31

(146 replies, posted in Hypotheses)

amateurspecialist vindt het best ok

om de journalistieke geverifieerde relevante informatie
als aanvulling op de getuigenissen van de slachtoffers
om de leugens van het toenmalige parket te weerleggen …
te negeren.

Uit eigenbelang.
Of omdat hij een belang heeft tot 1 van de genoemde verdachten.

Het eerste is idioot.
Het tweede is gevaarlijk idioot maar helaas niet ondenkbaar.

32

(146 replies, posted in Hypotheses)

stinkt je eigenlof nu nog niet voldoende dat je die retorische vragen blijft stellen in de hoop dat je ergens je gelijk blijft zoeken voor die idiote hersenkronkels die je anderen blijft opdringen?

er heeft iemand “1+1= twee denk ik” als handtekening

wel een gerechtelijk onderzoek bestaat niet alleen uit het verhoor van getuigen, waar jij amateurspecialist duidelijk geen ZAK om geeft… en dan nog de retorische stomme vraag durven stellen of alles van hen zou afhangen? NEE dus maar je hoort dat zo graag stellen opdat je daarop weer de kromme redenering kan opwerpen dat jouw idiote kronkels toch nog schijn van kans maken, wel…
NEE amateurspecialist!

…maar ook nog uit andere +1’s zoals een deskundigenonderzoek etc… waar jij ook alweer geen zak om geeft vermits je de honderden bewezen argumenten daarvan blijft negeren omdat ze in jouw ogen niet logisch zijn en dat het daarom dan wel zigeuners zouden moeten zijn geweest…zeer deskundig!

Dus NEE amateurspecialist, de slachtoffers beweren NIET dat de staat of politie erachter staat. Ze hebben altijd beweerd en zijn daarin nooit van gedacht veranderd -zoals jij schofferend doet- dat de Staat hen in de steek liet en laat. Gerechtigheid voorlopig 0. Slachtofferhulp bedroevend tot 0. Betrokkenheid tot het onderzoek? Bedroevend tot 0. Het feit dat je je hierover van de domme houdt en dit weer stomweg bevraagt in de hoop om je dwaze hypothese van het tegendeel weer onder de aandacht te brengen spreekt boekdelen. Bah!

emphatie amateurspecialist 0
kennis ter zake amateurspecialist 0
0 + 0 = 0

het is om het zielige af, begin eens met de getuigenissen voor een eerste keer goed te lezen, hier heb je een begin:

“…Wel, tijdens de overval dacht ik "ze hebben mijn papa vermoord en ik moet deze mannen kunnen identificeren", daarom is alles opgezogen zoals een filmpje. Ik heb bijna alles nog voor ogen, de grootste kwelling die men kan dragen. In het leven zal mijn herinnering nooit verlaten. Ik ben zeker niet alleen, vele mensen hebben details kunnen geven! Allemaal voor de vuilbak."

33

(146 replies, posted in Hypotheses)

“Bij nadere beschouwing van de feiten houdt dat echter allemaal geen stand, vandaar dat er maar één conclusie mogelijk is: amateurisme gekoppeld aan het feit dat een mensenleven voor hen niet telde.”

je moet bovenstaande toch tweemaal lezen want tijdens het lezen ervan denk je al dat hij dit niet menen kan…

…en toch blijft hij ervoor gaan…

je vraagt je werkelijk af waarom de minister van justitie een beroep deed op professoren Cyrille Fijnaut en Raf Verstraeten en niet op deze professor…

je vraagt je af hoe het in godsnaam mogelijk is dat dit mannetje geen spreekgestoelte kreeg om te bulderen dat het allemaal de fout van de joden en zigeuners is… of nee…die hebben we al eens gehad…

34

(94 replies, posted in 1990-1999)

club le happy few, de gelijkenissen met de bende van nijvel en het onderzoek ernaar zijn alleszins énorm.

Speurders die hun eigen dossier niet kennen of beheersen:

"Wij hebben vaak elementen uit het dossier aangehaald, waarvan de magistraten gewoon niet wisten dat ze in het dossier stonden. In de voorbije twintig jaar zijn er best wel momenten van hoop geweest. Dat we dachten: nu zitten ze op het goede spoor. Maar telkens opnieuw werd het niets.”

En het al dan niet overbrengen van het dossier:

"Chris De Vleeschauwer (broer van) is onverbiddelijk voor het parket van Dendermonde, dat tot 2009 verantwoordelijk was voor het dossier. In 2009 besloot het parket-generaal van Gent om het onderzoek weg te halen uit het provinciestadje. Een manoeuvre dat wellicht jaren te laat kwam."

En manipulatie en nooit onderzochte sporen:

"Terugblikkend op de voorbije twintig jaar, heeft Chris De Vleeschauwer het vooral moeilijk met de rol die de toenmalige procureur van Dendermonde en de toenmalige districtscommandant van de rijkswacht hebben gespeeld. “Ze hebben het onderzoek van in het begin de verkeerde richting ingeduwd."

