21

(271 replies, posted in Algemeen)

Ook ik ben zeer tevreden met het bedrijfsbezoek dat we deden. Je krijgt een heel andere kijk op de zaken, zeker als je de feiten nog eens naleest in verband met Temse. Voor de volgende vergadering lijkt je voorstel ok Raf. Maar zouden we dan niemand kunnen erbij halen die de Waalse kant heel goed kan situeren.

Misschien wel via de Franse websites? Geen blaam aan K& hoor, want die doet zijn uiterste best met de zaken waar we het minst inzicht in hebben.

22

(382 replies, posted in Getuigen)

Tijdens onze eerste samenkomst in Aalst, vertelde K& ons soortgelijke dingen. Veel mensen die meer weten maar nog altijd vrees hebben om verklaringen af te leggen. Ik kon dat moeilijk geloven, maar blijkbaar moet ik mijn mening herzien. Maar waarom nog altijd die vrees?

23

(601 replies, posted in Hypotheses)

Kuros,misschien moet jij eens onder hypnose en herinner je dan meer van de daders,
maar  deze methode blijft natuurlijk wel een beetje twijfelachtig.Wat denk je zelf hier-
over? Zou je zoiets wel zien zitten of vindt je het maar niks?

24

(601 replies, posted in Hypotheses)

Inderdaad, KUROS kwam  bij mij ook zeer geloofwaardig over.Zo'n verhaal zit je toch
niet uit je duim te zuigen?Maar inderdaad bewijzen voorleggen na 25 jaar is een andere zaak!
Als de "zaak KUROS" nu weg is naar de onderzoekers dan ben ik wel eens benieuwd wat
voor een uitleg hij gaat krijgen of wat ze er nu van denken.

25

(26 replies, posted in Bewijsstukken)

Met een beetje speurwerk had men toch wel de fabrikant moeten vinden. En als die jerrycans dan ook nog eens zeer weinig gemaakt zijn moet je daar toch een aanknopingspunt vinden, idem verstralers en stereo toestel. Maar de speurders zullen daar toch te weinig tijd voor gehad hebben want in een mum van tijd was de Saab verdwenen! Deprêtre en co verwezen hem naar de schroothoop? Volgens mij bezat de Saab heel veel elementen om er toch een tijdje zoet mee te zijn en dichter bij de daders te komen.

26

(271 replies, posted in Algemeen)

Jongens, wat een geweldig idee. Gewoon doen. Er zijn nog meer mensen geïnteresseerd voor zo een bijeenkomst dan je zou denken! Een expert ben ik zeker niet in het dossier, maar zo kun je toch als leek ook wat bijleren, als we tenminste welkom zijn. Ik wil er desnoods wel enkele carpoolen. Ben van West-Vlaanderen.

27

(316 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Inderdaad een golf van verontwaardiging over die onderzoekers van Bende van Nijvel voor de meeste site bezoekers hier en terecht. Ze vonden vroeger niets, nu niets, en tot aan 2015 zeker niets. Dat weet iedereen nu toch langzaamaan zeker! Zouden alle site bezoekers niet eens de koppen bijeen steken want ik denk dat er bijzijn die heel goed het dossier kennen. (Ik kan nog veel bijleren.) En zou er niemand achter het echte dossier kunnen vissen. Het zou toch op een paar schijfjes staan. Enkele journalisten zouden er een in bezit hebben. (waar of niet?)

28

(316 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Tja jongens, ik geloof ook weinig van dit skelet verhaal, of wat nog moet komen. Zijn we weer vertrokken voor een rondje "Les prédateurs à la Jean Deprêtre". OK, misschien wat betrokkenheid  van die Blanchart of enkele Borains zou ik nog kunnen geloven. Maar aan de manier van "uitvoering van raids" zie ik toch andere, meer professionele daders in aanmerking komen. Toch geen dozijn garagisten! Vreemd vind ik ook dat de cel Jumet nog steeds geloofd dat de "killer" wel eens dodelijk geraakt zou kunnen zijn in Aalst door rijkswachter Eddy Nevens. Terwijl die formeel zegt: "Ik heb dat nooit beweerd" (boek Guy Bouten blz.313).