Vandaag met F-16 vliegtuigen: Justitie en Defensie zijn nog steeds hun eigen koers aan het varen. Hoe zullen ze zich er nu weer uitlullen?

ITCCS:
Regina Louf leidt ons naar een gedeelte van in den beginne...Zal deze zaak nog gedetailleerd ontrafeld worden?

Justitie laat nog liever argeloze kinderen ontvoeren en in een voorstelling gruwelijk martelen en vermoorden dan dat zij die grootcriminelen oppakken. Bij Justitie is men ofwel doodsbang, ofwel zelf betrokken bij het verhaal net als vele prominenten. En dan heb ik het niet over de minsten.
Neem de mooie professor Cyrille Fijnaut die bewust foto’s uit het dossier van Dutroux heeft verdonkeremaand (zijn laatste interview in de Volkskrant) om dezelfde grootcriminelen te beschermen en om daar fors financieel voordeel bij te verkrijgen.
Het werpt een ander licht op zaken zoals Robert M., Marc Dutroux en Demmink, die verweven blijken te zijn met een gigantisch netwerk van georganiseerde misdaad, mensenhandel, drugshandel, kinderporno en Satanische rituelen tot kindermoord aan toe.

Deze misdaden blijken niet alleen verweven te zijn met de maffia, maar ook met justitie en de politieke top inclusief het koningshuis. Wat er plaatsvindt is totale waanzin, maar helaas de gang van zaken achter de schermen van de politieke elite.
Bovendien is het een wereldwijd fenomeen, zoals uit velen getuigenverklaringen blijkt. Politici en topambtenaren nemen deel aan weerzinwekkende praktijken en worden daar gefilmd of gefotografeerd.
Deze beelden worden vervolgens ingezet om daarmee later politieke druk uit te oefenen of voor afpersing.

“Ik heb de controle over de overheid. …Iedereen heeft compromitterende dossiers over elkaar, die op het juiste moment als pressiemiddel gebruikt kunnen worden.”
MICHEL NIHOUL, VERMEEND LID VAN DE BENDE VAN MARC DUTROUX.
CITAAT UIT EEN INTERVIEW MET
DER SPIEGEL IN 2001

Dossier Belgische doofpotten: Dit is voor mij "De Bende van Nijvel" » Forum

Alle namen van de verschillende doofpotten passeren de revue in dit duidelijk artikel. Alles is geweten maar niets kan er aan gedaan worden?

Illegale wapenhandel (afnemers overheid) door tak Gladio » YouTube

Dit is voor mij "De Bende van Nijvel": het geheel die hierboven staat beschreven. Voor wie hoopt dat er getuigenissen of bewijzen zullen gevonden worden, ik reken er niet op! De Bende van Nijvel zijn en blijven meerdere doofpotverhalen. Nu begrijp ik Vermassen: als de waarheid aan het licht komt, vallen we van onze stoel. Zij die ons moeten beschermen, bedriegen ons.