31

(753 replies, posted in 1985)

Wie het topic van Léon Finné doorleest, weet met zekerheid dat hij allesbehalve een koorknaap was.
Gekend voor het witwassen van geld met oorsprong uit drugshandel, wapenhandel, antiek ... Tevens was hij op de hoogte van de geplande coup in Belgie, maar onderhield hij een goede verstandhouding met Vernaillen.
Kortom, zijn vrienden / kenniskring zal zich niet enkel beperken tot lokale tooghangers.

Het feit dat de onderzoekscel laat weten dat er bij elke aanslag minstens één voorafgesteld slachtoffer werd aangeduid, of dat de gegevens verkegen uit Finné's lijkschouwing verdwenen zijn, is niet om leed bij nakomelingen te besparen.

Kortom, tijdens de jaren 70 en 80 was Belgie (net zoals andere landen) één groot corrupt wespennest. Met de uitzondering dat Belgie draaischijf was van internationale wapenhandel. We hebben de chantage praktijken van Eurosystems goed onthouden en deze onder de noemer van roze baletten met resultaat verdergezet.

Belgie zal nooit uit de biecht spreken, doen ze dit wel .. bestaat Belgie morgen niet meer.

32

(2 replies, posted in Politiek & Business)

Opmerkelijk dat hier nog niet gereageerd is .. Een stelling die hout kan snijden & tevens gelinkt wordt aan documenten!

33

(1,116 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Het lijkt me eerder dat Delta Cel op het juiste spoor zat voor het ontrafelen van het bende mysterie. Meer, ze hadden de juiste linken tussen bepaalde bende feiten aangetoond waardoor het spinnenweb meer ontrafeld werd. Dit toonde aan dat er meerdere drijfveren zaten achter deze feiten. Ook keek men meer en meer naar de drugswereld / wapenhandel.
Zoals steeds wisten de 'bende mollen' waar het onderzoek stond & moest er dringen een nieuwe manipulatie met impact plaatsvinden.
''De inmiddels beruchte zakken in de zwaaikom van ronquires".
Sinds deze zakken gevonden zijn, heeft men opnieuw op veel kleinere schaal beginnen te zoeken ipv het web grensoverschreidend te trekken.
Vermeersch & Ruth blijven achter deze tip zitten, daarom dat in mijn ogen de onderzoekers zo een belangstelling voor hen hebben!
Zij vormen een nieuwe link naar opdrachtgevers (nieuwe of eerder een bevestiging van het juiste spoor)
Ieder denkt natuurlijk er het zijne van smile

34

(23 replies, posted in Bende Farcy)

Het was een dochteraanneming van Banque Copine dat de garageboxen verhuurde aan bouhouche & beijer, onder een pseudoniem niet te verstaan.
Na meer dan een mijard belgische frank schulden gaat banque copine onder metamorfose en komt zo terecht bij Kirschen.
Mijn onderzoek staat in kinderschoenen, maar het lukt mij kirschen aan nutribel / kintex te koppelen.
In haar gloriejaren stond zijn omvangrijke leningen toe aan van camp, leningen die elke bank met wat boerenverstand zou weigeren.
We gaan er op vooruit!

35

(23 replies, posted in Bende Farcy)

Op het strafblad van Dehaut staan onder meer drugstrafieken in Zaïre. Toeval of niet, het is in de garage van Dahaut dat de auto van de Syrische wapenhandelaar-journalist Faez Al Ajjaz wordt "gestolen" waarmee nadien een aanslag op de rijkswachtmajoor Vernaillen wordt uitgevoerd. Dehaut krijgt volgens Godbille financiële steun van Hilaire Beelen. (...) Even terug naar André Dehaut. Dehaut kreeg financiële steun van René Meulemans, een ex- kaderlid van de Banque Copine.

Daarnaast wordt Banque Copine ook verdacht (via finné) van diamanthandel in Zaire, is het niet Farcy zijn schoonvader die een diamantmijn bezit in Zaire? Zijn toch opnieuw heel wat toevallige linken binnen het Farcy - NDB -BIC - Vernailen verhaal. Op dit moment, nog geen woord over de eerste aanslag van de Bende van Nijvel gerept!

In het dossier Godbille wordt er een link gemaakt tussen KINTEX en banque copine. Heeft iemand mij het dossier Godbille in PDF beschikbaar? Want als deze link klopt, speelt banque copine een rol in a) drugstrafieken Farcy / BIC / NDB, maar ook in het Dekaise-verhaal. Dekaise was namelijk de belgische steunpilaar voor KINTEX / NII = wapen en drugshandel op globale schaal.

Vanaf dat punt kunnen we met de eerste echte aanslag met slachtoffers starten.

