Idd .. zijn het dan 'zichtbaar' kleine kinderen?
Vanaf 14 jaar is dat niet altijd te zeggen op het eerste zicht.

Alhoewel 18 jaar nog steeds jong is voor zo'n perverse oude varkens. En ze er waarschijnlijk niet zelf voor gekozen hebben.

Heeft men bv. kinderen uit jeugdinstellingen waar Bultot werkte ondervraagd.

Op de facebook van ex-gangster entourage De Staerke / Farcy, stond destijds te lezen dat ze in die 'verbeteringsgestichten' proefkonijnen waren voor allerlei medicatie.

82

Ene jeugdrechter Agneessens bezorgde kinderen uit weeshuizen aan de pedofielen ! (Google) .

83

Naast Christine Doret en Andre Pinon zijn verder ook nog Danielle Beresovsky en Claude Garot aanwezig op het etentje. Deze laatste is hoofdredacteur van het linkse weekblad Pour en neemt het gesprek van die avond ook op tape op. Christine Doret vertelt honderduit over de seks- en drugsfuiven waarop zij en mevrouw Pinon aanwezig waren. Ze bevestigt de aanwezigheid van minderjarigen

LEO

en vertelt haar toehoorders zelfs dat twee van de minderjarige slachtoffers na de feiten zelfmoord zouden gepleegd hebben.

Alle deelnemers aan die fuiven, onder wie uiteraard Vanden Boeynants, Mathot, Blaton, generaal Beaurir, maar ook prins Albert, zouden van dit alles op de hoogte zijn geweest. Aan het eind van het diner vertelt Garot aan Doret dat hij haar verhaal op band heeft opgenomen. Christine Doret reageert hierop zeer heftig. Jean-Claude Garot beschikt nu over zeer veel details over de Roze Balletten en is bereid deze te publiceren. 

En toevallig, op 5 juli 1981 gaat de redactie van Pour in de vlammen op…

Is er ook effectief bewijs op foto en video van al deze 'bekende deelnemers'? Of is het enkel namen noemen zonder bewijs?

Deed Delhaize-baas ook mee aan die feesten?

In hoeverre is er een bewijsbare link met Dutroux?
Of is dit toch een volledig afzonderlijk netwerk.

85

Een onderzoeksrechter uit Dendermonde, een zekere Freddy Troch, mocht je die kennen club_le_happy_few- krijgt in het kader van het onderzoek naar de Bende van Nijvel de tip om het dossier (van Pinon en de uitloper Roze Baletten) nog eens onder de loep te nemen. Onderzoekers graven het dossier weer op maar tot hun ontsteltenis zijn alle belangrijke stukken, foto’s en documenten betreffende de prominente figuren in het dossier verdwenen, wat het dossier waardeloos maakt.

Aan Anne Dedeurwaerder kan je niks meer vragen club_le_happy_few maar dr. Bettens en dr. Crockaert bleken beiden niet echt professioneel (als dokter) om een overdid Vesparax te verwarren met een overdosis. Misschien moet je het hen eens vragen.

Of vraag eens aan Agneessens en Mathot of ze iets kennen van auto’s saboteren/repareren…

Of vraag het eens aan de agent die proces-verbaal 1256 opgesteld heeft…

Of je kan ook een poging wagen om Herman Vernaillen nog eens te contacteren club_le_happy_few:
“Ex-rijkswachter Vernaillen haalde het nieuws nadat hij de nummers en datums van een viertal processen verbaal openbaarde op internet. Hieruit zou, volgens Vernaillen, moeten blijken wie er achter de Bende Van Nijvel heeft gezeten en waarom de zaak 35 jaar in de doofpot werd gestopt. Vernaillen weigert echter te zeggen wat er dan precies in deze processen verbaal te lezen valt.

De ex-rijkswachter vreest ook dat de bewijzen zijn verdwenen en dat de huidige onderzoekers niet eens op de hoogte zijn van deze processen verbaal.”

(…dat zijn ze dus wél)

86

‘overdid’ moest ‘(auto-)ongeluk’ zijn, jammer dat je op dit forum blijkbaar niet even de mogelijkheid hebt om je tekst nog even te corrigeren na het posten….

Dus club_le_happy_few… je kan je terecht afvragen…als het dossier “de Roze Baletten” dan toch waardeloos zou zijn geweest, als er geen bekende(n) en/of strafbare feiten in stonden… waarom zijn dan alle belangrijke stukken, foto’s en documenten (betreffende de prominente figuren) in het dossier verdwenen?

87

1. hoe wist Vernaillen dat al die stukken verdwenen waren ?

2. ik dacht dat er in het dossier andere belangrijke stukken zaten oa over de garageboxen.

  (  Corrigeer mij indien nodig want niet elke dag met de Bende bezig zijn wil zeggen dat je hier en daar wat vergeet......of dingen door elkaar gaat halen. )

3. zouden we niet beter in het juiste topic verder doen wat betreft die roze....

4. heeft alleen Vernaillen deze info, zou ik sterk durven betwijfelen. Of heeft hij zoals Bougerol ook een testament gemaakt dat bij één of andere notaris ligt. Bougerol is inmiddels overleden....euh, waar is zijn testament ?

LEO wrote:

Ene jeugdrechter Agneessens bezorgde kinderen uit weeshuizen aan de pedofielen ! (Google) .

En diezelfde jeugdrechter kreeg daarna een promotie tot raadsheer in het hof van beroep van Bergen (Mons).

89

Scaramouche wrote:
LEO wrote:

Ene jeugdrechter Agneessens bezorgde kinderen uit weeshuizen aan de pedofielen ! (Google) .

En diezelfde jeugdrechter kreeg daarna een promotie tot raadsheer in het hof van beroep van Bergen (Mons).

Inderdaad Scaramouche , en dit feit bewijst op zich de betrokkenheid van machtige personen .

Maar zoals fenix voorstelde , misschien beter verder gaan in het hiervoor bedoelde topic .

90

Ik weet niet of deze reportage hier al eerder vermeld is, maar toch, bij deze zeer interessant:

https://youtu.be/SuK-cc7ULN0