461

(753 replies, posted in 1985)

Eigenbrakel en Overijse waren wel VOOR Aalst, hé ... kun je dit wat nader duiden ?

462

(313 replies, posted in Slachtoffers)

Ik denk het niet - je hebt een punt, the end. Waarom naar die locatie gaan in de wetenschap dat daar iets ernstigs gaat gebeuren. Dat tart elke logica ...

463

(753 replies, posted in 1985)

P-51 wrote:

Beschikt iemand van dit forum over een plattegrond van die tijd met indicatie waar de slachtoffers (op de parking) zich effectief bevonden?

Gevonden ... post 221 van Boemerang in deze topic.

464

(753 replies, posted in 1985)

Heb ik niet gelezen maar vanwaar komt dat gegeven eigenlijk ? Perceptie van slachtoffers of getuigen ? Kan gewoonweg niet ....

465

(753 replies, posted in 1985)

FreCR wrote:
the end wrote:

Die aanslag duurde ruwweg 24 minuten in Overijse! Stel eens de vraag waarom, en ook waarom Finné zijn wapens spoorloos zijn.

Ik denk persoonlijk dat we ons niet al te veel vragen moeten stellen bij de "wapens van Finné" aangezien de speurders op deze vraag het antwoord reeds lange tijd kennen en dit als afgesloten/niet-van-toepassing beschouwen.

Zijn die wapens dan echt zo relevant ? Ik weet het niet maar als die overval pakweg 24 minuten zou geduurd hebben (15 minuten binnen, 9 minuten buiten) dan is dat wel ontiegelijk en onlogisch lang ... is dat overigens ooit bevestigd geweest en zo ja, door wie ?

466

(753 replies, posted in 1985)

Dat kan dus de verklaring zijn waarom niemand (?) iets gezien heeft. Kun jij ook aanduiden waar de andere slachtoffers (op de parking) gevonden werden?

467

(753 replies, posted in 1985)

Beschikt iemand van dit forum over een plattegrond van die tijd met indicatie waar de slachtoffers (op de parking) zich effectief bevonden?

468

(102 replies, posted in Speurders)

Ik heb even een link van Hervé (op Les Tuéries - topic Gérald Lhost) gejat die zijdelings betrekking heeft op de persoon in kwestie. Mijn vraag is: herkent iemand de reus op deze foto? » www.resistances.be

469

(1,141 replies, posted in 1985)

Merovinger wrote:

Allé ik zal dan toch nog een laatste hypothese de wereld ingooien i.v.m. de boodschap van de plaataanvraag die hier nog niet aan bod is gekomen (we zitten nu op VTM toch in de 'Wat Als' periode).

Wat als de daders van Aalst niet dezelfde zijn als deze van andere Bendefeiten (periode 1982-1983 en misschien zelfs Eigenbrakel en Overijse) maar dat de daders van Aalst een aantal Bendewapens en Bendespullen op de kop hebben weten te tikken? En dus met hun boodschap op de radio geen startsein wilden geven voor de overval op Aalst maar wel aan een aantal daders van de eerdere Bendefeiten wilden zeggen: "Halloooo mannekens, let maar eens goed op. Wij hebben jullie bij jullie kl.... "  En dat ze diezelfde boodschap een jaar later nog eens de wereld ingestuurd hebben door bij die eerder gebruikte Bendewapens en Bendemunitie nog eens de kassa van Aalst bij te steken in de zakken in Ronquières waardoor niemand zijn mond durft te openen uit schrik om ook voor Aalst te moeten opdraaien.

Op de kop hebben weten te tikken .... zou gewoon doorgeven ook geen optie kunnen zijn? Of het doorgeven van de locatie waar de wapens opgeslagen/bewaard werden?

470

(717 replies, posted in 1982)

Wat is volgens jou dan het onderlinge verband?