81

(601 replies, posted in Hypotheses)

Renne, je mag zeker een afspraak regelen en ja ik ga er ook voor. Ik moest hier op het forum één en ander aantonen, maar ik had nooit verwacht dat er zoveel gelijkenissen bestonden met iemand anders zijn ervaringen. en zoals je zegt he, nu zijn we met 2. Kuros zijn voorzichtigheid is terecht, want diegenen waarover wij het hebben kenden aalst en nog!!!!!!!!!!!enfin het zou wat zijn mocht dit gevolg krijgen, maar het feit niet meer alleen te staan, is voor mij heel belangrijk. Ik ben ervan overtuigd dat er nog mensen zullen willen praten, maar zoals gezegd we moeten afspreken.

Biggus Dickus wrote:

In het geval dat deze theorie van de liquidaties klopt heb ik toch enkele kanttekeningen:

- heeft er iemand besef van hoe moeilijk het is om al de koud te maken personen op ongeveer hetzelfde tijdstip in/aan de Delhaize van Aalst te krijgen? Het zou toch eenvoudiger zijn geweest de targets apart te doden, zodat ze minder snel aan elkaar gelinkt konden worden? Of wisten ze dat het onderzoek nooit in die richting zou lopen?
- indien dit daadwerkelijk het geval geweest is moeten er toch een redelijk aantal personen op de hoogte moeten zijn geweest van de afrekeningen? Er moeten toch meerdere tussenpersonen zijn geweest? Waarom heeft er nooit iemand van de betrokken personen, gewild of ongewild, een tipje van de sluier opgelicht of zijn mond voorbij gepraat, ook al liet het onderzoek in die richting te wensen over?
- zou de Bende voor deze onder het mom van een overval gepleegde moorden het risico nemen bij de lurven gevat te worden? Waarom al die moeite? Een groot gevaar voor hen lag immers in de meerdere contacten die moeten gelegd zijn met de mensen die hun naasten of kennissen uit de weg wilden laten ruimen. Of waren ze zo zeker van hun stuk? Was het hen louter om de kick te doen?
- in het geval de vorige overvallen ook (gedeeltelijk afrekeningen waren): waarom schakelde de Bende over van het doden van mensen die betrokken waren bij  wapensmokkel, duistere transacties en high-society seksfeestjes naar het mollen van kleine garnalen in Aalst?
- voor mij nog altijd de hamvraag: waarom hielden ze het na Aalst voor bekeken? Was het het orgelpunt van hun campagne, waarbij ze in al hun arrogantie nog wat rekeningen hebben vereffend? Indien ja, waarom dan in Aalst?

LEG MIJ EENS UIT DAT ER NOG VOOR EEN SCHOT GELOST WERD....... EN DENK DAN AAN DE HUILENDE MAN

82

(601 replies, posted in Hypotheses)

Laat ons zeggen dat er zeker nog mensen zijn rond de Haring-Parklaan-Ninoofsestwg, aan den Osbroek, die het ene en het ander zagen en onorthodox het zwijgen werden opgelegd. Een vrouw en 2 kinderen weet ik heel zeker, maar ik heb die nooit meer gezien of gehoord. Zij heeft nochthans veel danken aan mijn familie. Dat vergeet je toch niet en toch heb ik nooit meer iets gehoord van haar. Ik zie haar mantel en handtas nog vliegen als ik eraan terugdenk.

83

(601 replies, posted in Hypotheses)

Is kuros nog online dezer dagen?

84

(601 replies, posted in Hypotheses)

Happy few, laat ons zeggen dat de huilende man zeker geen dader was, maar eerder iets wou tegenhouden en.........................................David is niet weggeraakt, hij kon niet weg. 2x maal heeft de schutter de kans gehad om het af te maken. Zels de dag later werd hij gesignaleerd in het OLV(de reus) Dus hij durfde wel degelijk terugkomen naar Aalst, dit bewijst ook de stelling van Kuros.

85

(601 replies, posted in Hypotheses)

Op zijn minst, langs de ene kant ben ik blij dat ik niet alleen ben, maar..............
Het feit dat het dossier uit Dendermonde werd weggehaald = doofpot.
Kuros heeft gelijk als hij zegt dat ze er in  Jumet niets van bakken

86

(601 replies, posted in Hypotheses)

Renne, Dit is een heel belangrijk gegeven. De tekst komt van Kuros. Dit geeft voor mij aan dat ik er toch te dicht bij zit. Nu weet ik waarom de laatste man langs de voorzijde binnen ging. Familie VDS moest vermoord worden. Het bewijst ook mijn stelling, Kuros bevestigt dit, na 20jaar wisten ze dat nog niet. Ik denk toch dat Kuros en ik dat ene te veel zagen en ik ben formeel. En we waren niet alleen,  de schoonvader die ze dienden te kalmeren gaf ook aan dat die mens iets wist. Dit gegeven is mij steeds blijven intrigeren. De man die zag, de pogingen om mij te dstabiliseren, MK die mij bezocht. KUROS, ik vrees dat WIJ de enigen zijn en dat is niet veilig. Ik ben niet te verlegen om toe te geven dat ik me in mijn huis niet veilig meer voel en overal, behalve daar wil verblijven.

87

(601 replies, posted in Hypotheses)

Gerechtelijke hebben wel kort na overval met foto's bij mij geweest! Maar daar hielt het mee op! Toen ik zei : familie V.D.Steen was toch met auto? Ha nee! schoonouders woonden daar rechtover! Ze waren te voet! Heb ik hun gezegd: hoe kun je als je vooraan binnen gaat! Achteraan op parking vermoord worden! Ha ja ! ze gingen het onderzoeken! Resultaat : ik had gelijk! Na 20 jaar wisten ze dat zelfs nog niet!

