11

(731 replies, posted in 1982)

Dekaise is niet dood, was gewond door geweerslagen.

12

(82 replies, posted in 1985)

Ik denk dat men de feiten in de Mirano heeft gebruikt zoals men doet met het dossier Pinon. Het monster van Loch Ness. En dat is niet van horen zeggen. Ik denk dat men verder moet gaan in het onderzoek naar het chantagenetwerk, niet de deelnemers aan partouzes, maar diegene die uitgenodigd werden als toevallige gasten!

Er waren in de jaren 80-90 in en rond Brussel verschillende partouzes onder volwassenen,zoals nu trouwens nog altijd. Als je 30 jaar in Brussel als journalist werkt, hoor en zie je veel maar voor binnen te geraken op fuiven met minderjarigen, als die er geweest zijn, denk ik dat dit niet zomaar gaat. Dat circuit zou zeker geen risico's nemen en sluit zich als een oester. In het onderzoek naar de bende vertellen er veel meer te weten over die zedenzaken.

Ook is er sprake van foto's en video opnamen maar nooit is er nog maar één bewijsje van die foto's opgedoken (of video's). Behalve het confituurfilmpje, maar ik heb daar niet zoveel op gezien, behalve volwassenen en een gevangenisdirecteur. In Italië zijn er vrouwelijke parlementairen die in pornofilms spelen. La Cico. Dus als er hier van die fuiven plaatsgevonden hebben, denk ik niet, althans dat is mijn mening, dat dit zou gebeuren in dancings waar iemand 250 euro ofzo betaald en op zo een  feest beland. Als er van die fuiven plaats gevonden hebben zullen die hooggeplaatste personen dat zeker niet in belgie doen, maar ergens ver weg. Ik denk dat het enige interessante spoor Fortunato-Montaricourt is en dat velen de mosterd daar hebben weest halen. Anders had men allang een bewijs gevonden, want het kunnen toch niet allemaal rotte appelen zijn?

13

(100 replies, posted in Roze Balletten)

Waarop ik wilde wijzen was dat de parkings van Delhaize het afspraakpunt kunnen geweest zijn. Zo zouden de slachtoffers er gelokt kunnen zijn. Ze hadden geen argwaan want de afspraken werden elke keer op een parking gemaakt. Zo zou het kunnen dat de overvallen in werkelijkheid afrekeningen waren. En ja Aalst was op een zaterdag, omdat het begon verdacht over te komen? En was meteen ook de laatste.

14

(100 replies, posted in Roze Balletten)

Weet je wat ik toeval vind? Bende-overvallen op warenhuizen altijd op vrijdagavond, partouzes vonden altijd plaats op een vrijdagavond. Was hier sprake van een afleidingsmanuever?

Bedankt Louis

15

(13 replies, posted in Roze Balletten)

Nog niet opgevallen? Roger Boas woonde samen met Fortunato Israel in 1979. Wie stond op een tafelplan? Rijkswachtgeneraal Beaurir. Wie speelde privé detective voor Boas? Inderdaad Francis Dossogne,oprichter van de extreem-rechtse cel binnen de rijkswacht.

Conclusie: de rijkswacht was betrokken en het onderzoek werd en zal nooit opgehelderd worden.