Dossier Belgische doofpotten: Dit is voor mij "De Bende van Nijvel" » Forum

Alle namen van de verschillende doofpotten passeren de revue in dit duidelijk artikel. Alles is geweten maar niets kan er aan gedaan worden?

Illegale wapenhandel (afnemers overheid) door tak Gladio » YouTube

Dit is voor mij "De Bende van Nijvel": het geheel die hierboven staat beschreven. Voor wie hoopt dat er getuigenissen of bewijzen zullen gevonden worden, ik reken er niet op! De Bende van Nijvel zijn en blijven meerdere doofpotverhalen. Nu begrijp ik Vermassen: als de waarheid aan het licht komt, vallen we van onze stoel. Zij die ons moeten beschermen, bedriegen ons.

2

Ik ken iemand die de fotos persoonlijk in handen had .
Deze fotos zijn zo erg omdat men kan spreken van kindermishandeling en pervertiteiten van het hoogste niveau .
Waar deze fotos nu zijn , geen idee ! Er zijn mensen hiervoor vermoord ! Dit was ook het werk van de Bende ! En volgens mij de reden van het niet mogen uitkomen !
Moesten deze boven water komen dan hebben we een crissis nooit gezien in binnen en buiteland .
In deze zaak komen de namen terug van de dossiers Dutroux de uitloper van de laatste sexuele uitspattingen .
Er zijn veel kinderen in de jaren 1970 tot 1989 verdwenen uit wees huizen , deze stonden dan weer onder controle van dezelfde clan machtsmisbruikers .
Het klinkt als ongelooflijk , en verzinsels van vroeger !
Helaas is dit een waar gebeurd verhaal .

3

Ik denk reeds jaren in dezelfde lijn als HIPA . En dit is ook de reden dat ieder onderzoek gemanipuleerd en weggezuiverd is ......! De onaantastbaarheid van de toenmalige politiek en de " High Society ".

ITCCS:
Regina Louf leidt ons naar een gedeelte van in den beginne...Zal deze zaak nog gedetailleerd ontrafeld worden?

Justitie laat nog liever argeloze kinderen ontvoeren en in een voorstelling gruwelijk martelen en vermoorden dan dat zij die grootcriminelen oppakken. Bij Justitie is men ofwel doodsbang, ofwel zelf betrokken bij het verhaal net als vele prominenten. En dan heb ik het niet over de minsten.
Neem de mooie professor Cyrille Fijnaut die bewust foto’s uit het dossier van Dutroux heeft verdonkeremaand (zijn laatste interview in de Volkskrant) om dezelfde grootcriminelen te beschermen en om daar fors financieel voordeel bij te verkrijgen.
Het werpt een ander licht op zaken zoals Robert M., Marc Dutroux en Demmink, die verweven blijken te zijn met een gigantisch netwerk van georganiseerde misdaad, mensenhandel, drugshandel, kinderporno en Satanische rituelen tot kindermoord aan toe.

Deze misdaden blijken niet alleen verweven te zijn met de maffia, maar ook met justitie en de politieke top inclusief het koningshuis. Wat er plaatsvindt is totale waanzin, maar helaas de gang van zaken achter de schermen van de politieke elite.
Bovendien is het een wereldwijd fenomeen, zoals uit velen getuigenverklaringen blijkt. Politici en topambtenaren nemen deel aan weerzinwekkende praktijken en worden daar gefilmd of gefotografeerd.
Deze beelden worden vervolgens ingezet om daarmee later politieke druk uit te oefenen of voor afpersing.

“Ik heb de controle over de overheid. …Iedereen heeft compromitterende dossiers over elkaar, die op het juiste moment als pressiemiddel gebruikt kunnen worden.”
MICHEL NIHOUL, VERMEEND LID VAN DE BENDE VAN MARC DUTROUX.
CITAAT UIT EEN INTERVIEW MET
DER SPIEGEL IN 2001

5

zoals ik al schreef hangt alles af van de moed en durf van Marianne Capelle en het nieuwe team dat zij samensteld .
U kan al bedenken dat dit geen evidentie is .
maar zoveel doden is door niemand te rechtvaardigen

6

en voor de inwoner van Aalst:
heb iets gelezen recent( in een info dossier van de BOB) over een getuige van een gestationeerde wagen + bedrijfje ==> weet nu wie, wat en FARCI, Bruno=indic SV en.... Goffinon, zijne luitenant : indic van BND + BNB (daar zit de sleutel....) o.l.v. ene A.Vandoren....
(verhuurde zijne villa  aan 2 commissarissen van de SV Charleroi, leden van de geheime V.I.P. cel van Smets ( STAAT ZO LETTERLIJK IN DOSSIERS VAN DE BSR)

