1

(33 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Paprika of gezouten chips. Barbecue, Pickles en dergelijke meer bestonden toen nog niet. Welk merk had het zakje? Flying chips?

2

(13 replies, posted in Slachtoffers)

Ik heb uw bericht overgemaakt aan de familieleden van het slachtoffer.

3

(638 replies, posted in 1983)

Alainke wrote:

Waren het er nu 2 in para-outfit of waren het er 3 in para-outfit?

Als men nu schrijft zeven ben je dan tevreden?

4

(18 replies, posted in Bende De Staerke)

Ben wrote:

Door de enorme vuurgloed vatte maandag ook een autocar, die voor het restaurant stond, vuur. Ook deze bus, die instond voor het vervoer van een Britse popgroep, liep zware brandschade op doch kon in de namiddag weer rijden. (*)

Voor velen is de pers zo heilig in waarheid...

5

(13 replies, posted in Slachtoffers)

Daarvan is men wel degelijk op de hoogte en zijn vervat in de verklaringen van de zoon.

6

(783 replies, posted in 1982)

Nogmaals, met de pers, dagbladen, boeken en zelfs met het www hoeft men niet dubbel maar driedubbel voorzichtig te zijn. Dat er ook bij de BOB van Halle iets grondig mis was is al heel lang duidelijk.

7

(783 replies, posted in 1982)

Het gaat over dezelfde mevrouw DEURBROECK en waarover u weinig of geen informatie zal terugvinden buiten het dossier.

8

(783 replies, posted in 1982)

Kort na de moord op Josée Vanden Eynde heeft Marc Vanden Eynde telefonische bedreigingen ontvangen die zowel op hem als op Deurbroeck gericht waren. Op basis van materiële elementen die we hebben kunnen vaststellen op 10 april jl. bewijst dat zoon Marc wel degelijk met de nodige angst verder leeft.

Aan de rechterzijde van hetzelfde verdiep waar Marc woonachtig is, is er een moord gepleegd op een alleenstaand bejaard persoon.

9

(243 replies, posted in Andere Personen)

steinerprag wrote:
Bossi wrote:

Met the end heb ik geen zaken. Binnenkort zal het Federaal Parket wel in het nieuws komen. Ik kan u het droevig nieuws al voorspellen.


Ik ben wel van oordeel dat je de hoop van de nabestaanden niet mag wegnemen, Bossi. Daar zou je je toch echt in moeten kunnen vinden, niet?

Oprecht en eerlijkheid. De waarheid niet omzeilen. Geen dode mussen in de handen leggen. Dat is niet de hoop wegnemen maar eerlijk zeggen wat er te wachten staat. Het kan ook niet de bedoeling zijn dat er door gebrek aan sterke aanwijzingen onschuldigen moeten vervolgd worden.

Gebrek aan ordentelijke vaststellingen kan men men na veertig jaar niet meer rechtzetten. Overtuigingsstukken die definitief verdwenen zijn kan men echter ook niet meer terug toveren. Hoe nonchalant men omsprong met overtuigingsstukken is ondertussen ook wel duidelijk geworden.

Met DNA onderzoek is het ook opletten. Een studie van de Australische Flinders University toonde onlangs nog aan dat iemand DNA kan achterlaten enkel en alleen door het feit dat die persoon in de directe nabijheid geweest is, zonder het aan te raken.

10

(243 replies, posted in Andere Personen)

Django68 wrote:

Ik denk eerder iets in de aard van: "We hebben alle mogelijke pistes onderzocht en helaas geen oplossing gevonden." Beijer was de laatste poort die gesloten moest worden. Dna heeft ook niets opgeleverd.

Er zijn nog een paar DNA onderzoeken bezig, Django. Deze DNA onderzoeken bij personen die vroeger weigerden. Ik had ook anders gehoopt. Vooral ook droevig voor personen die goed menend er veel tijd en verplaatsingen er hebben ingestoken om ergens toch een doorbraak te kunnen forceren. Vooral ook triest dat men families, getuigen en ijverige forumgebruikers bij het ootje heeft genomen met de belofte iets te zullen aantonen waarbij hun verplaatsingen nutteloos waren.

Hoe moet een familielid van een vermoord slachtoffer zich voelen dat een magistraat het niet nuttig vond om nog iemand te verhoren vanwege zijn bejaarde leeftijd en nog voldoende gezond. Terwijl men dit niet ernstig en ijverig kan noemen in een gerechtelijk onderzoek. Daarvoor hebben we recentelijk ook een deur moeten intrappen.