51

(61 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Veel kastelen en dus oude adel in dit gebied woonachtig toch?

52

(14 replies, posted in Nieuws)

Mincky, dat denk ik ook! Criminelen die bijvoorbeeld na een veroordeling vrijkomen gaan vaak verder waar ze gebleven waren. De werkwijze blijft echter wel steeds gelijk of bijna gelijk. Als ik dat zo inschat wordt de delhaize in België ook wel erg vaak overvallen! Ik zie er vaak berichten over in de krant of tv! Hoe zit het eigenlijk met de beveiliging bij de Delhaize? hele vreemde theorie: overvallers betaald door beveiligingsbedrijven. Deze wilde duidelijk maken dat beveiliging van supermarkten en andere winkels broodnodig is. Hierdoor konden ze na de bende overvallen veel orders binnenhalen.

53

(14 replies, posted in Nieuws)

Dat zeker! Hoe weet de Cel Waals Brabant eigenlijk zo zeker dat de bende na 1985 niet meer actief is geweest?

54

(77 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Wat denken we hiervan dan?

Proxy Delhaize overvallen in Sint-Genesius-Rode

Twee gewapende en gemaskerde mannen hebben vanochtend een Proxy Delhaize overvallen in de Zoniënwoudlaan in Sint-Genesius-Rode. De daders sloegen 's ochtends toe in alle vroegte en gingen aan de haal met een geldsom. Dat meldt de lokale politie van Sint-Genesius-Rode.

Rond 7 uur betraden de overvallers de handelszaak waar een werknemer aanwezig was. Beiden hadden een motorhelm op en bonden de werknemer vast. Ze maakten een geldsom buit en vertrokken in onbekende richting. Op het moment van de overval waren geen klanten aanwezig. De politie is een onderzoek gestart naar de precieze omstandigheden van de hold-up.

Bron: Belga

Delhaize/Zoniënwoudlaan/Sint-Genesius-Rode, ook wel weer heel toevallig!

55

(14 replies, posted in Nieuws)

Wat denken we hiervan dan?

Proxy Delhaize overvallen in Sint-Genesius-Rode

Twee gewapende en gemaskerde mannen hebben vanochtend een Proxy Delhaize overvallen in de Zoniënwoudlaan in Sint-Genesius-Rode. De daders sloegen 's ochtends toe in alle vroegte en gingen aan de haal met een geldsom. Dat meldt de lokale politie van Sint-Genesius-Rode. Rond 7 uur betraden de overvallers de handelszaak waar een werknemer aanwezig was. Beiden hadden een motorhelm op en bonden de werknemer vast. Ze maakten een geldsom buit en vertrokken in onbekende richting. Op het moment van de overval waren geen klanten aanwezig. De politie is een onderzoek gestart naar de precieze omstandigheden van de hold-up. (belga/kve)

Delhaize/Zoniënwoudlaan/Sint-Genesius-Rode. Ook wel weer heel toevallig!

56

(17 replies, posted in Hypotheses)

Mincky: Ontluisterend! Ik kende de affaire slechts gedeeltelijk, maar is wel weer heel vreemd!

57

(143 replies, posted in Onderzoeksdaden)

In de reconstructie heeft men het over een parkeerplaats waar voor de aanslag de Golf GTI gewacht zou hebben. Weet iemand waar deze parking precies gesitueerd is?

58

(143 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Super bedankt, mooi werk!

59

(143 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Hopelijk komt het snel online.

60

(28 replies, posted in Westland New Post)

Weet je toevallig waar hij woonde?