infobel.com