1

(73 replies, posted in Roze Balletten)

Beste allen, ik volg dit forum al lange tijd, maar had nog nooit iets gepost en was zelf geen lid. Vandaag toch besloten om actief te worden op dit forum. Waarom? Niet omdat ik meer informatie heb dat nog niet gekend is. Tijdens de feiten was ik zelf nog niet geboren. Maar, na jarenlang dit forum te volgen, denk ik dat het onderzoek teveel gefocust is op het vinden van de uitvoerende daders ipv te zoeken naar de motieven. En zeker naar wie bovenaan de lijst staat (en dan denk ik aan heel hoog op de lijst).

Waarom wordt deze zaak maar niet opgelost? Niet omdat de uitvoerende bende zo perfect alles had gepland en geen enkele fout maakte of spoor achterliet. Wel omdat alles voor hun werd geregeld / verzwegen / gemanipuleerd waardoor zij enkel de uitvoerende kracht waren, niets meer.

Ik ben er van overtuigd dat zeer veel mensen meer weten, bloed aan hun handen hebben, maar nooit durven spreken. Juist met de reden dat de top van de organisatie zo hoog geplaatst is, dat niemand er iets tegen durft/kan beginnen.

Ik plaats deze reactie speciaal bij dit topic, omdat ik ervan overtuigd ben dat er hierop verder moet gezocht worden. De hele "oplossing" achter de bende is aanwezig op dit forum, de puzzelstukken moeten alleen samengebracht worden. Daarmee bedoel ik zeker niet dat ik het antwoord heb op alle vragen, maar ik denk dat we met deze topic over Eurosystem dicht in de buurt kwamen, en vind het jammer dat er "maar" 7 pagina's aan gespendeerd zijn.

"Zo vertelde de Brusselse substituut Jean-François Godbille ooit hoe Boas leden van het extreemrechtse Front de la Jeunesse gebruikte om zijn tegenstanders te laten schaduwen. De facturen voor dat schaduwwerk werden dan weer betaald door het kabinet van VDB."

Bron : De Rijkste Belgen "Familie Boas"