1

(369 replies, posted in Andere Personen)

Ik denk dat de bende Sliman, Sliman en Patrick M. de bende zijn van 82/83 met nog enkele trawanten. Ik twijfel of zij ook die van 85 zijn. Dat er een verband is via de wapens in het kanaal gevonden, is nog geen bewijs nu er met die vondst is gesjoemeld. De bende van 85 had andere motieven. De kleine marginalen van 82/83 schoten mensen dood voor wat wapens, een reebout, wat wijn ... die van 85 schoten enkel en alleen om te doden.

2

(369 replies, posted in Andere Personen)

Naar het schijnt komt er morgen of overmorgen een boek uit, door hem geschreven en dhr. Lejeune. Benieuwd.

3

(204 replies, posted in Andere Personen)

De broers Sliman zijn jammer genoeg voor het onderzoek beiden overleden. Komt ervan als figuren als De Valkeneer weigeren om de formidabele piste van Jean Pierre Adam te onderzoeken.

» memoire.lavoixdunord.fr | www.avis-de-deces.net

4

(369 replies, posted in Andere Personen)

Uit het document (zie link » /www.dekamer.be) blijkt dat de onderzoekers de conclusies van het rapport van profiler Zucker veel te algemeen vinden en dat dit dus het onderzoek niet vooruit hielp. Dat is natuurlijk larie. Het was een uitstekend rapport dat de daders omschrijft als psychopatische bandieten. Voorts antwoordt men dat de piste Jean-Pierre Adam niets opleverde, zonder verder commentaar.

Het staat vast dat de onderzoekers de Noord-Franse piste niet willen bewandelen.