Of hij rechtsreeks of onrechtstreeks een bijdrage gedaan heeft aan het onderzoek naar de Bende Van Nijvel, dat heb ik nog nergens gelezen... wel werkte hij aan een grote (leef-)milieuzaak... Deze onopgeloste moord wordt vaak in 1 adem genoemd met die andere onopgeloste moordende bende die mensen dood schoot alvorens een overval te plegen waar mogelijk ook rijkswachters bij betrokken waren.

35

(146 replies, posted in Hypotheses)

nee, Ben sluit die topic omdat de reacties de spuitgaten uitlopen door mensen zoals jij amateur-apathist-specialst

en ook hier weer moet je spotten en trollen

je hebt geen greintje schaamte en de coherentie daarin met imazibraine is opvallend, tiens tiens

36

(100 replies, posted in Politiek & Business)

Opvallend, opvallend is het feit dat van zodra je alle linken tussen de verschillende genoemde namen gaat benadrukken... je een tijdje non-actieve forumgebruikers terug activeert die dan gaan beweren dat je overal complotten ziet en dat de Bende Van Nijvel bestond uit Oegandezen, Chinezen, berbers, Hongaren of zigeuners of dat het verpauperde kruimeldieven zijn ... daarbij zoveel honderden, duizenden zaken compleet negeren of ontkennen die door zoveel slachtoffers, getuigen, speurders en andere forumgebruikers worden aangekaart.

Ddeze negationisten hebben deels gelijk, het merendeel van deze gegevens is of blijkt niet (helemaal) correct of relevant te zijn
maar dat betekent niet dat de minderheid van deze gegevens dan niet meer zou kloppen, wel integendeel! Lezen en blijven lezen, opnieuw en opnieuw, dit bijvoorbeeld:

Het dossier-Bouchouche, dat blijkbaar toch ook over Vanden Boeynants ging, lag achter slot en grendel in een gepantserde kast bij het BIC, maar niettemin was het op een mooie dag begin 1989, blijkbaar niet lang voor de verhoren in het parlement, spoorloos. De diefstal kon enkel gebeurd zijn door iemand van de dienst, want er werden geen sporen van inbraak vastgesteld, zo besloot de commissie in haar verslag. Wat zat er in dat verdwenen dossier? Om dat te kunnen volgen moest je over gevorderde mindmap-technieken beschikken.

Volgens de eerste parlementaire onderzoekscommissie ging het hierom: de basis zou een verklaring van of over een zekere Jules Montel geweest zijn, een informant van een collega van de Wachter bij het BIC. De zoon van Bobonne Champagne, een bejaarde, in het milieu zeer populaire vriendin van de nadien voor heling en schriftvervalsing veroordeelde substituut Claude Leroy, zou samen met deze Jules Montel naar Luxemburg gegaan zijn om er 5 miljoen frank te deponeren Het geld zou afkomstig geweest zijn van de entourage van Paul Vanden Boeynants voor de hulp in de diefstal van een deel van het gerechtelijk onderzoek naar schriftvervalsing van Paul Vanden Boeynants uit het ambtsvertrek van onderzoeksrechter Pierre Lambeau. Montel zou vermoord zijn omdat hij wist hoe je bij het geld kon komen.

Bron: Beetgenomen | Hilde Geens

37

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

opvallend


opvallend is het feit dat van zodra je alle linken tussen de verschillende genoemde namen gaat benadrukken...
... je een tijdje non-actieve forumgebruikers terug activeert

...die dan gaan beweren dat je overal complotten ziet
...en dat de Bende Van Nijvel bestond uit Oegandezen, Chinezen, berbers, Hongaren of zigeueners
...of dat het verpauperde kruimeldieven zijn

...daarbij zoveel honderden, duizenden zaken compleet negeren of ontkennen die door zoveel slachtoffers, getuigen, speurders en andere forumgebruikers worden aangekaart

deze negationisten hebben DEELS gelijk, het merendeel van deze gegevens is of blijkt niet (helemaal) correct of relevant te zijn
maar dat betekent NIET dat de minderheid van deze gegevens dan niet meer zou kloppen, wel integendeel!

lezen en blijven lezen, opnieuw en opnieuw
dit bijvoorbeeld



Het dossier-Bouchouche, dat blijkbaar toch ook over Vanden Boeynants ging, lag achter slot en grendel in een gepantserde kast bij het BIC, maar niettemin was het op een mooie dag begin 1989, blijkbaar niet lang voor de verhoren in het parlement, spoorloos.  De diefstal kon enkel gebeurd zijn door iemand van de dienst, want er werden geen sporen van inbraak vastgesteld, zo besloot de commissie in haar verslag.  Wat zat er in dat verdwenen dossier? Om dat te kunnen volgen moest je over gevorderde mindmap-technieken beschikken.  Volgens de eerste parlementaire onderzoekscommissie ging het hierom: de basis zou een verklaring van of over een zekere Jules Montel geweest zijn, een informant van een collega van de Wachter bij het BIC.  De zoon van Bobonne Champagne, een bejaarde, in het milieu zeer populaire vriendin van de nadien voor heling en schriftvervalsing veroordeelde substituut Claude Leroy, zou samen met deze Jules Montel naar Luxemburg gegaan zijn om er 5 miljoen frank te deponeren.  Het geld zou afkomstig geweest zijn van de entourage van Paul Vanden Boeynants voor de hulp in de diefstal van een deel van het gerechtelijk onderzoek naar schriftvervalsing van Paul Vanden Boeynants uit het ambtsvertrek van onderzoeksrechter Pierre Lambeau.  Montel zou vermoord zijn omdat hij wist hoe je bij het geld kon komen.  (Bron: Beetgenomen door Hilde Geens)

maar volgens amateur-apathist-specialist is bovenstaande dus deel van een complot en bestond de bende van Nijvel louter uit zigeuners...

