11

(643 replies, posted in 1983)

Now wrote:

Toen ik enkele jaren geleden geleden een gesprek had met een officier van de SFG over Temse en Nijvel was vooral zijn opmerking waarom die dingen doen met de wapen combinatie riotgun 0.22? Het is een soort van handtekening een discrepantie in de uitvoering! De daders doen dit bewust, zoals die Saab een bewuste keuze was!

Die specifieke handtekening in de uitvoering werd aangeleerd en toegepast door specifieke instructeurs. men deed het voor het psychologische effect. Bij dit clubje kan je niet zomaar geraken trouwens en het overstijgt Belgie. Genval en de diplomaten wagen ook niet vergeten.

een soort van handtekening een discrepantie in de uitvoering

Dit wil ik nog een keer vanuit een andere hoek benaderen. Bij IQ testen word discrepantie gezien als een beperkt verstandelijk vermogen. Een voorbeeld "iemand schrijft als een reactie op een post ik ga her niet op reageren omdat het onzinnig is" Reageren met de worden ik zal er niet op reageren is een discrepantie. Het haalt dus de logica weg als het toegepast wordt! Hoe kunnen de daders nu slim zijn, zie eens hoe te keer gaan die discrepantie!

12

(643 replies, posted in 1983)

Wel er moet toch eens bij stil gestaan worden dat ivm Temse er zoveel unieke details zijn. Om te beginnen de Saab identieke wagen als de buur van de rijkswacht generaal na Nijvel is die gevonden met zelfs de nummerplaat van die man op. Dus bewust op voorhand die Saab. In de namiddag om 16u is de wagen gezien met 5 man aan boord. Bij de feiten in Temse spreekt men over 3 daders. Dus mogelijks meer daders en een extra wagen.

Nu is dit ook het begin van de riotgun periode, de handtekening van de bende trouwens. Een van de meest opmerkelijke elementen is de combinatie van de gebruikte wapens, met natuurlijk de Saab en de vesten waar bijna niemand van op de hoogte is.

Toen ik enkele jaren geleden geleden een gesprek had met een officier van de SFG over Temse en Nijvel was vooral zijn opmerking waarom die dingen doen met de wapen combinatie riotgun 0.22? Het is een soort van handtekening een discrepantie in de uitvoering! De daders doen dit bewust, zoals die Saab een bewuste keuze was! Het Lekeu hoofdstuk komt daar nog eens bij.

13

(643 replies, posted in 1983)

Klopt de wagen is volgens de getuige vertrokken en dan teruggekeerd in de andere richting, maar met minder personen in. Dus mogelijks 2 wagens.

14

(643 replies, posted in 1983)

Je kan gerust de zoekfuncties van het forum raadplegen en nazien hoeveel er al over het post hebben! 

Now wrote:

Het nog niet gedaan met Nederlandse linken, namelijk ..... in Temse .......

Raf wrote:

Hun buit bestaat uit: 7 prototypes van bijzonder gesofisticeerde kogelvrije veste type 'Balon 24-14 A2M', waarvan er nog geen commerciële versie voorhanden was. Slechts enkele ingewijden waren ervan op de hoogte dat deze vesten bij Wittock-Van Landeghem werden ontwikkeld. Alleen het Nederlandse leger had enkele testexemplaren in gebruik. Voor het overige was niemand buiten het bedrijf, ook niet de gespecialiseerde wapenhandelaars uit de streek op de hoogte van deze experimentele ontwerpen. De Bende was dat blijkbaar wel.

Dus ...........

Op 19 spet is er vanuit de kust een tip naar de GP in Aalst (niet de rijkswacht) een paar dagen voordien werd Libert opgesloten voor een paar maand. 

the end wrote:

Uit de agenda van Acke:

- 8410 19/9/1983, GP Aalst
- Laffineur dringend te verhoren!! -> brengt relatie Lekeu - Temse op andere wijze mogelijk.
Voorleggen foto's van WNP-leden
.

Die andere mogelijkheid om Lekeu met Temse in verband te brengen ............... Ja zeg!

15

(146 replies, posted in Hypotheses)

amateurspecialist wrote:

eventuele discrepantie met eerdere berichten van mij.

Je nickname is ook een discrepantie, het is dus niet alleen je berichten. Het zat al in je nickname!

16

(146 replies, posted in Hypotheses)

In de post waar ik in de vorige post uit geciteerd staat een nuance, deze:

amateurspecialist wrote:

Het overschatten van genialiteit is wat je vaak ziet gebeuren .

Binnen de diensten dus .........

17

(146 replies, posted in Hypotheses)

Hopelijk geraak je nog uit je eigen woorden, want

amateurspecialist wrote:

Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat (de mensen achter) de Bende van Nijvel ontzettend geschrokken zijn van de gemaakte fouten in Aalst, waardoor het hele project/initiatief ook meteen gestopt is daarna. Het eerste dat daarbij in me opkomt is dat het hier inderdaad om bendeleden moet zijn gegaan van binnen de diensten.

Nu vroeg ik me ooit af "binnen de diensten" waar heb je het over?

18

(146 replies, posted in Hypotheses)

Wat moeten 28 doden genuanceerd worden? Die daders die spelen met justitie (volgens jou) hebben minimum 28 doden op hun geweten waaronder kinderen. Dus het zijn amateurs ...........

19

(146 replies, posted in Hypotheses)

amateurspecialist wrote:

De daders waanden zich door dit alles onaantastbaar en speelden met justitie alsof marionetten waren

Amateurs dus ..........

20

(717 replies, posted in 1982)

Ben wrote:

Robert Gray is een Amerikaan die in New York woonde en voor de firma International Security Associates werkte. Hij stelde zich ook voor als lid van de 'speciale diensten van de CIA die zich bezighouden met terrorisme en hold-ups'.

Hij was zeker onderdeel van een speciale opdracht door speciale diensten! Het plan had zelfs een naam!

De daders wisten van het plan!