1 (edited by luckyiron 21-06-2010 09:07)

Kwam dit toevallig tegen, maar lees vooral onderstaande reactie op dit bericht.

31 Juli 2009

Woensdagavond omstreeks 18 u werd een diefstal gewapenderhand gepleegd in de Delhaize, Pastoor Vendelmansstraat in Sint-Pieters-Leeuw. Twee gemaskerde en gewapende daders vielen de winkel binnen en eisten onder bedreiging van een handvuurwapen de inhoud van de kassa.

De kassa werd vervolgens door één van de daders losgerukt omdat de kassierster deze niet direct open krijgt. De twee daders stapten vervolgens in een grijze Peugeot Cabriolet dewelke voor de winkel geparkeerd stond en alwaar een kompaan, eveneens gemaskerd, hen als chauffeur van het vluchtend voertuig opwacht. Het voertuig neemt de vlucht in de richting van het Weerstandsplein om hun weg verder te zetten via de Bergensesteenweg. Er werd niemand gekwetst. Enkele personeelsleden en een drietal aanwezige klanten waren sterk onder de indruk van de feiten en kregen slachtofferhulp aangeboden.

31 Jul 2009 Marc Sluys AGR
reactie op dit bericht

Bericht van Gistelinck Edward toegevoegd op 18-06-10 om 10u55:

Hierover weet ik niets, maar wel over de bende van Nijvel... Ik heb namelijk zeker 2 van de daders gezien en herkend.. Kan u me in contact brengen met de heer Eddy Vos, want via de politie lukt het niet, en het is tegen de verjaring aan redelijk dringend aan het worden... dierenarts Lic. Gistelinck Edward Nieuwstraat 24, bus s 9770 Kruishoutem GSM 0477/627368

Onwaarschijnlijk Luckyiron, of deze persoon is levensmoe of iemand wil deze persoon erin luizen. Met complete N.A.W.-gegevens een reactie plaatsen is wel het laatste wat een "getuige" inzake de Bende van Nijvel zou doen, zeker gezien het ernst van de feiten. Als dit echt een getuige zou zijn leeft ie nu niet meer.

Hij weet misschien niet beter en heeft waarschijnlijk deze website nog niet ontdekt.

Wat denken we hiervan dan?

Proxy Delhaize overvallen in Sint-Genesius-Rode

Twee gewapende en gemaskerde mannen hebben vanochtend een Proxy Delhaize overvallen in de Zoniënwoudlaan in Sint-Genesius-Rode. De daders sloegen 's ochtends toe in alle vroegte en gingen aan de haal met een geldsom. Dat meldt de lokale politie van Sint-Genesius-Rode. Rond 7 uur betraden de overvallers de handelszaak waar een werknemer aanwezig was. Beiden hadden een motorhelm op en bonden de werknemer vast. Ze maakten een geldsom buit en vertrokken in onbekende richting. Op het moment van de overval waren geen klanten aanwezig. De politie is een onderzoek gestart naar de precieze omstandigheden van de hold-up. (belga/kve)

Delhaize/Zoniënwoudlaan/Sint-Genesius-Rode. Ook wel weer heel toevallig!

Luckyiron wrote:

Hij weet misschien niet beter en heeft waarschijnlijk deze website nog niet ontdekt.

Als men dierenarts wil worden  moet men studeren, wie studeert is nou niet bepaald dom. Een geleerd iemand hoeft deze site niet te kennen om te weten dat op deze manier van reageren met je Naam, Adres en Woonplaats gegevens levensgevaarlijk is. Eventuele betrokkenen of  huurmoordenaars worden het nu wel heel erg gemakkelijk gemaakt om een cruciale getuige uit de weg te ruimen. Hij heeft ze immers niet alleen gezien maar ook herkend!

Maarten1985, dit is inderdaad heel erg bizar. Of Habran zit zonder centen thuis in afwachting van zijn proces en is wat aan het bijverdienen, ofwel de kinderen van de oude Bende van Nijvel hebben het over genomen?

En dit dan:

1 April 2010 : Drie mannen met oorlogswapens overvallen Delhaize in Jette

In Jette is rond 18.50 uur aan het Phillipe Werrieplein een Delhaize-supermarkt overvallen door drie gemaskerde mannen in het bezit van oorlogswapens. Ze konden ontsnappen en zijn nog niet teruggevonden. De politie van de zone Brussel-West kon nog niet achterhalen of de gebruikte wapens echt of namaak zijn.

"Er zijn geen gewonden, er werd geen enkel schot gelost door de misdadigers", aldus Johan Berckmans, woordvoerder van de politie Brussel-West. De daders ontsnapten eerst te voet alvorens opgemerkt te worden toen ze zich in een wagen richting Laken begaven. De gerechtelijke politie is momenteel op de plaats van de overval om mogelijke sporen van de daders te onderzoeken.

» www.demorgen.be

Of dit:

24 Maart 2010 : Transport van maaltijdcheques overvallen in Wezemaal

Op de parking van de Delhaize in Wezemaal (Rotselaar) is vanmorgen iets na 7 uur een transporteur van maaltijdcheques overvallen door twee mannen. Volgens Luc Verstraeten, woordvoerder van de lokale politie, werden bij de overval maaltijdcheques buitgemaakt ter waarde van ongeveer 50.000 euro. De daders zijn, ondanks een grote klopjacht die de politie opzette, nog steeds spoorloos. Niemand raakte bij de overval gewond.

De koerier kwam maaltijdcheques ophalen die door klanten waren binnengebracht in de betrokken Delhaize. "Hij werkt in opdracht van Accor, dat de waarde van de maaltijdcheques uitbetaalt aan de warenhuizen. Delhaize stempelt cheques af na afgifte door de klanten. Het is dan ook de vraag hoe de overvallers de waarde ervan kunnen verzilveren. Mogelijk hebben ze een intern circuit om de cheques te gelde te maken, want men kan er wellicht zelf aankopen mee doen in andere firma's", aldus burgemeester Dirk Claes (CD&V) van Rotselaar.

Uit informatie, die Claes inmiddels ontving van de federale politie, blijkt dat er de afgelopen tijd opvallend meer transporteurs van maaltijdcheques overvallen worden dan voorheen. "Blijkbaar hebben de overvallers hier een gat in de markt ontdekt. Zou het niet beter zijn dat deze transporten uitgevoerd worden door bewakingsfirma's? Die doen dergelijke transporten telkens met twee koeriers en maken gebruik van gepantserde voertuigen", aldus Claes.

» www.hln.be

Gelukkig maar dat die maaltijdcheques binnenkort elektronisch worden » wikipedia.org

Dat zeker! Hoe weet de Cel Waals Brabant eigenlijk zo zeker dat de bende na 1985 niet meer actief is geweest?