111

Re: Theorie van LEO

pyrénéen wrote:

Kort na de overval op Daniel Dekaise werd het Sliman-spoor verkend. Maar het antwoord behaagt J.P Adam niet die ervan overtuigd is dat zijn collega's hun werk slecht hebben gedaan ....

Ik heb de heer Adam zijn boek helemaal uitgelezen, meermaals zelfs... Ik wil graag worden overtuigd van het feit waarom deze piste geen kans van slagen had? Door wie werd dit dan tegengewerkt? Wie heeft dan fouten gemaakt? Overtuig mij a.u.b.

Re: Theorie van LEO

Weet je dat Xavier Sliman Daniel Dekaise verschillende keren ontmoette op de wapenbeurs van Aarlen voor de overval op zijn arsenaal? Ze praatten samen. Een paar weken na de overval keerde Xavier Sliman terug naar deze kermin in Aarlen waar hij Daniel Dekaise opnieuw had kunnen ontmoeten. Een dader zou nooit op deze manier hebben gehandeld.

Re: Theorie van LEO

Vergeet niet en ik vind helaas niet meteen het interview terug waarin een (ex) commissaris van de Franse politie verklaart dat die Fransman echt een beest was die van niks bang was en door iedereen gevreesd. Kortom een "zot" dus en ja van een zot kan je alles verwachten en dus ook dat wat jij schrijft.

Re: Theorie van LEO

Er zijn meer Noord-Franse gangsters dan de Slimans...

Noordkwartier was in handen van Noord-Fransen, waar Delhaize baas zich in nesten werkte door bordelen op te kopen.

Re: Theorie van LEO

club_le-happy-few wrote:

Er zijn meer Noord-Franse gangsters dan de Slimans...

Noordkwartier was in handen van Noord-Fransen, waar Delhaize baas zich in nesten werkte door bordelen op te kopen.

Ik blijf het bijzonder merkwaardig vinden dat als C. Smets zijn testament schrijft in de FB groep Tueries Brabant Wallon, het oorverdovend stil blijft in de pers. Uiteindelijk gaat het niet om de klusjesman (te zien hoe je het bekijkt natuurlijk) van de Staatsveiligheid. Ik ben geneigd hem te geloven, als gedeelte van het geheel zodat een kat haar jongen niet meer terugvindt.  Dit is al zeker niet uit sympathie want hij liet het niet na de nabestaanden een veeg uit de pan te geven. Woordvoerder Delhaize was à la minute op de hoogte van zijn ontboezemingen maar wenste niet te reageren. Zijn testament is gemakkelijk terug te vinden, door in de zoekbalk van die groep "testament" in te typen.

Re: Theorie van LEO

Dit blijft alleszins de moeite waard en hierboven ergens (post gisteren) doelde ik oa op dit interview!

https://www.youtube.com/watch?v=wxWDrnv8zUc

117

Re: Theorie van LEO

Uiteraard zijn we weer eens flagrant afgedwaald over de kern van mijn theorie :
De " Strategie van de spanning " en de betrokkenheid van buitenlandse inlichtingsdiensten . Vanzelfsprekend moet een agressieve inlichtingsdienst kunnen gebruik maken van inheemse hulp . Via de afpersbare Rijkswachttop en schuins marcherende politici was hieraan geen gebrek ! Deze waren de organisatoren en manipulatoren van de vele dwaalsporen waarvoor land en terrein kennis nodig is . De boswachter is de beste stroper . En de boswachter had de beschikking over geoefende stropers (B&B) die via ARI hun diensten konden coördineren . Wie vond een thuishaven in de US of ging er op bezoek ?
Maar wat me het meest stoort , buiten de hand en spandiensten van SHAPE / NATO , is de oorverdovende stilte uit politieke middens . Voor mij zijn ze eveneens schuldig : "Schuldig door medeweten" !
Heeft iemand verder inlichtingen / feiten in verband met de " Strategie van de Spanning " en het steeds spoorloos verdwijnen van de daders , dan kan dat hier aangevuld worden .

Ik bekijk o.a. Maubeuge , Dinant , Dekaise enz. los van de "Strategie v/d Spanning"

118

Re: Theorie van LEO

In verband met dit topic is het wenselijk het Verhaal Joël Lhost op dit forum te lezen .

Re: Theorie van LEO

Zijn er vele specialisten van Arabische tongval in Belgie?
Noord-Afrikaansen hebben in Brussel een klemtoon.
Het is niet duidelijk dat de daders zo spraken of een Zuid-Mediterranean type hadden.

Re: Theorie van LEO

Kan u deze discussie aub voeren onder dit topic: Bende van Nijvel → Onderzoekspistes → Taal daders. ?

Ik ben zeker van het feit dat de discussie over taal door jullie tot een goed einde zal gebracht worden.