1

(1,219 replies, posted in 1985)

Waarschoot, typfoutje. Volgens mijn kennis van de dossiers zou X1 wel eens op veel punten gelijk kunnen hebben en is er een link tussen deze dossiers. Is er een link tussen Nihoul en Taxi Vert en tussen de taxi's en Podevijn/VDA? Dat zijn de vragen die ik graag beantwoord zou zien.

2

(1,219 replies, posted in 1985)

Maar nooit grondig onderzocht... Wat is de link tussen VDA/Podevijn en de taxi van Angelou? Kwam die Mercedes daar voor onderhoud? Is dat de auto waar Carine Dellaert mee naar Waarschot gebracht zou zijn? Zoveel vragen, zo weinig antwoorden. Maar laat ons Nijvel vergeten ... misschien is zelfs die naam al een deel van de misleiding. De waarheid ligt in Aalst en Vlaanderen.

Wacht maar af... wat er uiteindelijk zal bovenkomen zal dit land opblazen (en dan bedoel ik niet splitsen), er zal nooit iemand nog vertrouwen hebben in de politiek.

3

(1,219 replies, posted in 1985)

Heb ik gelezen... Echter nog steeds de vraag: wat is het grote doel hier achter. Is er een link met pakweg roze balletten en evt de moorden op jonge meisjes toen? Lijkt me dat het toch niet allemaal los van elkaar zou staan.

4

(1,219 replies, posted in 1985)

Mijn allerbelangrijkste vraag: waarom zijn ze na als het ware bewust de VDSsen te hebben afgemaakt toch nog achter David Van de Steen gerend? Voor mij is de Bende van Nijvel helemaal niet de Bende van Nijvel maar moet deze gezocht worden in de omgeving Brussel-Aalst. Daar gaan we ook de echte reden vinden. Laat ze nog altijd maar de strategie van Deprêtre volgen en zoeken onder de armen van bv. Charleroi.

5

(268 replies, posted in 1980-1989)

Op het eerste zicht dacht ik ook van niet... maar wat als Christine nu net hetzelfde gevaar betekende als door de Bende van Nijvel doodgeschoten mensen? Zou de Bende van Nijvel geen liquidaties zijn in de sfeer van de doders van Van Hees en Dellaert? Waarom werd de familie Vanden Abiel zo zwaar aangepakt? Werden de wagens die er kwamen in de garage voor bepaalde dingen gebruikt? Is er een link tussen de Mercedes van Angelou en Vanden Abiel? Is natuurlijk een beetje off-topic maar vroeg me af of deze moord hier op die manier zou tussen passen.

6

(268 replies, posted in 1980-1989)

Ik volg dit forum nu al even en heb met veel interesse alle topics doorlezen. Mijn eerst vraag/gedachte komt in dit topic. Zou het niet kunnen dat de bende van Nijvel een liquidatie was van getuigen van orgiën? Zou deze moord mss aan de bende gelinkt kunnen worden. Is er een gelijke modus operandi met Beersel?