36

(23 replies, posted in Bende Farcy)

club_le-happy-few wrote:

In welke jeugdinstellingen heeft Farcy gezeten? In België of Frankrijk?

Niet helemaal zeker ... dacht gelezen te hebben dat het om een Belgische gaat.
Om deze reden vraagt menig persoon af indien het om Farcy gaat wanneer Van Deuren spreekt over 'de zot' die hij leerde kennen in de jeugdinstelling.

37

(23 replies, posted in Bende Farcy)

* BIC agent Van Grunderbeeck speelde eveneens een grote rol op de luchthaven, zijn nevenpion is dus Cammerman.
* Hieruit kunnen we afleiden dat Van Grunderbeeck geen onbekende is voor Bouhouche.
* Zet alvast Zaire op de kaart binnen het drugskartel aangezien Cammerman zijn vrouw voor Air Zaire in loondienst was.

Alvorens de tussenkomst van Vernaillen, hadden Farcy & Marcel Castris een enorme drugszwendel lopen.

Als je Beijer op zijn paard wil zetten... blijf naar Farcy vragen! (Club_Le-Happy Few)
Indien beijer zijn mond had toegehouden tegen iedereen die het wilde weten, had Vernaillen het niet meteen te weten gekomen.
Exit NDB, BIC, drugshandel via Farcy

Volgende stap : Hoe past Bank Copine in dit verhaal? Zij leende tenslotte geld uit om drugs aan te kopen aan NDB / BIC, maar was dit alles?

38

(23 replies, posted in Bende Farcy)

Dank je Trobken! Het is onder meer door deze aangehaalde paragrafen / persoonlijk onderzoek dat er in mijn mening een aantal belangrijke connecties naar boven komen.

Het is op de eerste plaats Bruno Farcy dat in de jaren 70 gekroond wordt tot drugsbaron. Deze realisatie komt tot plaats door onder meer zijn samenwerking met de DEA waardoor hij de concurrentie (bv. SAM) strategisch uit de weg ruimt. In Belgie werkt hij hiervoor samen met Goffinon.

Diezelfde Goffinon wordt door Jozef Vienne in zijn befaamde brief beschreven in een 'gesnord' gezelschap. Meer, een tik door steeds aan zijn snor te prullen. In mijn mening is dit Bouhouche.
Laat het Bouhouche zijn die zorgt voor een pion aan de luchthaven van Zaventem om drugs binnen te smokkelen, Cammerman.

Na de onthullingen van Jozef Vienne is het Vernaillen die die Jozef Vienne persoonlijk wil ophalen in de buitenlandse gevangenis.
Belgische drugsdiensten mogen niet met hem in contact komen, erger, hij wil alles opdoeken en laten uitkomen.
Gevolg: Aanslag Vernaillen (hoogstwaarschijnlijk door het milieu van Farcy met Bouhouche).
Waarom Bouhouche? Kijk maar naar de nieuwste dyane munitie welke gebruikt werd & de interesse van Bouhouche in het wapendepot van de toenmalige RW / Dyane.

Maar het is Michel Castris die voor het eerst in één zin wordt vernoemd met Mendez & de Libanese wapenhandel. Samen met een facry pion & Bouhouche vormen deze de 3 verdachten voor de overval op Dekaise.
Ging het over een niet nagekome afspraak van geluidsdempers, ik denk het niet ... Ik zoek het eerder in een waepons for drugs zaak, want is het niet Dekaise die reeds gekend was in een cocaine zaak?

Michel Castris zijn pion had meerde ondernemningen, waaronder een taxibedrijf waar Angelou tewerkgesteld was.
Het lijkt mij niet vreemd dat deze omwillen van een drugszaak vermoord is. Frans consulaat zegt u? Ik zeg einde french connection, start of belgian connection.

We weten intussen dat Castris de binnegesmokkelde drugs verkocht aan oa Nederlanders (Henk - Zwarte Cobra). Kunnen het diezelfde nederlanders zijn welke opgemerkt werden bij Podevijn te Aalst? Tenslotte had Delta Cel enorm veel interesse in de nederlandse connectie.

Makes sense, of te ver gegrepen?

39

(23 replies, posted in Bende Farcy)

Eerste post in dit topic:

"Castris van zijn kant deed veel zaken met de Libanezen van Hage Maroun, drugs en wapens. En met Juan Mendez

Heeft iemand onder jullie meer info over Castris vs Juan Mendez.
- Castris de contacten met Libanon, Juan de end-user certificaten & Castris drugs aan Henk Romy / Bruno Farcy?

40

(110 replies, posted in Andere Personen)

Je kan Anne steeds een staaltje DNA vragen .. zij komt regelmatig eten in Atelier Nestor te Marbella.