51

(192 replies, posted in Andere Personen)

Beuckels. Zijn naam wordt op diverse wijzen geschreven op het internet, om verwarring te creëren!

52

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

nostra wrote:

Mss haar ook nog wegfotoshoppen, want die zal/zou ondertussen al wel kaal zijn.

Idd. Trobken of Rizzz? Kunnen jullie hierbij nog eens helpen?

Ben wrote:

Overigens: een PV-nummer betekent niets. Ook de inhoud van een PV betekent eigenlijk niets. In een PV kan alles staan.... Als ik een (bijvoorbeeld) politie-inspecteur bereid kan vinden om mijn verklaring te noteren dat Guy Bouten "de killer" van de Bende van Nijvel was, dan zal er effectief staan dat XXX verklaarde dat Guy Bouten de killer van de Bende van Nijvel was.

Robert verklaart dat Ben en Coconut samen het brein van de Bende van Nijvel zijn! smile

53

(213 replies, posted in Foto's)

Boem, hartelijk dank voor het harde beeldmateriaal welke toch een enigszins harde weergave toont van de meedogenloosheid en bruutheid van deze bende crapuul.

54

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Hartelijk bedankt Rizzz!

55

(192 replies, posted in Andere Personen)

Rizzz... Kan je dit eens doen met de foto's van Bouhouche?

56

(56 replies, posted in Slachtoffers)

Men moet kritisch kunnen denken is altijd mijn mening geweest. Elke steen kunnen omdraaien, pas zo kan je beginnen uitsluiten. Over Jan Palsterman zijn er al zovele hypotheses geschreven, bladzijden gevuld ...! Er zijn idd véél zaken die op zijn minst merkwaardig zijn zoals oa. de relatie met zijn vrouw. Toch moet ik bekennen dat dit allemaal op toeval berust. Ik weet namelijk met 100 percent zekerheid dat Jan Palsterman een toevallig slachtoffer was. Jan werd niet naar de Delhaize gestuurd door een hogere macht. Hij was gewoon op de verkeerde plek op het verkeerde moment, zoals dit het geval is met de meeste slachtoffers. Men kan nog verder en verder blijven zoeken naar Jan Palsterman, maar uiteindelijk is dat een verspilling van tijd en van energie. Er zijn er anderen waar men beter naar kijkt.

57

(77 replies, posted in Speurders)

Tru Dat wrote:

Maar ik ben absoluut overtuigd dat de daders gekend zijn in het dossier, er is/was zoveel materiële bewijslast en zovele getuigenissen dat het onmogelijk is dit niet op te lossen.

Hierin geef ik je 100 percent gelijk. Trouwens, stond elk oorspronkelijk proces verbaal niet op microfilm? Het is niet omdat PV's verdwenen dat de microfilms zijn verdwenen. Goede nacht allemaal.

58

(77 replies, posted in Speurders)

Misschien moet je de corruptie zoeken in zaken die ze wel onderzochten? Puur hypothetisch gesproken dan ...

59

(41 replies, posted in Organisaties)

Hoeveel Groep G Rijkswachters waren er in totaal? En vooral waar gingen ze allemaal naar toe? Bestaat hier een register over? Laat ons eens beginnen met vanuit dit vertrekpunt eens te schiften en wie weet... kunnen we nieuwe info op dit forum aanbrengen.

60

(77 replies, posted in Speurders)

En waar plaats je de speurders van de Delta?