1

(54 replies, posted in Bewijsstukken)

Zijn ze van een onbekende inbraak? Of is dit weer een puur dwaalspoor wat moest met met deze dingen?

2

(179 replies, posted in Robotfoto's)

Het is anders niet te verklaren hoe iemand zo iets verschrikkelijks kan doen, zelfs kinderen!

3

(27 replies, posted in Onderzoekspistes)

Hoeveel meer misdaden die niet in het dossier voor komen kunnen gelinkt worden aan de Bende van Nijvel? Misschien zelfs daden na 1985 die er op een 1 of andere manier mee te maken hebben?

4

(179 replies, posted in Robotfoto's)

De blik van de killer doet me vermoeden dat deze persoon zwaar onder invloed was van een harddrug al dan niet coke. Is er bekent bij verschillende getuige of de dader bij alle aanslagen zo keek?

5

(30 replies, posted in Vragen)

Cellen kunnen idd voor veel verwarring zorgen. Maar de Bende van Nijvel moet dan ook uit cellen hebben bestaan. Misschien wisten de uitvoerders uiteindelijk niet wie de opdracht gevers waren. Maar de leden van de Bende van Nijvel konden dit toch niet voor niets doen niet zonder vergoeding?

6

(30 replies, posted in Vragen)

Rechtvaardig is het om de zaak niet te laten verjaren ik denk zelfs dat ook al verjaart de boel er geen dader medeplichtige gaat praten. De feiten zijn te ernstig denk ik. Zouden de verkenner en bewaker voor 100% achter de uitvoerders hebben gestaan gezien het grote aantal slachtoffers, of zal het zo zijn als je er aan mee deed kan je niet meer terug?

7

(30 replies, posted in Vragen)

Zeer professioneel uitgevoerd dus. De daders verkenners bewaker waren wel bekenden van elkaar er moest dus minstens vergadert zijn over de uitvoering? Als het zo is dat het om een man of 8 ging moeten er dus nog een paar van die lui rondlopen in of buiten België? Gezien het handelen van de daders is 1982-1983 moet er een verband zijn tussen die van 1985? Is het mogelijk dat de groep in 1985 is uitgebreid met meer verkenners, bewakers, ... Als ik zo de verhalen lees waren ze in 1982-1983 vaak maar met 2 of 3 daders.

8

(30 replies, posted in Vragen)

Ik kan niet precies opmaken of op het moment van de overval  de verkenner en evt. de bewaker al vertrokken zullen de uitvoerders de verkenner en de bewaker alle dezelfde schuilplaats hebben gehad na de aanslagen?

9

(30 replies, posted in Vragen)

Dat van dat skelet heb ik gevolgd, er zou vandaag een einde komen aan het graven daar al iets bekent of dat ook zo is? Denken jullie dat er in België nog mensen in leven zijn die iets met de bende te maken hebben al hadden ze maar een kleine rol? De uitvoerders  zullen intussen wel dood zijn denk ik zo?

10

(30 replies, posted in Vragen)

Hallo ik ben nieuw op dit forum ik kom uit het noorden van Nederland. Ik ben al een tijdje geïnteresseerd in de bende van Nijvel,wat me er interesseert is dat deze zaak nooit opgelost is en eigenlijk te gruwelijk is. Ik heb dagen zitten lezen maar het is me niet echt duidelijk geworden hoeveel  daders er precies waren. Wat ik wel weet is dat er  meestal 3 vaste waren. Wie kan me meer vertellen hoop dat het geen domme vraag is.