1

(1,196 replies, posted in 1985)

Deze Mercedes wordt nogmaals aangehaald ergens op het forum. Hij is meerdere keren gezien in de buurt die dag, maar ook in de dagen voordien als ik mij niet vergis. Een kind heeft de nummerplaat genoteerd en deze bleek toe te behoren aan het koningshuis (Nederlands) en de speurders colcludeerden een schrijffout van het kind.

2

(238 replies, posted in Robotfoto's)

Merovinger, van waar is deze foto juist?

3

(782 replies, posted in Westland New Post)

Wat als Libert daarom niet de reus is, en de anonieme getuige dit ook zo niet bedoeld. Misschien wil hij zeggen: bekijk de piste-WNP nogmaals, maar durft hij dit niet uitspreken wegens schrik (zie ook VDS) voor Libert of andere ex-leden. Zoals al vermeld moeten deze twee pistes niet zozeer verschillen.

We weten Bonkoffsky kan gewoon een pion geweest zijn, in handen gevallen van WNP via Groep G. Als we er dan vanuit gaan dat, om verwarring te zaaien, de bende gebruik maakte van verschillende figuren binnen een afgebakend standaard, meerdere grote mannen met (fake) bril die breedgebouwd waren. Dan kan het dat Bonkoffsky en van de reuzen was, zoals zijn broer beweerd, samen met andere reuzen...

Libert had de techniek, strategie en plannen voor het overvallen van warenhuizen, wat als Libert een van de mannen achter de schermen is? Een van de mannen die de plannen uitdacht en anderen het vuile werk liet opknappen.

Anderzijds zouden deze trainingskampen en perfecte uitleg zijn voor de honger die de leden hadden bij een overval(getuige die verklaard dat overvallers op het eten sprongen als gekken) en ook voor de 'wazige blik' in hun ogen en het koelbloedig vermoorden van kinderen, ze hadden iets gekregen, ze waren gedrogeerd. Om toch te zorgen dat alles goed verliep waren een back-ups aanwezig, zoals ook geweten is, deze mensen konden dan weleens echte WNP'ers zijn, zoals Libert.

4

(43 replies, posted in Robotfoto's)

Is het echt naïef om David te geloven als hij zegt Haemers te herkennen. Natuurlijk herkent hij hem enkele jaren later, maar ik denk wel dat hij een duidelijk beeld heeft gehad van n°21. Zulk een trauma word zeker herbeleefd door middel van dwangmatige herbeleving. Hierdoor kan hij een goed beeld hebben geschetst van hem. Als hij dan zegt Haemers te herkennen, ben ik zeker geneigd hem te geloven. Alleen jammer dat Haemers vermoord/verdwenen(?) is.