771

(204 replies, posted in Andere Personen)

En wie is Pierre M.? Voor alle duidelijkheid: een kompaan van de broers Sliman maar waarover maar blijkbaar weinig geweten is.

772

(204 replies, posted in Andere Personen)

Ook op Google, zeno?

773

(540 replies, posted in Hypotheses)

P-51 of wie dan ook.

Het is P-51 of een Mustang : één en dezelfde persoon.

In een vorige posting stelde je op een zeer 'vriendelijke' wijze een deelhypothese van mij ter discussie: mijn twijfels bij het overlijden van Madani Bouhouche, met het advies naar Spanje te gaan en Dani daar te ontvoeren. Is dat jouw bijdrage?

Ja, eigenlijk wel.

Als je het verhaal echt gelezen zou hebben, of in ieder geval begrepen, dan had je kunnen zien dat het niet zo maar een denkbeeldige hypothese was maar gebaseerd op wat 'Dani' mij vertelde. Ik heb geprobeerd om alle vragen zo gedetailleerd mogelijk neer te zetten om te zien of één van de andere forumleden hier iets aan toe kon of wilde voegen en daar samen aan te werken.
Veel reacties maar geen enkele aanvulling of antwoord op vragen. Daarop heb ik contact gezocht met diverse Belgische kranten om samen met een van hun journalisten uit te zoeken of mijn hypothese klopt. Veel belangstelling, maar het mag niets kosten en dan praat ik alleen maar over reis- en verblijfkosten voor de journalist en mijzelf. Jij hebt blijkbaar mijn correspondentie met Douglas de Koninck gelezen, daarin staat ook dat het mij niet gaat om geldelijk gewin maar zoeken naar de waarheid.

Doe zo voort, ik lees het wel. Mét interesse !!!
.
Hetzelde verzoek heb ik gedaan aan de Cel Waals Brabant, zoek uit wat ik hier aan vragen heb neergezet en jullie krijgen een totaal ander beeld van het overlijden van Madani Bouhouche. Gezien eerdere ervaringen met het team verwonderde het mij niet dat ik ook nu weer geen enkele reactie hierover mocht ontvangen.

Heb je jezelf al afgevraagd waarom niemand daarop reageerde ?

Terug naar Bossi cs. Ik gun ieder zijn mening en zijn hypothese, maar zet het dan ook neer als hypothese en doe niet net of je een onderdeel was, zelfs medeoprichter van het overkoepelende orgaan in dit geval BURAFEX, een bureau, waar de telefoon altijd rinkelde maar nooit opgenomen werd. P-51, ook jij kan wel bedenken dat, wanneer BURAFEX een organisatie was met een eigen bureau, dat dit niet lang geheim zou zijn. Dat was het dan ook niet. Zelfs de naam BURAFEX, waar Libert mee kwam was maar een tijdelijke naam, juist om ontdekking te voorkomen. Wanneer een vergadering uitgeschreven werd voor BURAFEX wist iedereen over welke zaken en operaties vergaderd werd. Overigens werden de vergaderingen steeds in andere steden gehouden in wisselende samenstellingen. Dat gebeurde al vanaf begin jaren zeventig, de perioden met Florimond DAMMAN, toen werden de vergaderingen gehouden onder de vlag van ACADÉMIE EUROPÉENNE DE SCIENCES POLITIQUES, en gingen o.m over een staatsgreep.

Interessante denkpiste maar ik ben een Outsider, geen Insider. Maar het blijft een interessant, te volgen gegeven.

En inderdaad, ging en gaat mijn empathie uit naar de 'overlevende' slachtoffers en nabestaanden. Vandaar dat ik nogal heftig reageerde op Bossi en zijn alter ego's. Bossi komt met een 'stelling', niet met een hypothese over Aalst en zet dat, zonder ook maar een spoor van bewijs, voor deze stellingen, neer als de waarheid. Nu snap je misschien beter dat David van der Steen, niets te maken wil hebben met een dergelijk figuur. Het enige wat hij tot nu toe verteld heeft en controleerbaar is, heeft hij hier van het forum.

Van enige empathie geen enkel spoor. Over alter ego's kan ik hier trouwens een boompje opzetten, na het lezen van jouw eigen verhaallijn. Aan iedereen een vriendelijk verzoek : lees het van A tot Z en trek dan zelf conclusies. Ik heb dat al gedaan maar dien, na het lezen van de Forumregels m.b.t. tot het onderdeel 'fatsoen' te constateren dat ikzelf het boekje te buiten gegaan ben. Mijn excuses hiervoor.

