1

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Ik schreef het nog, er is zeker een link met die caravan in Cerfontaine in Wallonië ... Dat was voor hem een plaats om "niet thuis" iets te moeten verstoppen. Ongelooflijk dat de speurders dit adresboekje niet gevonden hebben, en een gewone journalist dit wel doet. Ik kan echt niet geloven dat die speurders dit adresboekje gewoon niet gezien hebben. Het blijft ook straf dat zijn caravan net na het speekselonderzoek in vlammen opging, komaan, zoek waar het heet is aub!

2

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Trojan wrote:

Voor wie nu nog altijd twijfelt: godverdomme! Stop daarmee. Ik ken meerdere mensen die bedreigingen hebben gehad nadat ze nieuwsgierig werden naar de Moorselbaan in Aalst. Er zijn daar bv. vergaande pogingen ondernomen om mensen te doen verhuizen. Waarvan het raam uitkijkt op de voordeur van nr. 117. Respect voor Vermassen! Dat hij miserie riskeert, is zacht uitgedrukt. Hoekhuis waar paar dagen geleden politie inval is geweest, was ideaal huis om nr. 117 te surveilleren.

Inderdaad, heel vreemd het mysterie rond dit huis. Steekt daar iets onder de grond of onder het beton van voor de verbouwingswerken?
Kwam/komt daar volk over de vloer dat niet gezien/geweten mag zijn? Kreeg Bonkoffsky na al die jaren nog steeds een vorm van bescherming?

Wat ik nog altijd niet begrijp is dat iemand als Bonkoffsky, die dagelijks graag zoop en in elk café gekend was, en die dus na de nodige overvloedige drank eigenlijk dagelijks een groot risico had om tijdens zattemanspraat zijn mond voorbij te spreken dit nooit gedaan heeft, tenzij dan op zijn sterfbed blijkbaar. Die man moet een zware last gedragen hebben gans die jaren, en als ik zijn broer als een klein kind zag wenen tijdens zijn relaas, dan denk ik dat zijn bekentenis niet pas was vanop zijn sterfbed, maar dat hij dit al veel langer wist en dat de druk gewoon te hoog geworden was om nog verder te kunnen zwijgen.

Zijn broer zag Bouhouche en Beijer regelmatig over de vloer komen, dus dat als link moet die broer toch ook al langer geweten hebben dan pas vanop het sterfbed van Chris Bonkoffsky? Zijn broer was duidelijk een man die volledig ingestort reageerde, een zware zwijglast van ook vele jaren die van zijn schouders viel, en iemand die eigenlijk een soort tranen van geluk weende, dat hij het eindelijk mocht openbaren, en er ook een zware last "van zijn" schouders viel.

3

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Bonkoffsky was de eigenaar van een lapje private grond met daarop een caravan, dit was aan een camping in Cerfontaine in Wallonië, maar met deze caravan gebeurde in de periode ergens in 2001 iets heel bizar. Samen met zijn toenmalige partner N. was Bonkoffsky de eigenaar van deze caravan maar "deze caravan is in brand gestoken" volgens de broer van Bonkoffsky (Patrick B.). Het was een grote caravan, het plan was dat ze daar op termijn een rustige oude dag zouden beleven. De caravan is helemaal afgebrand, de brand was overduidelijk aangestoken. Er is zelfs een strafklacht geformuleerd met burgerlijke partijstelling, maar de dader is nooit gevonden.

Christiaan Bonkoffsky is in 2000 opgeroepen voor een speekseltest en vingerafdrukken, maar is nooit ondervraagd over zijn betrokkenheid bij de Bende van Nijvel.

Bonkoffsky leerde N. ook in 2000 kennen, en korte tijd later ging de caravan volledig in vlammen op, en het zou om opzettelijke brandstichting gaan. Dit was ook de periode waarin hij harder ging drinken.

Zou de speekseltest waarvoor hij werd opgeroepen (plots kwam zijn naam in aanmerking met de Bende Van Nijvel en werd het warm onder zijn voeten) iets te maken hebben met een paniekreactie en de brand van de caravan? Zou daar nog iets gelegen kunnen hebben wat niet geweten/gevonden mocht zijn? Of zou iemand "die absoluut niet wou dat Bonkoffsky zijn mond zou voorbij spreken na de speekseltest" met de brandstichting een vorm van angst aanjagen hebben willen veroorzaken bij Bonkoffsky?

De CWB doorzocht de resten van de caravan, maar vond geen bruikbaar spoor. Ook dit gebeuren is weer zonder sporen na te laten gebeurd, maar moet toch een reden hebben gehad, enerzijds iets verbergen, of anderzijds iemand schrik aanjagen zodat hij gewaarschuwd was en zeker zou zwijgen ...

PS: de camping waar deze caravan stond, die was niet zo heel ver van Dinant waar de Bende ook aktief geweest is.

