11

(382 replies, posted in Hypotheses)

Schieten op de boodschapper (of beheerder) is een makkelijke en veel gebruikte manier om de eerder genoemde te beschadigen.  Vooral als het inhoudelijk weinig is gestoffeerd.  Fear, uncertainty, doubt.

Als dat dan ook nog gepaard gaat met de nodige scheldpartij (sukkels - tunnelvisie - ...), dan verlies je alle geloofwaardigheid.  Iets wat helaas schering en inslag is geworden.

Die tendens om het Bende van Nijvel-dossier te minimaliseren tot gefrustreerde rijkswachters, sterkt mijn vermoeden dat sommigen zenuwachtig aan het worden zijn, nu er een barst zit in het lange termijn plan naar totalitarisme.

Zonder terreur en angst gaan de zaken in een aantal sectoren, behoorlijk bergaf. 

Dus ...

12

(45 replies, posted in Terrorisme)

Heel de turf gelezen over 'Cercle de Pinay', die mij hier bracht.

Er is een documentaire over Degrelle gemaakt: 'Don Juan De La Carlina' zijn schuilnaam. Degrelle woonde in een half kasteel in Constantina (Sevilla). Degrelle is in tegenstelling tot wat hier eerder werd vermeld, niet neergestort in de Pyreneeën maar op het strand » YouTube

In een andere documentaire, over ondergedoken nazi's in Spanje (TVE) wordt zelfs geopperd dat paus Pius een dikke vinger had in het herbergen van een Kroatische generaal die werd vermoord (Operation Kobra) » YouTube

Wat het Cercle-verhaal wel heel geloofwaardig maakt.

13

(116 replies, posted in Andere)

2007-2017: Rinse and repeat.

14

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Ik werk nu eenmaal in de vroege uurtjes, mijn klanten zitten niet in Europa. wink Voor mij is het ochtend.

Zoals ik in mijn posts volgend op diegene, met een link naar het krantenartikel met Bouhouche, ook heb gemeld en in de post erna met de collage van alle Bonkoffsky's en Bouhouche's. Maar die foto van Bouhouche is van de jaren 70 en die is nogal wat getransformeerd, zoals blijkt uit de foto's van de jaren 80.

Omdat 'De Morgen' ooit, in een krantenartikel heeft geschreven, dat je jaren van lood uit het geweer van Bouhouche kwamen en daarin de foto van de jaren 70 gebruiken, als vergelijking met de robotfoto's. Dan klopt het verhaal van 'De Morgen' niet. Wat Bonkoffsky plausibeler maakt.

Domme commentaar van alfamannen met een te groot ego, daar heeft het forum niks aan. Dan mag je hier nog 50 jaar zitten. Er is dan nog niet veel opgelost me dunkt? Quid?

15

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Klopt, dat is inderdaad Bouhouche, maar wel in de jaren 70. Die beeldverwarring zal ook wel weer niet zonder reden zijn.

16

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Oeps, onze posts hebben mekaar gekruist. Die lijken anders ook behoorlijk op mekaar Bonkoffsky en Bouhouche. Dan kan die robotfoto evengoed Bouhouche zijn. De vraag is hou die eruit zag toen, zoals de foto die jij laat zien of eerder zoals de foto in mijn samenstelling.

17

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Wat heb ik nou net gevraagd? Beijer kent Bonkoffsky niet (VTM en VRT Nieuws vandaag). Ik kan met de beste wil van de wereld geen Madani Bouhouche maken van de persoon links op de foto. Ter illustratie staat er een foto van Bouchouche bij, Dus van waar die plotse amnesia van Beijer? Deze foto spreekt toch boekdelen?

18

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Ik denk dat ik iets heb gevonden:

http://bendevannijvel.com/wp-content/uploads/2014/05/Madani-Bouhouche-Christian-Amory-en-Robert-Beijer.jpg

Dat is toch Madani Bouhouche, maar Chris Bonkoffsky? Ik heb de foto wat uitvergroot en foto's erbij gezet die ongeveer overeenkomen met hun leeftijd destijds. Ook Madani Bouhouche (zodat het duidelijk is dat Bonkoffsky op de foto staat niet Bouhouche). Beijer beweerde vandaag (VTM Nieuws) dat hij Bonkoffsky niet kende. Vermassen heeft gezegd dat er nog twee mensen zijn, die gekend zijn.

Volgens mij staan ze hier op een rij tezamen. Klaar.

19

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Roland Van Acker dat is dan:

http://img580.imageshack.us/img580/1438/dactylo.jpg

Jan Van Hollebeeke, bovenaan rechts met hoofddeksel:

http://img571.imageshack.us/img571/442/volleyball.jpg

20

(29 replies, posted in Robotfoto's)

Ik heb nr. 9 van de robotfoto's uit 1997 eens digitaal onder handen genomen (ruis verwijderd, stippen, ...) want dat geeft een behoorlijk vertekend beeld. Die ruis zorgt ervoor dat de persoon op de robotfoto er veel ouder uitziet. Gevolg van kopiëren met een kopieermachine.

https://i.imgur.com/suElVBj.png

Hopelijk helpt het iemand verder.