38

(146 replies, posted in Hypotheses)

het is gewoon lachen met de slachtoffers
lachen met de andere forumgebruikers
spotten met de ellende die de Bende Van Nijvel achter gelaten heeft

meer dan 33 operaties heeft David Van de Steen al ondergaan, als het er ondertussen al niet meer zijn…

…maar volgens amateurspecialist waren het gewone boeven die David en heel zijn familie belaagden alvorens ze hun hold-up pleegden
…volgens amateurspeciliast is het puur toeval dat 4 slachtoffers mekaar goed kenden, hoewel ze op 3 verschillende plekken neergeknald zijn
…volgens amateurspecialist is het puur toeval dat deze gewone boeven verschillende keren de confrontatie opzichten met de politie
…volgens amateurspecialist is het puur toeval dat deze zigeunerbende de beschikking had over valse rijkswachtuniformen die bij de feiten gebruikt worden die niet aan de Bende Van Nijvel mocht worden toegeschreven, hoewel de opvallende en zeer identieke en overeenkomstige manier van neerschieten (iets waar the End uitgebreid naar verwees)
…enz enz enz



…ik ga niet alles herhalen want hij leest het toch allemaal niet…


…wat dat past niet in zijn verhaal…
…want dan krijgt hij geen aandacht meer…
…dus maar op elk mogelijk topic smeken, janken en huilen voor aandacht door te zeggen dat het allemaal niet klopt…

…en dat is spotten met het leed en de ellende van de slachtoffers…want het is toch o zo simpel en ik de grote geniale let op mijn nickname amateurspecialist heb dé oplossing…

het parket licht amateurspecialst uiteraard niet in want die neem hij net als de slachtoffers niet au sérieux dus laat hij ze nog maar 1000 dagen in het duister tasten naar een waarheid die te simpel is voor woorden…letterlijk

en als hij toch het respect zou kunnen opbrengen voor de slachtoffers en getuigen, dan zou hij luisteren…
…luisteren naar hun -ook hier- neergeschreven verhalen, dan zou hij BESEFFEN en eruit leren dat dit geen gewone gangsters waren…

een betere nickname voor amateurspecialist is…
apathist-specialist

39

(146 replies, posted in Hypotheses)

forumgebruikers zoals amateurspecialist weten -allicht- nog niet eens wie Renée Fréart is…

…en dan maar claimen dat ze een theorie hebben ontwikkeld dat de ‘Bende van Nijvel’ een zooitje zigeunersaus was die dan toch wel de weg in de Auberge du Chevalier goed moeten gekend hebben…

ja, zigeuners waren het typische clientele van deze zaak en ook het personeel waren echte zigeuners….


…de uitleg hoe deze zigeuners dan wél hun weg wisten te vinden tot de duurste wijnen IN deze Auberge du Chevalier, die moet ik dan geven… omgekeerde wereld

40

(146 replies, posted in Hypotheses)

het is vooralsnog van de zotte dat er nog steeds mensen niet willen en niet kunnen begrijpen dat dit om meer ging dan wat kruimeldieven, r.gridders, berbers, Chinezen, buthanen of zigeuners…

…mensen die de energie erin steken om hier weer een zoveelste post daarover te komen posten doen dat slechts voor 2 redenen:

- ze hebben er eigenbelang bij
(in de belangstelling staan, relatie tot een van de vermelde verdachten en ze proberen de aandacht van hem, haar of hen weg te halen, niet zo onvoorstelbaar als je weet dat het forum bv haast dagelijks gevolgd wordt door een kleinzoon van een van De Staerke’s, daardoor steeds weer komen stoken, …)

- ze begrijpen het allemaal niet
(het zijn GEEN miljoenen pagina’s waaruit “het dossier” bestaat maar het zijn er inderdaad 10.000’en na de digitale inventarisatie…inhoudelijk kan uiteraard niet kan en alleman deze vertrouwelijke informatie lezen, maar de index en de verwijzing naar deze index staat wel in stukken hier en daar online, alleen al vat krijgen op deze gegevens is erg moeilijk en te saai voor de meesten, dus slaan ze dat maar gemakkelijksheidshalve over… om dan maar even gemakkelijkheidshalve te zeggen dat je daar enkel maar wat stukken uithaalt.. het zou nogal eens een lange post worden door +10.000 stukken te gaan herkauwen en citeren…)