1

(491 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Speurders krijgen in de 80’s een foto van iemand met de melding dat de persoon op de foto “belangrijk” is. Anno 2020 gaan ze aan de bevolking vragen wie de persoon op de foto is?

Ik zou vertrekken van de persoon die de foto in ontvangst nam, zo proberen achterhalen wie de foto gegeven heeft en dan die persoon verder verhoren om de identiteit te achterhalen. Maar ik ben slechts ne simpele jongen, geen rechercheur. Het enige wat ik kan bedenken is dat geen van allen nog in leven is? Maar wat is er dan op die 34 jaar gebeurd met deze foto?

2

(412 replies, posted in Plaatsen)

Dank voor de verduidelijking HIPA. Twee onafhankelijke getuigen is toch echt wel een concreet spoor. Onvoorstelbaar dat je als slachtoffer daarvoor nog druk moet uitoefenen.

3

(412 replies, posted in Plaatsen)

Eigenaardige uitleg, moest het over deze loods gaan: de getuige/verhuurder is overleden, hoe kan men dan professioneel in contact komen? Tenzij het natuurlijk kwam i.p.v. komt is.

Verbonden aan deze loods: Bouhouche, Demoulin, De Staerke zou vlakbij een caravan gehad hebben. Huurcontract op naam van Mouselaerts, is er over deze meer info bekend?

4

(216 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Ik dacht dat de verhuurder van deze loods zijn verhaal aan meester Vermassen heeft gedaan vlak voor zijn dood.

5

(643 replies, posted in 1983)

Baugniet?

Hoi iedereen, vooreerst zou ik Ben willen feliciteren voor deze geweldige website en bijhorend forum, respect. Ik ben een volger sinds ongeveer 2005, denk ik, de site zag er toen nog helemaal anders uit. Het bende-verhaal intrigeert mij sinds mijn tienerjaren en deze site en forum zijn steeds een interessant en leerrijk medium geweest. Ook een dikke pluim aan alle leden die hier actief zijn en info wensen te delen.

Ik heb me deze week uiteindelijk eens geregistreerd en nu gelijk dit topic aangemaakt (hopelijk in de juiste categorie) omdat het me intrigeert.

Er zou een verdachte in beeld zijn voor de vele gevallen van paardenmishandeling » www.lokalepolitie.be

De leeftijd, moedervlek, tatoeage en de aard van het misdrijf vind ik persoonlijk interessant. Ook in de getuigenis van de nogal verward overkomende Vemkeriky wordt er iets vermeldt ivm de paardenmishandelingen:

Hij liep af en toe vrij rond! Wie weet wat heeft hij ondertussen al geflikt? Diegene die stukken uit de paarden sneed, is die al gevonden?

Het kan ook totaal niets betekenen maar ik vind het interessant genoeg om even te delen.