1

(13 replies, posted in Onderzoekspistes)

Interessant. Maar waarom komt men daar mee nu af? Waar was die informatie gebleven al die jaren? En niemand die natuurlijk zijn naam weet....

2

(30 replies, posted in Politiek & Business)

Zijn de vermoorde André Cools en Frans Cools, ingenieur Atomium, die wist waar de rose balletten doorgingen, familie van elkaar?

3

(80 replies, posted in Andere Personen)

Blijkbaar heeft hij het ver geschopt. Zijn de financiën gecontroleerd van Willy? Wie is Patrick Van Houtven?

4

(576 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Ik ben ervan overtuigd dat de huidige speurders hun best wel doen. Naast het vele andere werk. En de kosten die dit al opgeleverd heeft. Alleen zijn zij ook aan handen en voeten gebonden door de manipulaties van hun voorgangers. Ze moeten het doen met wat ze hebben in het dossier. Op dat niveau, botsen ze ook tegen hoge muren. Kunnen ze oversten van vroeger, het vuur nog aan de schenen leggen? Kunnen ze Ruth op de rooster leggen en grillen?

Ik ben ervan overtuigd dat ze weten hoe de vork aan de steel zit. Maar ook (nog) niet kunnen bewijzen. Kunnen zij magistraten van vroeger, die nog leven en tot verstand zijn, ondervragen over hun daden? Hebben ze de middelen om de elementen die geleverd zijn, de laatste twee jaar, diep uitspitten? Of botsen ze ook op muren? De entourage van Bonkoffsky speelt een belangrijke rol. Die ene procent, is dat kunnen onderzocht worden?

Ze doen hun best ... met de middelen die ze hebben.

5

(22 replies, posted in Vragen)

Gaan we de hele bende psychopaten noemen?
Nee hoor,
Je hebt de opdrachtgevers van het hoogste schavot
Je hebt de organisatoren
Je hebt de verkenners
Je hebt de overvallers
Je hebt de dekking

6

(576 replies, posted in Onderzoeksdaden)

edd wrote:

Ik blijf het nog steeds heel raar vinden dat de bekentenis van Bonkoffsky niet geleid heeft naar de oplossingverdachten (of van hun nabestaanden) geen DNA vingerafdrukken op aanwezig zijn van bijvoorbeeld De Staerke.

Ik vind dat helemaal niet raar. Daar is goed voor gezorgd. De fStaerke kon niet schuldig bevonden worden, er mogen geen sporen naar hem leiden. Net als Haemers. Geen sporen. Haemers rechterhand van VDB. De Staerke, informant? Bonkoffsky is voor 99 % de reus niet. Die ene procent blijft mij achtervolgen. Wat was hij wel?

7

(22 replies, posted in Vragen)

Psychopaten zijn Lone Wolfs met misschien 1 volger. Andreas Mandy had zijn dochter, Dutroux had zijn heks, Fourniret had ook zijn madam die slaafs was. De Gelder deed het alleen, enz ...Nee geen psychopaten. Wel gangsters die weten wat ze deden. Die zowieso extreem geweldadig konden zijn. En als die dan drugs gebruiken, gaan ze nog verder over de grenzen . Opgefokt. Jagen op prooien.

8

(22 replies, posted in Vragen)

Omdat ze gesnoven hadden? Elkaar opgehitst. Was het niet de opdracht om ook kinderen te doden? Zoveel mogelijk onschuldige slachtoffers maken? Zonder drugs konden ze dat niet. Geen enkel normaal mens kan dat. Onschuldige kinderen doden

9

(549 replies, posted in Bende Haemers)

Het valt mij ook op, telkens als er op fb gewoon namen gebuikt worden van bepaalde rode smurfen die naar het buitenland getrokken zijn, of die blauwe smurf geworden zijn, worden die berichten snel gerapporteerd. Al is het bericht conform. Jazeker, er zitten nog altijd mollen !

10

(549 replies, posted in Bende Haemers)

Ik vermoed, bij gebrek aan bewijzen op dit moment, dat de Fam. VDS gebotst is op figuren van bij Podevijn. Rebecca kan ene herkend hebben toen ze riep: niet schieten, dat is mijn papa. Alsof ze wilde zeggen, je kent ons toch? Reden des te meer om ze alle drie af te maken. De reden, heb ik het raden naar. Die afvallige RW, die nog sterker wilde staan? Die gedegradeerd waren en om wraak te nemen tegen het systeem en hun collega's die het rechte pad bewandelen? Of hogere belangen? Ik vermoed het laatste aangezien er teveel gedaan is om de zaak niet op te lossen. Van hogerhand dus. Dan kan ik maar 1 reden bedenken: De Cercle die steeds sterker wilde zijn . De macht van de macht vergroten. Delhaize werd een belangrijke speler met buitenlandse expansie. Verplichte toetreding van de Cercle met onder terreur aandelen te verkopen. Daar komen we in het spinnenweb van prostitutie, rose balletten, drugs...mijn gedacht