1

(110 replies, posted in Robotfoto's)

@ The End: Elders op het forum heb ik je posts gelezen over hoe de killer tewerk gaat. Werkelijk afschuwelijk, zoals je zei.
Maar ik heb daar één bedenking bij. In de jaren 80 was er geen internet, maar het moet weinig moeite gekost hebben om via een ander kanaal te weten te komen waar de halsslagader ligt, en via welke plek op het lichaam je die aan flarden kan schieten (vergeef mij mijn grof taalgebruik). Met als gruwelijk gevolg dat het slachtoffer niet onmiddellijk overlijdt, maar als het ware langzaam dood bloedt.
Dan stel ik me de vraag of dergelijk monster daarvoor per sé een speciale opleiding moet gekregen hebben. Ik betwijfel geenszins dat dat soort 'opleidingen' wel zal bestaan hebben, maar iemand met een beetje horrorgehalte kan dat ook uit eigen beweging.
Wat ik vragen wil is dit: moet die killer absoluut gezocht worden tussen de monsters die zo 'opgeleid' zijn? Wat is jouw mening daarover?

2

(66 replies, posted in Robotfoto's)

@ The End: Ik denk dat we met onze discussie in een verkeerd topic zitten. Daarom ga ik nu verder in het topic van de killer.

3

(9 replies, posted in Robotfoto's)

Fre, je begrijpt me verkeerd. Ben is hier een topic gestart over de G11, en hij plaatst meteen een robotfoto van de G10.........Fout dus.

4

(9 replies, posted in Robotfoto's)

http://users.telenet.be/renevlayen/Boemerang.jpg

Uittreksel uit het totaaloverzicht van Boemerang.

5

(9 replies, posted in Robotfoto's)

Ik denk dat de robotfoto hierboven de G10 is op het totaaloverzicht van Boemerang.

6

(119 replies, posted in Vragen)

Beste Mero, bedankt en ik hoop dat jouw info tot wat moois kan leiden.

7

(119 replies, posted in Vragen)

Kan iemand me zeggen in welk topic ik kan lezen wat forumlid Merovinger ontdekt heeft en daarover de speurders heeft ingelicht?

8

(144 replies, posted in Andere)

Is dit spoor ooit al onderzocht?: Liet Bultot de moordenaars niet los op de bewuste avonden? Hij was het die schijnovervallen wou organiseren. De moordenaars hadden op die manier een perfect alibi: ze zaten in de cel!!!

9

(119 replies, posted in Vragen)

Zou er bij Justitie een lijst bestaan van boeven die in september en/of november 1985 in de gevangenis van Sint-Gillis zaten? Of online?

10

(119 replies, posted in Vragen)

En wie gaat wat op Wikileaks zetten?