774

(108 replies, posted in Andere Personen)

Het probleem, Luk, is dat er (los van de hoge theorieën er rond) meerdere geloofwaardige verklaringen zijn ... de vraag is (en dat is al meer dan 30 jaar het geval): wie geloof je en wie niet? Ik weet het eerlijk gezegd niet meer en kan ook niet uitmaken uit de talrijke pistes wie nu wat gedaan heeft. Maar de verklaringen van een gedreven, plichtbewuste man zijn zeker au sérieux te nemen ...

775

(540 replies, posted in Hypotheses)

Dat de uitgebrande Golf GTI als dwaalspoor is achtergelaten, is duidelijk. Ik denk dat ik weet wie er schuil ging achter de Bende van Nijvel, maar net als vele anderen heb ik jaren mijn mond gehouden om mezelf en mijn familie niet in gevaar te brengen. Na de reconstructie en de getuigenis van David van de Steen ben ik daar anders over gaan denken en heb toch besloten om mijn kennis te gaan delen met de leden van het forum om te zien wat we nog kunnen reconstrueren.

Beste Insider, ik heb uw eigen verhaallijn hier op deze site met veel belangstelling gelezen (heel veel info, overigens, nil nove sub sole). Vooral de eerste zinnen van uw betoog vielen op (zie hierboven)... empathie tegenover het/de slachtoffer(s) ... een sterk begin ... sinds oktober 2010 ... maar jammer genoeg zonder concreet vervolg. Gaat u nu eigenlijk uw kaarten op tafel leggen of blijft u verwijzen naar een nog uit te brengen boek dat u al geruime tijd pleegt aan te kondigen. Het zal u enigszins verbazen maar ik kijk er naar uit ... outsiders en insiders : ze vinden mekaar niet echt goed op dit forum.

Interesse is nochtans een belangrijke drijfveer in het zoeken naar waarheid, al is het zelfs maar een (klein) deel daarvan. Lezen en proberen leren is een boeiende, doch thans bijzonder grote uitdaging - waarom probeert u niet wat meer concreet te zijn en uw wedervaren (ik ben ervan overtuigd dat u over heel veel 'inside information' beschikt) af te stemmen met wat meer ervaren en vanuit historisch perspectief meer beslagen mensen die hier talrijk aanwezig zijn.

Uw antwoord graag tegemoet ziende,

Mustang

ps : mijn meerwaarde op dit forum ? Dat ik pretendeer die niet te hebben.

776

(540 replies, posted in Hypotheses)

Tru Dat wrote:
Insider wrote:

Wat is het probleem? De ene keer een 'F' teveel, nu een 'S' teveel. Zou het misschien om dezelfde persoon kunnen gaan?

Het probleem is dat er een L teveel was.

Uiteindelijk gaan we hier wel het complete alfabet kunnen voorleggen. Nu ja, als het echt niet anders kan ?

777

(540 replies, posted in Hypotheses)

Insider wrote:
Bossi wrote:

Ik heb nazicht gedaan, Merovinger, maar daar komt de naam SPLETTINCKX voor. Toch bedankt.

Wat is het probleem? De ene keer een 'F' teveel, nu een 'S' teveel. Zou het misschien om dezelfde persoon kunnen gaan?

Ben jij vertrouwd met de (Belgische) PV's in de jaren '70 & '80 (en waarschijnlijk ook nog veel later), Insider ? Heb jij enig idee hoeveel namen VDB eigenlijk heeft ? Best veel, moet ik zeggen. Talenknobbels waren er toen nog niet echt veel, maar fonetisch gezien blijken er toch veel pragmatici geweest te zijn. Op een "F" of een "S" te veel zal het wel niet aankomen, zeker ?

778

(540 replies, posted in Hypotheses)

Gaat het over een persoon ?

v.k. : vastleggingskredieten ?

779

(540 replies, posted in Hypotheses)

Bossi wrote:

Zoeken momenteel de afkorting "VK" binnen de context Rijkswacht.

Dat had je iets eerder kunnen zeggen. smile Over welke tijdsperiode bedoel je?

780

(540 replies, posted in Hypotheses)

Nog niet maar alvast bedankt voor de tip.

Het is overigens moeilijk uit te maken wie de grote/grootste manipulator was : B of B. Eerlijk gezegd denk ik : B:-)