441

(1,141 replies, posted in 1985)

En dit geloof ik dus echt ook wel! De theorie dat de Rijkswacht dit allemaal organiseerde als een onderdeel van het grote complot ter vestigen van een dictatuur is fantasie me dunkt. En ja dus de Rijkswacht zal zeker geschokt en gealarmeerd en op de qui vive geweest zijn en blokkades en degelijke hebben opgezet en zal echt wel alles in het werk gesteld hebben om dat moordende banditisme met een deel chantage (u las dit in mijn analyse) te bestrijden en aan te pakken en te pakken/vatten etc (de rotte appels zullen wel alle registers hebben opengetrokken om... ook dat leest u her en der en in mijn analyse ook)!

Maar we moeten ook blijven weten dat moderne communicatiemiddelen zoals we deze nu kennen niet bestonden en dus alles per post en via gewone telefoon en de krakkemikkige (in die tijd echt wel zo!) radiocommunicatie moest verlopen en er dus ook de letterlijke grens tussen noord en zuid was! Kortom vooraleer een ieder die op de hoogte moest zijn ook effectief op de hoogte was om maatregelen te nemen etc. en alles te coördineren was er al een danige tijd verstreken! Dus we mogen dit niet vergeten!

442

(223 replies, posted in Hypotheses)

En nu is er dus weeral groot nieuws! De broer zou meer weten en dit gemeld hebben aan de onderzoekers?! Weliswaar meer dan twee jaar na de eerste melding vh "gesprek op het sterfbed" aan de speurders. Dit dus nog eens zovele jaren na het overlijden vd broer christiaan (mogelijk de reus of eerder een bendelid tout court). En weeral is het zo vaag...of neen toch niet want zo blijkt: niks nieuws! Of Toch???

MAARRR

(dit schreef ik elders en ook al eerder nog eens ergens)

(na nieuwe tips/info vd broer)

Maar dat er dus wel meer geweten is door deze of gene die al eens gehoord werd of ondervraagd en ja zelfs al aangehouden is en zelfs veroordeeld is (weliswaar in  verband met andere feiten/zaken) heb ik ook al gezegd. en ja...dat er dus (gekende en al wel eens opgepakte en zelfs veroordeelde) criminelen zijn die meer weten en dat er advocaten zijn die meer weten en dat er "familie/vrienden/kennissen" is/zijn die meer weten....enzoverder enzovoort
DAT is wel zeker!!!

Alleen die mensen zwijgen nog steeds om een of andere reden!!!

en ja nu na meer dan een paar jaar zou...(de broer meer hebben gezegd of aanhoord of geweten etc......)

ah dat het wel echt een circus is is duidelijk en intussen is er niks meer geweten dan wij die blijven gissen en doen zoals we dit al lang doen

443

(151 replies, posted in Plaatsen)

Sjonge jongens toch!? Zo ziet u maar hoe ongelofelijk de geesten/gedachten op hol kunnen slaan! Wie zoiets ernstig neemt? En media dit oppakken en groot nieuws maken!

444

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Kijk eens aan! Maar toch weten we eigenlijk nog niks meer! Maar dat er dus wel meer geweten is door deze of gene die al eens gehoord werd of ondervraagd en ja zelfs al aangehouden is en zelfs veroordeeld is (weliswaar in verband met andere feiten/zaken) heb ik ook al gezegd. En ja, dat er dus criminelen zijn die meer weten en dat er advocaten zijn die meer weten en dat er "familie/vriernden/kennissen" is/zijn die meer weten, enzoverder enzovoort. Dat is wel zeker.

En ja, nu na meer dan een paar jaar zou (de broer meer hebben gezegd of aanhoord of geweten) ah dat het wel echt een circus is is duidelijk en intussen is er niks meer geweten dan wij die blijven gissen en doen zoals we dit al lang doen.

445

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Bossi wrote:

Zeker niet de bedoeling om iemand 'weg te jagen'. Het kan echter ook niet de bedoeling zijn om mist op te werpen. Dit getuigt van weinig respect naar al wie zich inzet om de gruwelijke feiten alsnog opgelost te krijgen. Het getuigt vooral van weinig respect naar de slachtoffers en nabestaanden toe. Ik zou het geweldig appreciëren indien Corleone minstens een stukje van de sluier zou oplichten van datgene wat hij pleegt uit te drukken. Vooral de laatste zin irriteert me. Het staat in schril contrast met ervaringen van getuigen die wel degelijk hun burgerplicht zeer ter harte hebben genomen. Gevolgd door ernstige nadelige gevolgen met grondige intimidaties. Zulke getuigen behoren eveneens tot de slachtoffers.

Ik vind inderdaad ook dat wie A zegt enzoverder! Helemaal akkoord, maar misschien heeft het tijd nodig en dat moet dan wel kunnen vind ik.

446

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Inderdaad geen mensen verjagen! iedereen heeft recht zich te uiten, toch? En ik zeg: Belgie is een klein land! De grote criminelen zijn gekend toen en ook nu en de grote bendes zijn al wel eens opgerold! Heeft iedereen van zo een grote bende en die gevat is geweest gezeten voor wat hij heeft gedaan? Het antwoord is allicht nee!

De advocaten spelen daarbij een erg grote rol want voor veel geld zetten zij hun klanten (dat zijn het immers) zoveel als kan uit de wind! Ik bedoel: allicht zijn de advocaten, want zij hebben echt wel diepgaande gesprekken met de klant, van meer op de hoogte maar houden zij dat uit de zaken die ter rechtbank liggen omdat de openbare aanklager bv. geen weet heeft van of anderzijds geen bewijs heeft edm! Uiteraard gaat een advocaat in zo een geval niet stellen dat zijn klant ook nog dit en dat op zijn kerfstok heeft.

Kortom: ik denk dat bepaalde advocaten echt wel meer weten maar uiteraard, en dit volgens hun beroepsplicht (strikt geregeld hoor), niets zelf gaan aandragen wat door de aanklager niet weerhouden wordt/werd!

447

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Misleiding is er volop en dat neem ik ook echt aan! De bende bestaat uit verschillende personen en ik kan echt niet geloven dat er na verloop van tijd niet eens ruzie of discussie is tussen die personen, dat er niet eens eentje doorslaat/uit de biecht klapt of pocht ... Kortom, dat er niet eens al dan niet bewust iets prijsgegeven wordt ... enzoverder! Dus er zal echt wel een en ander geweten zijn. Maar ja, door wie en vooral wat werd er dan verder gedaan?

Nog steeds niets dat tot een oplossing leidt, of niet wil gezien worden als een oplossing en dus blijft er veel verwarrends en vaag en ja blijft ook de kans van misleiding (al dan niet bewust) nog heel erg groot.

448

(344 replies, posted in Hypotheses)

Ernstig blijven toch.

449

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Dankjewel Bossi! En ja, dat klopt, echter ik stel mij enkel de vragen die zich in zo een onderzoek (al is het als amateur en/of opinievormer of Belg ter goeder trouw/met de beste bedoelingen zoals wij/jullie hier allemaal) kunnen laten stellen. Deze onverkwikkelijke zaak met zovele doden duurt nu al zovele jaren zonder enig echt schot (vergeef mij de uitdrukking) in deze! Kortom mocht ik beroepsmatig met dit dossier te maken hebben dan stelde ik mij ook deze vragen.

450

(223 replies, posted in Hypotheses)

Naar aanleiding van wat ik las her en der en het vele koffiedik kijken springen mij wat vragen voor de geest! » Forum