141

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

club_le-happy-few wrote:

Ik had dit vroeger al eens gepost, maar ik heb de nabestaanden op dit forum nooit weten zeggen.

Misschien is dit ooit gezegd geweest om lastige vragen te ontwijken.

Dat denk ik ook, ja

142

(577 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Wow, quicky doet eindelijk eens iets nuttigs. Nu hopen dat ze zich een beetje haasten, en dat het tot resultaat leidt dat ze niet onder de mat moffelen of in de doofpot stoppen

143

(973 replies, posted in Bende De Staerke)

T is dan nog de verkeerde tactiek ook, niemand zou vrijwillig aansturen op een assisenproces

144

(973 replies, posted in Bende De Staerke)

Sommigen hebben héél grof geld verdiend met wapenhandel. 

Er is iemand, die deel uitmaakte van de rechter kant van de PSC, die veroordeeld werd voor fiscale fraude en die in allerlei andere corruptiezaken voorkomt maar er nooit op "gepakt" is kunnen worden.  Onder andere in drugs- en wapenhandel komt zijn naam ter sprake, alsook in de deelname aan de roze baletten.  Een mislukte staatsgreep wordt ook met hem in verband gebracht.  En heeft een staatsgreep nu ook niet meer kans op slagen als je de staat eerst destabiliseert ?  Misschien was er nog wel een in de maak ...

Diezelfde persoon werd later ontvoerd.  Waarom ??

just my 2 cents

oh ja,
diegene die hier veel geld mee verdienden hadden er baat bij dat lastige getuigen voor altijd zwegen natuurlijk.
2 (of meer ?) vliegen in 1 klap bij de overvallen:
getuigen weg
destabiliseren van de staat
wat nog meer ?  (bvb plaatsen van kernraketten, zouden sommige hooggeplaatsten hier niet mee gediend zijn op een of andere manier ?)

En dan worden nog wat goedgelovigen (Mendez) misbruikt, tot wanneer deze hun mond dreigen voorbij te praten ...

145

(973 replies, posted in Bende De Staerke)

@HIPA

Al op voorhand sorry voor deze misschien kwetsend overkomende en directe vraag, je hoeft ze ook niet te beantwoorden als je daar geen zin in hebt.

Denk jij, of heb je aanwijzingen dat uw ouders en zus dit lot moesten ondergaan omdat (de gangsters dachten dat) ze iets gezien hadden of wisten wat ze niet hadden mogen weten ? 

In dat geval zou toch nog wat dieper moeten gegraven worden naar de handel en wandel van de (bezoekers van) de toenmalige buren

146

(973 replies, posted in Bende De Staerke)

Kurosawa. Blij met deze post! Ik snap echt ook niet dat iedereen hier achter Mincky aanholt en de woorden van xavier negeert. Iedereen heeft toch wel gelezen dat Minkcy Philippe De Staerke wel sympathiek vond? En blijven beweren dat deze verdachte vergeten moet worden op basis van? Kan nog altijd dat hij er niets mee te maken heeft, maar dit zomaar aannemen daar is vooralsnog geen enkele reden voor.

147

(973 replies, posted in Bende De Staerke)

edd wrote:

Manipulatie?

Serieus? Komaan zeg. Er zijn hier wel al wat leden gepasseerd die misschien eventueel wel de boel zouden proberen manipuleren (met wisselend succes). Het is ook wel degelijk mogelijk dat dit nieuwe lid bij dat clubje hoort. Maar ... om hem hiervan te beschuldigen op basis van wat hij over bepaalde zaken/personen denkt, dat gaat toch wel wat ver.

Ik geloof persoonlijk wél nog dat Bonkoffsky er op een of andere manier iets mee te maken heeft, maar wat precies? Maar dat Philippe De Staerke er iets mee te maken heeft geloof ik ook. Het is ook niet omdat hij er ingeluisd zou zijn (wat ik dus wel degelijk aanneembaar vind), dat hij er niets mee te maken kan hebben!

Een groep kinderen kan bv. belletje-trek gaan doen, en er dan 1 iemand laten voor opdraaien. Dat is niet eerlijk, maar het is niet omdat die 1 iemand door de anderen opgeofferd, in de val gelokt en verstoten werd, dat hij er niet bij was.

148

(973 replies, posted in Bende De Staerke)

Mincky wrote:

Waarom gelooft u het toegeven wel, en het ontkennen later niet?

Wel, omdat het echt wel een heel groot risico was om voor de rest van zijn leven in de bak te vliegen. Onschuldige mensen zouden zoiets nooit riskeren, psychopaten daarentegen ... Voor zulke lui is het leven een spel waarin je grote en kleine inzetten kan plaatsen op je gokken, met als mogelijk gevolg grote of kleine winsten of verliezen (voor altijd in de cel <-> vrij en niet meer vervolgbaar).

149

(52 replies, posted in Wagens)

Asjemenou wrote:

Het kan ook een Peugeot 104 zijn geweest.

Mogelijks, maar de 205 was toen al veel populairder. In '84 was er ook al een gti-versie van. Was ook een populaire rally-wagen. De 104 was buiten Frankrijk al niet meer te krijgen sinds '84.

150

(52 replies, posted in Wagens)

For what it's worth: een kleine peugeot uit die tijd is meer dan waarschijnlijk een 205

Maar na het doorlezen van alle commentaren in dit topic, moet ik vaststellen dat de meesten dezelfde mening toegedaan zijn als ik. Dit mag niet uitkomen, en daar zorgen de loges wel voor. Het doet me wat denken aan de reeks die een tijd terug op één speelde: Salamander. De loge never dies ...

Als ik David was, ik zou hier net wél al mijn kennis op het forum zetten, dat is het enige dat nog kan leiden tot enige kennis van waarheid bij de geïnteresseerden. Natuurlijk is de vraag hoe lang dat hier dan zal staan, en hoelang het zal duren eer ook hij een onterechte levenslange ban zal krijgen hier. Om nog te zwijgen wat er in real life nog zou kunnen gebeuren ...

En over de minister van justitie, wie neemt die vent eigenlijk serieus? Het enige waar die in geïnteresseerd is, is het klein houden en beduvelen van de werkende mens. Wie neemt overigens heel zijn partij nog serieus? Zij die er zelf iets aan hebben?