71

(1 replies, posted in Nieuws)

Heb hier ooit ergens gelezen meen ik dat er gebruik gemaakt is van valse agenten in uniform. Wel vorig jaar is er een autohandelaar ontvoerd in een klein dorpje: Sint-Agatha-Rode in een combi met valse agenten in uniform. Hij moest opzij op een verlaten parking en dan ontvoerd. Miss niks interessant, denkt u, miss hebt u gelijk. Spijtig genoeg vind ik niet direct de link terug op de site waar ik gelezen heb over deze valse agenten in uniform.

Maar wat is er miss interessant? De manier waarop was ongeveer hetzelfde als ik hier vroeger gelezen heb op de site en Sint-Agatha-Rode is een klein dorpje in Vlaams-Brabant net naast idd Waver en de garagist was van Waver en  niet ver van Daniel Dekaise zijn nieuwe winkel en de schietbaan?

In deze streek bent u overal op 10 min van Overijse, Ohain, Waver, La Hulpe, Lasne, ... en noem maar op. Stuk voor stuk namen gelinkt aan de bende. Misschien is het niks idd maar met de manier waarop meen ik grote overeenkomsten op de site ooit gelezen te hebben met die valse agenten.

72

(753 replies, posted in 1985)

Volgens mij is het onmogelijk om te zien wat hetzelfde wapen is gebruikt als er "cartouchen" mee verschoten zijn. Missien is het mogelijk als er enkel "brennekes", 't is te zeggen 1 loden bol i.p.v. vele kleine bollkekes mee verschoten zijn en de loop van de riot gun geen glad loop maar een getrokken loop was. Tis te zeggen een loop met groeven.

Is het een gladloop zonder groeven en is er niet geschoten met "brennekes" maar wel met hagelpatronen en zouden er 2 groepen geweest zijn die het zelfde merk van hagelpatronen gebruikten. Is het mijn inziens onmogelijk om te kunnen vaststellen dat dezelfde wapens gebruikt zijn.

Ik geloof ook niet dat er 2 verschillende bendes die avond actief waren, maar zijn bovenstaande feiten als gladloop en hagel gebruikt i.p.v. "getrokken loop" en "brennekes"  gebruikt kan men mijn inziens nooit weten wat het dezelfde wapens waren. Enkel het type geweer was hetzelfde dan riot gun.

Dus misschien interessant om te weten hadden die riot guns een gladde of getrokken loop en schoten ze met hagel of met een brenneke. Ik denk maar ben niet zeker dat het idd een getrokken loop was en er brennekes gebruikt waren want kort erna zijn de " riot guns " op vergunning gegaan en zijn ze van getrokken loop op gladde loop gegaan voor de sportschutter.

Dus zonder bewijzen van getrokken loop en brennekes is het mijn inziens onmogelijk om te zeggen of het dezelfde wapens waren