621

(271 replies, posted in Algemeen)

Beste, toevallig deze lijn gevonden. Misschien interessant, maar met zoveel e-mails naar diverse VIP's zal de pers aanwezig zijn en de politie en de Staatsveiligheid en de SDRA en ... Het heeft dan weinig zin om nieuwe evoluties te bespreken. Officieel zijn er geen. Liever zag ik om de 3 maanden een kleine vergadering, "en petit comité" met mensen die Aalst en Temse en omgeving kennen, zonder aandacht.

622

(76 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Ben wrote:

Volkswagen Passat: Deze was gestolen bij D'Ieteren in Waterloo. Bouhouche zegt dat Weykamp de wagen heeft gestolen en Weykamp zegt dat Maurice Lammers de wagen heeft gestolen. De onderzoekers vragen zich af of één van de twee contacten heeft binnen D'Ieteren.

Ben: Kan je mij vertellen waar je deze info hebt gevonden. Mij schijnt het voertuig Passat 43Y95 gestolen ergens in Watermaal-Bosvoorde 16 december 1986 samen met nummerplaat AAE726 door Maurice Lammers in opdracht van Weykamp voor Beijer voor de ontsnapping Bouhouche. Was het een of het andere voertuig-nummerplaat cliënt bij VAG Waterloo?

Zo dit zo was dan waren de commandostucturen WNP nog intact of waren ze gebaseerd op vriendschap-relaties? Zo de voertuigen bij VAG waren dan is dit misschien een link tussen de Bende en Bouhouche & Beijer daar ook bij de bende veelvoertuigen uit dit agentschap kwamen of gestolen werden zoals de Audi van Culot.

623

(83 replies, posted in Bewijsstukken)

Ja, men heeft een winkel die zogenaamde burberry regenmantels verkocht, gevonden in Brussel, gelezen op Franse website ergens.

624

(41 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Elke Fransman die in het legioen nu binnentreedt, krijgt een niet-Franse nationaliteit. Er worden heden geen kerels met bloed aan hun handen meer aangenomen maar zware andere feiten zijn geen bezwaar maar moeten volledig bekend worden.

Dit laatste is ook geen bezwaar voor de commando-parachutisten buiten het legioen. De rechters aanvaarden soms het tekenen van een langdurige dienstverbintenis (+5 jaar) bij het leger om criminele jongeren die uit het milieu willen treden een tweede kans te geven. Zij krijgen dan een voorwaardelijke gevangenisstraf i.p.v. een effectieve.

625

(87 replies, posted in Overzicht Bendes)

Ik ben nu reeds enige maanden actief op de websites van onze Franstalige collega's. Er zijn daar recent wat evoluties bezig die wijzen op een spoor in de richting van een bende die de "sudistes" werd genoemd afkomstig uit de omgeving van Waterloo-Braine-l'-Alleud. Deze ontwikkelingen zijn gebaseerd op zeer ernstige aanwijzingen naar voor gebracht door een lid "Wolf'" genaamd en nog een ander lid uit de streek.

Omdat bepaalde zaken nog onzeker zijn werd op een bepaald ogenblik overgegaan op initialen i.p.v. namen, wat dan weer een ongelofelijke ruzie op gang bracht met leden van een andere website. In ieder geval, de boel ligt nagenoeg stil voor de tweede keer in drie maanden. Ik ga me ondertussen eens verdiepen in Aalst.

626

(12 replies, posted in Plaatsen)

Sinds een viertal maanden lees ik alles op de drie sites. Ik heb dit gegeven opgenomen als een van de eerste slides in een grote powerpoint. Spijtig genoeg geen referentie. Ondertussen ook ergens gelezen dat deze kassa reeds van de vorige diefstallen in Beersel zou dateren en net nu (na de moord) zou zijn teruggevonden.

Hoe dan ook de referentie was "Zevenborre" wat een oude benaming is voor het domein. Dus waarschijnlijk uit Dupont en Ponssaerts.

627

(12 replies, posted in Plaatsen)

In zevenborre is de kassa gevonden van het restaurant van Jef Jurion, de dag na de moord op van den Eynde. Ik zoek ook waar.

Bron: Tweede Bendecommissie