Magistrate CAPPELE : bezoek eens Cobra Forum ( altijd gelijk gehad door dossier kennis en geen boekenwurm)

7

en ja wie was die broer van dat lid???
welk lid kende de CCC van buiten==>> ene die gestorven is ==>>2de van de staatsveiligheid; gestorven in 2009 (geloof ik) = DE VLIEGERE maar vind geen spoor van inschrijving in Overijse ( alleen Smets was er ingeschreven met zijn  vrouw FRANCK)

en.......Monsieur Jean de la S.E. liaison officer van ene ANTON GESCHIERE => connectie tussen de Belgian connection de de SV

de fichiers GESCHIERE
of ben ik zot????

cobra wrote:

en voor de inwoner van Aalst:
heb iets gelezen recent( in een info dossier van de BOB) over een getuige van een gestationeerde wagen + bedrijfje ==> weet nu wie, wat en FARCI, Bruno=indic SV en.... Goffinon, zijne luitenant : indic van BND + BNB (daar zit de sleutel....) o.l.v. ene A.Vandoren....
(verhuurde zijne villa  aan 2 commissarissen van de SV Charleroi, leden van de geheime V.I.P. cel van Smets ( STAAT ZO LETTERLIJK IN DOSSIERS VAN DE BSR)

Magistrate CAPPELE : bezoek eens Cobra Forum ( altijd gelijk gehad door dossier kennis en geen boekenwurm)

Op de Route de Quenast?

Vandaag met F-16 vliegtuigen: Justitie en Defensie zijn nog steeds hun eigen koers aan het varen. Hoe zullen ze zich er nu weer uitlullen?

sherlock wrote:

Neem de mooie professor Cyrille Fijnaut die bewust foto’s uit het dossier van Dutroux heeft verdonkeremaand (zijn laatste interview in de Volkskrant) om dezelfde grootcriminelen te beschermen en om daar fors financieel voordeel bij te verkrijgen

Sherlock, je verdraait hier bewust de waarheid. Het verbergen van deze foto's heeft absoluut niets te maken met het beschermen van criminelen. Waar het wel om gaat is het beschermen van de eerbaarheid van de slachtoffers en de nabestaanden van de slachtoffers. Zou jij graag hebben dat de foto's van het lijk van je misbruikte en vermoorde kind in de media zouden gepubliceerd worden?

Ziehier de bewuste passage uit het interview met Cyrille Fijnaut:

Na een spraakwaterval van twee uur gaat Cyrille Fijnaut (64) plotseling langzamer praten. 'Ik ben een van de weinigen', zegt hij met lichte twijfel in de stem, 'die de foto's heeft gezien van de lijkjes van Julie en Melissa. Ik heb er nooit met een derde over gesproken. Die kleine blonde meisjes...'

Het is november 1996. Fijnaut zit in de Wetstraat te Brussel gebogen over dossiers van de Bende van Nijvel, als onverwacht Marc Verwilghen, voorzitter van de commissie Vermoorde en Vermiste Kinderen voor zijn neus staat. 'Cyrille, je moet me helpen, we mogen geen dag verliezen.' De zaak-Dutroux is in een stroomversnelling geraakt. Fijnaut wordt gevraagd om een analyse en een vragenlijst voor rijkswachters, onderzoeksrechters en bestuurders. Een steekkar vol dossiers komt zijn kamer binnen, hij belt zijn vrouw en zegt: 'Ik kom voorlopig niet thuis.'

Op zachte toon: 'In de dossiers [zaak Dutroux] zat een enveloppe met foto's over de vondst van die twee kinderen. Ik ben wel wat gewend, heb het nodige gezien als inspecteur van politie: zelfmoorden, afschuwelijke auto-ongelukken. Maar in de context van de verhalen die je over Dutroux hoorde, deden deze foto's me verstommen. Het was zó droevig. Ik heb Verwilghen gebeld en gezegd: 'Dit mag nooit en te nimmer publiek worden. We moeten deze foto's ogenblikkelijk wegsteken in de zwaarste kluis van dit parlement.' Zo is het ook gegaan.'

Bron: www.volkskrant.nl | 12 augustus 2011