1

(200 replies, posted in Bibliografie)

Allemans vriend is iedermans nar. U heeft niet zo'n hoge pet op van de pers. Lezen we ooit nog de volledige waarheid?

2

(200 replies, posted in Bibliografie)

Een hiaat in jullie wetgeving. U bent een moedig man dat U dat dossier inziet om tot een oplossing te komen. Het moet verschrikkelijk zijn. Heeft U er geen slapeloze nachten van?

3

(200 replies, posted in Bibliografie)

Inderdaad en via een app stemmen wij van op onze luie krent of betrokkenen schuldig zijn of niet.

Deze hoort er helemaal bij. Diamant is een fascinerende en goed gedocumenteerde misdaadroman over de diamanthandel en -smokkel. Een clan van illegale opgravers vindt in de Zaïrese provincie West-Kasaï een kapitale ruwe diamant. Een specialist wordt ermee naar Antwerpen gestuurd om hem te verkopen. Wanneer de diamant in verkeerde handen valt, loopt de zaak echter volledig uit de hand.

5

(169 replies, posted in Bibliografie)

Het gehele bendeverhaal lijkt zo van de ratten besnuffeld. Nederland had  Peter De Vries, België heeft Bossi. Met jouw permissie zend ik je een forummail met alle vastgestelde verschillen in de versies zodat je een rechtzetting kan vragen bij het dagblad.

6

(169 replies, posted in Bibliografie)

Bossi wrote:

Gisteren, in het krantenartikel "De Morgen" kwamen vier fouten voor. Niettegenstaande had de getuige in mijn aanwezigheid de juiste info doorgegeven. Na 37 jaren heb ik de getuige vergezeld tot bij de Cel in Marcinelle. Murcielago is niet alleen een ooggetuige maar is ook te rekenen tot een slachtoffer met een nasleep van een post traumatische aandoening ten gevolge de feiten van 9 november 1985 te Aalst. In deze zin vond ik het een noodzaak om ook hem te begeleiden. Niet enkel tot het instellen van zijn Burgerlijke Partijstelling.

Spijtig en met verontwaardiging mocht ik vaststellen dat men Murcielago niet informeerde over nog andere rechten waarover hij beschikt. Het is trouwens volledig nonssens te lezen over een ongeval inzake het voertuig van Murcielago. Er is een tactiek toegepast dat gekend is en waarvan Murcielago op de hoogte is gebracht door de juiste instanties. Na 37 jaren in het ongewisse te blijven vond ik het persoonlijk noodzakelijk dat Murcielago het recht had op juiste informatie die men hem altijd heeft onthouden. Per slot van rekening ontferm ik mij nog over enkele andere slachtoffers en nabestaanden die buiten Aalst te betreuren vielen. Voorafgegaan door een ernstige vechtpartij is er een slachtoffer dat gemarteld, gefolterd en omgebracht is met 8 kogels. Geen zes zoals men in boeken pleegt uit te drukken. Net zoals een verminkt nabestaande in de zaak Temse, komt dit bitter weinig onder de aandacht of ter sprake.

Hierbij wens ik ook nog een opzettelijk leugen recht te zetten. Het is echter niet omdat een verdachte buiten vervolging is gesteld dat deze niet opnieuw kan vervolgd worden op basis van sterke nieuwe aanwijzingen en bewijsvorming in één en hetzelfde dossier.

Mijn klompen zijn nu echt gebroken. Ik vind wel 20 verschillen met de originele forumversie. Misschien kan je je pupil begeleiden voor een rechtzetting bij de krant. Pijnlijk voor de officier van justitie dat jouw GDA dienst toch het verschil maakt.

7

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Asjemenou wrote:
Robertvandeurnen wrote:

Wat voor een onethische, hersenloze, gestampte en onnozele boer ben jij niet!?
Ten eerste, wie neemt een identiteit over van een verrmoord iemand? Hoe moet die zijn familie zich niet voelen? Dat getuigt van een extreem klein EQ! In mijn ogen ben je niet beter of niet slechter dan de gemiddelde dader! Naast vermoord te zijn geweest heb jij hem nu nog eens symbolisch verkracht!

Ten tweede, als een slachtoffer van de Bende van Nijvel, je wijst op het feit dat dit oneerbiedig is, en pijnlijk is voor slachtoffers, heb dan tenminste het fatsoen en respect voor deze persoon, in plaats van dit slachtoffer gewetenloos te blokkeren!
Heb jij dan totaal geen greintje respect of geweten, jij aandachtsgeile hoer ?!

Wie wil u nou als (Facebook-)vriend, of beter gezegd (Fb-)vriendin hebben?

Dat u zich op Fb aanbood als vriendin en dat u, zoals mij bekend is, zowel intuïtief als op basis van levenservaring, bent afgewezen als vriendin, degene die ervoor koos u af te wijzen onder andere een onethische, hersenloze, gestampte en onnozele boer en aandachtsgeile hoer noemt, zegt meer over u dan over degene die u afwees.

Wie wil zo iemand nou als vriendin?

Alsjemenou, nou breekt mijn klomp. Met jouw permissie ga ik er met gestrekt been tegenaan en vraag ik betrokkene of zij die aanbieding hier open en bloot publiceert. Haar kennende is zij nogal transparant en zal zij er zeker geen probleem mee hebben. Voor zover ik weet verstuurt zij ook geen vriendschapsverzoeken.

8

(504 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Excuseer voor de verwarring. Ik wou eigenlijk antwoorden op Trobke. Een soort van Amen, (gebruik van een profiel van een overledene, bewegend dan nog. Echt creepy). Ik vraag me ook af wat die familie hier van vindt. Dat weet ik niet natuurlijk. Misschien gingen ze wel akkoord. Ik heb er wakker van gelegen. Jouw insteek is ook wel heel interessant en hoop dat ze hier op voortborduren.

9

(504 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

We worden hier in de maling genomen. Beetgenomen moet herschreven worden.

Decorum en fatsoen zijn in alle talen goed.