1

(1,141 replies, posted in 1985)

Hehehe, ik woon in Hofstade bij Mechelen, hier heb je ook bendes, maar ik vrees dat die niks met de aanslag in Aalst te maken hebben.

2

(1,219 replies, posted in 1985)

Hij hing (volgens personen op het forum he, ik was er niet bij) rond aan het ziekenhui. Hij is David Van de Steen niet gaan bezoeken (misschien omdat hij zag dat er bewaking was).

3

(1,219 replies, posted in 1985)

JOS wrote:

Daarmee brengt hij ze idd niet terug, maar indien hij echt iets meer weet moet hij wel verder leven met de gedachte dat hij niet mee werkt om de moordenaars van zijn schoonzoon (misschien nog te begrijpen), dochter en kleinkind (helemaal niet te begrijpen) helpt te vinden. Heeft iemand al contact gehad met VDA?

Misschien had hij er zelf iets mee te maken of wisten de daders dat hij meer wist. Daarom dat één van de daders de volgende dag opdook in het ziekenhuis (naar het schijnt) en dat zijn nummerplaten later gebuikt werden op gestolen auto's. De boodschap: gij kent ons, maar wij kennen u ook en we weten u te vinden als het moet.

4

(29 replies, posted in 1980-1989)

Bingo is een gokkast (lijkt op flipperkast) waarbij je met 5 ballen op 2 (vroeger, vooral populair in jaren 80) of op 6 kaarten (nu nog in geavanceerde vorm in omloop) bepaalde combinaties moest spelen. Tot midden jaren 90 werd er voor relatief hoge bedragen gespeeld, wat de overheid ertoe aanzette om een rem te zetten op deze cafévorm van gokken, de taksen voor de cafés verhoogde en een maximuminzet per spel bepaalde. Het is dus waarschijnlijk deze vorm van bingo dat deze mannen speelde en niet de 'trek een nummer uit een zakje en win een kip' versie

» www.flippers.be