Bent u bekend met de dame die in 1995 in Noorwegen (Oslo) in een duur hotel gestorven is onder de naam "Jennifer Fairgate"? De zaak heeft mondiale aandacht gekregen via een Netflix aflevering met de serie "Unsolved Mysteries". De echte identiteit van deze dame is nooit vastgesteld. En dat is opvallend, want er zijn hele duidelijke kleurenfoto's en compositietekeningen van haar. Ze is onder zeer verdachte omstandigheden aangetroffen en de zaak is buitengewoon mysterieus.

Er zijn heel veel links met België. Het wapen (een 9mm Browning), de hotelkaart met Belgische adresgegevens, een telefoongesprek. Ze wijzen in de richting van regio Luik/Franstalig België. Alle sporen lopen tot op heden dood.

Gezien dit opvallende feit, ben ik benieuwd of er volgens u een piste denkbaar is dat deze dame onder de mantel van de Belgische georganiseerde misdaad werkte. En wellicht door hen verborgen gehouden is zodat ze nooit herkend is. Misschien bijvoorbeeld een relatie met de bende Dutroux, of latere figuren gelieerd aan Nijvel. Wellicht dat de andere figuur op de hotelkaart "Lois" (Loïc?) tot een spoor kan leiden of het ingevulde bedrijf "Cerbis" (Serbi SA?).

Meer details: http://nieuwsblad.be/extra/static/2017/ … eadme.html

Wat zijn uw gedachten hierover?