88

(601 replies, posted in Hypotheses)

Euh, waar kwam Kuros ze dan tegen? Het baantje in Erembodegem?
Want dat zou een en ander betekenen want dan werd Kuros met dezelfde man geconfronteerd, of zie ik het verkeerd?

89

(1,141 replies, posted in 1985)

Renne, mag ik eerst eens wat vragen? Waarom kwam jij in contact met dit dossier? Ik zou het echt graag weten, dan lijkt het me opportuun eens af te spreken.

  1. Mijn ouders belden vrij snel de politie, mijn vader is de volledige duurtijd van de overval, aan de telefoon geweest. Er werd veel vragen gesteld. Hij is in die 25 jaar misschien 5 à 6 maal bij de politie geweest, met steeds merkwaardige toestanden.

  2. Ik vrees dat jij denkt dat ik dvds ben, maar dat is niet zo.

  3. Deels kan uw verhaal kloppen, want ook familie van mij kreeg bezoek. In dezelfde periode dan mij werden zo, weliswaar op een andere manier benaderd.

  4. Renne, jij bent er dichtbij denk ik. Mijn grootste angst is dat ik nu met een bevestiging klaar zit, volgens een theorie waaraan jullie gedacht hebben maar nooit bevestigd zagen, omdat er geen verklaringen waren in die richting. Weet dat ik de 4e man gezien heb, de robotfoto's heb ik al uren bekeken en herken hem daar niet in. Daarom dat ik vrees dat er bepaalde pistes nog open liggen. De man die ik zag is zogezegd dood. IK moet je spreken. Maar laat mij aub weten wie je bent, ook al mocht je van de politie zijn wens ik te praten. Maar hou er rekening mee dat ik geen gekke toestanden wil, ik doorbreek de stilte omdat ik 2 jaar geleden iets ingrijpend meemaakte en waardoor ik nog meer de behoefte voelde om mijn verschrikkelijke ervaring te bespreken. Ook rekening houden dat niemand dit weet, Het familielid dat verklaringen aflegde indertijd, heeft enkel verteld wat hij/zij zag, dit volstond om wrevel te veroorzaken bij sommigen.

Ik zie jouw bericht tegemoet,

90

(1,141 replies, posted in 1985)

Kijk, er zijn al zovele theoriëen geweest, ik weet enkel dat ik die blik nooit meer vergeet. Er wordt veel gepraat over de pre en post overval periode in Aalst. Een man loopt The Fox binnen en zou "'t is gebeurd" geroepen hebben. Iemand zou een radiostation gebeld hebben, anderen hebbenbekende gangsters in het centrum gezien enz. De enige plausibele uitleg die enigszins klopt met wat ik zag, zijn de verklaringen van de lopers, sporters in de dreef. Het is ook merkwaardig dat er foto's bestaan en die bovendien op dit forum staan, van de plaats waar ik op een ogenblik een groot persoon zag uitstappen. Denken jullie dat ik kan fantaseren of uitvinden?

Ik, noch mijn familie, vrienden hebben hier nooit om gevraagd. Hoe kon ik weten hoeveel overvallers er binnen waren, ik heb wel handelingen gezien aan de Parklaan die blijkbaar alleen ik gezien heb, misschien heeft men mij daarom onder druk gezet. Dit is nu net wat het dossier niet nodig heeft. Waarom twijfel je? Werd mijn stelling onderzocht? Hoe komt Murat Kapllan aan mijn adres, ook later als ik mijn eigen gezin heb wist hij mij te vinden. Deze last heb ik al altijd moeten dragen, niet begrepen worden. Ik kan mij vergissen en heb mij waarschijnlijk dikwijls dingen ingebeeld zoals in NY maar laat mij enkel het recht behouden om een oordeel te vellen over wat ik zag.

Het is in feite een schande dat ik alweer in twijfel getrokken wordt. Velen lijken op elkaar, maar naar mijn gevoel is 1m90 geen gemiddelde grootte, laat staan met blauwe ogen en een pukkel op het gezicht en met vrienden zoals Murat Kapllan. Ja, het enige dat klopt is dat hij inderdaad kalm was, maar dat was het plan. Mij viel het op omdat hij in de omgekeerde richting de Delhaize binnen ging, in de richten waar mensen naar buiten stormden. Op dat moment waren er geen veiligheidsmensen meer te bespeuren. Vermits hij uit een gelijkaardige voertuig, geen GTI, kwam gestapt viel mij dit op. Ik kan je met zekerheid ook bevestigen dat er mensen danig geschokt waren door dit voorval en vandaag nog steeds met angst leven.

Welke discussie is dat nu, perfect Frans, "je te coupe en deux". Ze mochten het nu nog uitgetypt hebben, de feiten zijn gebeurd en één ding staat vast; het mag niet geweten worden. Voila, ik meende nochtans andere steun te verwachten. Hier stopt het weer voor mij en trouwens van waar komt jou interesse in dit dossier. Lees letterlijk in mijn geval, je krijgt de gelegenheid om naar getuigen te luisteren. Zoek verder naar wat je niet zal vinden en al de rest weet je al. Alleen spijtig dat een mens dreigt te vervallen in fouten die reeds gemaakt zijn ... zonde. Arm België, ondergedompeld in de miserie van het spaargeld van miljardairs met macht. We zagen de ontsnapping van Murat Kapllan in het lang en breed op tv, de dood van een betrokkene, als dader maar ook als mens, werd even snel gemeld. Veel succes.