1

(245 replies, posted in Westland New Post)

Eric Lammers aan België uitgeleverd

Eric Lammers, destijds een kopstuk van het extreemrechtse Westland New Post, is terug op Belgische bodem. Leden van het FAST-team van de federale politie wisten hem op te sporen in Servië. Hij werd vorige vrijdag uitgeleverd.

Lammens kreeg in 1991 levenslang voor de moord op twee juweliers in Antwerpen en kwam in 2002 op proef vrij. Hij sloeg in 2007 op de vlucht toen het er naar uitzag dat hij naar de gevangenis moest terugkeren wegens het verdonkeremanen van een lijk. Het parket in Luik wil hem nu vervolgen voor pedofilie.

Lees hier het hele artikel » Nieuws

2

(12 replies, posted in Politiek & Business)

Mia is een stil watertje met diepe (criminele?) gronden.

3

(116 replies, posted in Bibliografie)

Oh maar, zelfs aanwijzingen vind ik niet eens. Bijvoorbeeld voor de reus komen diverse namen in aanmerking in het boek. 'k Vind het een interessant boek, maar echt weten wie de bende van nijvel waren? Nee dat niet. Het is en blijft voor mij een schimmig verhaal.

4

(116 replies, posted in Bibliografie)

Wat bedoel je met "daders"? De overvallers? Die zijn onbekend, ook in het boek staan ze niet vermeld. Of beter gezegd, worden ze niet aangeduid. Wat wel zo is, is dat bepaalde mensen zijn gezien bij de aanslagen op Delhaize of er voorbereidend werk voor deden. Zoals Johnny De Staerke, Bouchouche, Salesse, ... Het is  gissen naar de uitvoerders van de raids op de Delhaizes in '85.

5

(116 replies, posted in Bibliografie)

patrickhaemers wrote:

Ik heb het boek nog is herlezen, en dan is het toch klaar en duidelijk wie de daders zijn, als het waar is wat in het boek staat.

Oh ja, en wie zijn dit dan? Alles is en blijft goed afgedekt. De staatsveiligheid kan een opheldering van de zaak missen als kiespijn evenals enkele politici. En als er dan al iemand van de (nog in leven zijnde) leden loslippig zou worden, wordt dit opgelost zoals in het verleden gebeurde. Zelfmoord zonder sporen na te laten (cf. Latinus, Haemers, ...).