51

(540 replies, posted in Hypotheses)

"Une vielle cassette video (Pinon) de 72 minutes et quelques secondes mise à jour sur un file .mp3 (bien réussi, fantastique)."

Bron » anneesdeplomb.topdiscussion.com

"Le plus grand lien que je viens d'avoir c'est l'exécution de Jan Pasterman qui devrait être descendu la veille d'Overijse à Alost mais du à son absence (Congo?) a été retardé."

Bron » anneesdeplomb.topdiscussion.com

52

(178 replies, posted in Westland New Post)

Wat gure tronies en een hoopje bomma's? Lijkt wel Monty Python.

53

(115 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Een Nederlander? Ik weet het zo niet. Spreekt waarschijnlijk niet eens Frans en dan lijkt het me onbegonnen werk.

54

(77 replies, posted in Westland New Post)

Ik heb ook altijd al gevonden dat Barbier erg veel op robotfoto 4 lijkt. Té veel. Met een stoute gedachte (in de context van de fameuse "alles is getrukeerd") en meer ter overweging dan uit overtuiging: zou dat niet de bedoeling kunnen geweest zijn?

55

(223 replies, posted in Hypotheses)

Raf +10. Dit forum is geen zandbak. Minder woorddiarree en geldingsdrang zou ook goed zijn. Wat zuiniger en feitelijker. Dank.

Blijweert, dat was het! Zie Dossier Atlas en Przedborski.

Dat zegt me vaag nog iets, was deze zaak ook niet verbonden aan Van de Weghe?

58

(9 replies, posted in Algemeen)

witisgeengrijs wrote:

Belangrijker zou zijn dat men communiceert naar de bevolking welke robotfoto's echte waarde hebben, als je de website van killersbrabant bekijkt, dan staan daar slechts 6 robotfoto's te bezien, en dat terwijl er veel meer werden naar buiten gebracht in het verleden. Alweer verwarring ten top, terwijl dat via een overduidelijke communicatie van De Valkeneer kan worden rechtgezet.

+100

59

(11 replies, posted in Westland New Post)

Ben wrote:

en vooral over 2 raids die men had moeten uitvoeren op eenzelfde dag ingevolge onverwachte hindernis.

En wat als bv. het "droppen" van Finné om welke reden dan ook mislukte in Braine en men dan maar Overijse deed? Puur hypothetisch natuurlijk maar voor mij is de zaak voor Finné nog steeds te flagrant om louter toeval te zijn (bovenop de getuigenis over zijn reeds-dood-zijn en het vreemde positioneren van zijn wagen).

60

(5 replies, posted in Robotfoto's)

Kijk, moesten ze nu eens beginnen daar bij de Cel Waals Brabant met eindelijk duidelijk te communiceren over die robotfoto's, dat zou al een hele stap vooruit zijn, nu is het één groot speculeren en zit iedereen met de indruk dat er vanalles wordt achtergehouden.

Welke foto's zijn geldig en wat zijn de exacte bijhorende feiten? Welke zijn ongeldig en waarom?