Hier nog een foto van Christiaan Bonkoffsky "met zijn hoedje" ... en vermoedelijk uit de periode dat hij nog eigenaar was van zijn caravan. Ik denk dat deze foto echt het meeste aansluit bij de gekende robotfoto (incl. vissershoedje):

http://imageshack.com/a/img922/4541/TXAHmr.jpg

Het bedrijf van de verhuur van deze kayak is trouwens:

La Vernede Canoe Kayak en Ardèche
Route des Gorges
07150 Vallon Pont d’Arc

4

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Op 14 mei 2015 post Chris Van Den Steen op zijn Facebook:

"bij deze wil ik jullie het overlijden van mijn huisgenoot mededelen,Christiaan bonkoffsky. rust in vrede mateken".

Een copy paste van deze tekst had al iemand gepost op een van de vorige pagina's. Op zijn mededeling van dit overlijden kwamen de gebruikelijke reactie van "sterkte" enz. Vier dagen geleden poste een vrouw het volgende op zijn mededeling:

"Heb jij het nu over één van de vermeende moordenaars? Schandalig!"

12 minuten later post CVDS als reactie op deze vrouw:

"seg juffrouw de ramptourist ... is twee jaar geleden ... en ja in 2015 was da mijnen huisgenoot ... problemen mee??? achterlijk wijf!!!"

Nadien, ook op 12 oktober 2017, volgen er nog enkele andere reacties zoals "Moet wrs raar zijn voor u nu.." en ook "OMG" en als laatste "Hou u vast, je zou wel eens kunnen opgeroepen worden voor een verhoor."

CVDS is er duidelijk niet mee opgezet dat er vragen/opmerkingen gesteld worden over "zijnen huisgenoot" van toen ...

5

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Zo dakloos was deze CVDS blijkbaar niet. Ik lees net dat hij antwoord op iemand zijn vraag, en hij schrijft op 1 september 2015 (nog geen 4 maanden na het overlijden van Bonkoffsky) dat hij eigenaar is van een taverne/frituur. Een "zogezegde dakloze" met geld dus! En hij heeft ook blijkbaar alle dagen "ZIN in GIN", de alcohol vloeit rijkelijk alle dagen ...

6

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Op 19 oktober 2015 woonde "de dakloze" Chris Van Den Steen nog steeds in de Moorselbaan in het huis van Chris Bonkoffsky. Opmerkelijk is dus dat hij (CVDS) zelfs 5 maanden "na" het overlijden van Chris Bonkoffsky toch nog op dat adres kon blijven wonen, tenzij CVDS nog met meerdere mensen van de familie (misschien Patrick, broer van Bonkoffsky) bevriend was en van deze gunst kon blijven genieten. Hij moet dan wel een hele goede familievriend geweest zijn, en dus niet enkel de vriend van Bonkoffsky lijkt me.

Deze foto nam hij (CVDS) op 19/10/2015 vanuit zijn voordeur tijdens een ongelukje tijdens de straatwerken. Dat deze foto genomen werd vanuit zijn voordeur in de Moorselbaan schreef hij zelf op zijn Facebook.

https://scontent-bru2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/12106962_10206935336409122_6404604859630018200_n.jpg?oh=5103a941d65e6643a281d10d1560fc34&oe=5AAFA972

7

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

http://i39.servimg.com/u/f39/15/00/61/71/bouhou10.jpg

Dit is met 100% zekerheid Bouhouche op beide foto's, het haar is hetzelfde (snit en kleur), zelfs de snor is exact hetzelfde en maakt aan de uiteinden op beide foto's een soort hoek van 90 graden naar beneden. Ik zie in de verste verte geen gelijkenis tussen Chris Bonkoffsky en Madani Bouhouche, niet van lengte, niet van gelaatstrekken, niet van haarkleur en snit, en zeker niet van lengte.

Dat Bonkoffsky "een" reus zou kunnen geweest zijn is volgens Guy Polspoel nog steeds niet bewezen, het gaat volgens hem om een verklaring van iemand op zijn sterfbed die alle dagen 3 flessen Vodka zoop en nog maar 42 Kg woog, en dat doet natuurlijk iets met een mens, al hoop ik echt dat we nu een ware piste bewandelen en dat er een domino effect uit kan volgen.

Maar je moet blijkbaar niet gezopen hebben om in een oude foto waarop duidelijk Bouhouche, Amory, en Beijer op staan toch te beweren dat je iets ontdekt hebt, en dat het niet Bouhouche is maar wel Bonkoffsky die op de foto staat, wat echt ongeloofwaardig is mijn gedacht.

Laat ons dit forum dus gewoon geloofwaardig houden, uiteraard met z'n allen blijven verder lezen en speuren, en durven speculeren/veronderstellen mag zeker, maar aub geen spoken gaan zien in de late (vroege) uurtjes. smile

8

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

De familie van Chris Bonkoffsky heeft nieuwe foto gegeven. Als ik mij goed kan herinneren was de naam van zijn hond Layka, een Duitse herder.

https://images.vrt.be/w1280hx/2017/10/24/a61f54e2-b8d7-11e7-bbe7-02b7b76bf47f.jpg