1

(268 replies, posted in 1980-1989)

Hello. Would you grant me access to this file? » de.scribd.com

2

(268 replies, posted in 1980-1989)

A few years after Van Hees' death, a phantom sketch was made of one of the perpetrators. Does anyone know if it can be seen anywhere?

3

(7 replies, posted in Gladio)

» dip21.bundestag.de (PDF) | www.ulla-jelpke.de (PDF)

If somebody is interested, two parliamentary Questions about Gladio.

4

(181 replies, posted in Roze Balletten)

coconut wrote:

» xeper.org (PDF)

Michael A Aquino. Psychological Operations! Priest of Set? Zurich? Nihoul?

Af en toe geloof ik mijn eigen ogen niet. Via Nihoul en Zurich kwam ik terecht bij een zekere Aquino die zichzelf uitgeroepen had tot
"Priest of Set" (Satanisme). Ik ga wat info opzoeken en wat vind ik, een militaire achtergrond Psychological Operations. Staat dit ook niet op het cv van een zekere Bougerol?

Hello! Here a lot of informations about Aquino » olivernevermind.wordpress.com

Unfortunately I don't speak dutch, but maybe someone can translate. In my opinion Aquino is the interface between Dutroux-Network, Satanism and Gladio.

coconut wrote:

Ik heb geen idee sinds wanneer Nihoul deze twee mannen kende (Lenzlinger en Feldbinger). Maar het is een feit dat men in België zeer goed op de hoogte was van hun praktijken via getuigenissen. Bij mijn weten nooit onderzocht. Geen interesse.

Had men het wel onderzocht had men Nihoul en Feldbinger zeer waarschijnlijk kunnen opsluiten voor moord op deze Zwitserse Hans Ulrich Lenzinger én had men bij hun netwerk uitgekomen. Ik gebruik de woorden als, indien en zeer waarschijnlijk maar het is een feit dat Nihoul en Feldbinger aanwezig waren in Zurich op het moment van de moord én een vrouw heeft vermeld dat haar man de moord aan haar bekende. Een Belgische vrouw.

Have you a source his wife was Belgian?